Arama sonuçlarınız

1. Shadowjedi

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Trap ile daha önce deneyimlerim oldu, kalabalık şenliklerde, etkinliklerde, iyi hava koşullarında kamp yaptım. Ancak daha sert hava koşullarında kamptan alacağım zevki öldürmenin pek anlamı olmacağını düşünmüyorum, çünkü o zaman kapçılıkdan çıkıp surviver/hayat...

2. Shadowjedi

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Selamlar, hafif özelliklede kompak olmayı uzun zamandır araştırıyorum. Başlığınızı takip ettikçe olayın adını koyup daha bilinçli araştırmaya başladım. Benim gördüğüm hafifliği etkilileyen -mentalite en önemlisi ama maddi, elle tutulur kısmına gelince- en büyük...
  3. Shadowjedi

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

İki kişi için 125 cc çok küçük kalır, hele planladığınız uzun yolculuklarda çok sıkıntı çekersiniz. Ardçı konforunu düşünüyorsanız maksi scooterları tavsiyederim, 400cc'lik motorlar işinizi görecektir.

4. Shadowjedi

Kopan tampon adamı öldürecekti

Ynt: Kopan Tampon Adamı Öldürecekti Ömrümde ilk defa böyle araç çekme/kurtarma gördüm, gerilip gerilip ipini koparmışçasına gazlarsa gerçekten ip kopar tabii.
  5. Shadowjedi

Tekerine Taş Değmek...

Ynt: Tekerine Taş Değmek... Hani aslında motorcuların kullandığı bir terimdir o ama demekki karavancılarda kullanıyormuş.

6. Shadowjedi

Sierra Trading Post

Ynt: Sierra Trading Post Ben bu sitenin kardeşi www.derailed.com dan alışveriş yaptım. Fiyatlar gayet uygun, siteye üye olunca ekstra indirimlerde geliyor ama tek dezavantajı var, posta masrafları. En düşük posta ücreti 48 dolar civarında, böyle oluncada gene aynı paraya geliyor. Benim...

7. Shadowjedi

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? Bu mereti birde Bostancıda tren geçidinin yanındaki Kale'de güveçte yapıyorlarki of aman...
  8. Shadowjedi

Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Yanlışınız var, 4S'lerde gps modülü var, hatta 3G modelinden beri vardır. İnternet olmadan gayet rahat bir şekilde kullanabiliyorum.
  9. Shadowjedi

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi Büyük tekerli ve altı yüksek motorların motor hacmi 200cc den başlıyor, küçük hacimde pek yok ne yazıkki. Hondanın motorları iyi ve dayanıklıdır tavsiye ederim, ayrıca daha hesaplıdır. 100 cc biraz küçük gelebilir bir süre sonra, bence en azından 150'lik bir motor...

10. Shadowjedi

Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Motosiklet, havacılık, trekking ve şehirde yol bulma amaçlı çok aktif olarak GPS kullanıyorum ve tercihim akıllı telefonlardan yana. iPhone kullanıcısıyım ve bu konuda bütün ihtiyaçlarıma cevap verebiliyor. Bunun yanı sıra bazı dezavantajları tabiiki var...

11. Shadowjedi

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi Hafta içi nerede kullanacaksınız, ne kadar yol yapacaksınız, e5, TEM gibi yollara çıkacakmısınız, gezilerinizde ardçılı kullanacakmısınız ve tabiiki bütçeniz ne kadar? Bu soruların cevabını yazabilirseniz daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz.
  12. Shadowjedi

Çakı ve Bıçak Seçimi

Açıkçası kamp için düşünmüyorum, latherman'im o iş için gayet yeterli. Bu bıçağı biraz merak biraz kolleksiyona başlarmıyım acaba diye düşünüyorum, ortalıkda bunla gezmeye niyetim yok yani :)

13. Shadowjedi

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bugün malzeme bakınırken sterling marka bir bıçak gördüm, fena değil gibi görünüyordu, 45 lirada fiyatı var. İnternetten araştırayım dedim ama hakkında hiç bir yazı bulamadım. Forumda bilen kullan, yorum yapabilecek birileri varmıdır diye sorayım dedim. http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=1546
  14. Shadowjedi

BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA)

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) Çok sorun olacağını sanmıyorum ama İstanbula yolunuz düştüğünde deneyerek alırsanız daha içinize siner. Ben karaköy meydan kamptan almıştım. http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=WHqtF5kpqfE%3d&ProductID=8UYDeKIGNqM%3d
  15. Shadowjedi

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) Boy açısından sıkıntı olurmu bilemiyorum, gerçi çok güzel ve basit bir ayarlama sistemi var ama en doğrusu gidip denemek olacaktır.

16. Shadowjedi

Ynt: BUNLARI ALMALI MIYIM? ( ÇANTA) Forumda çanta başlığı altında birçok konu var aslında ama madem hızlı bir cevap istiyorsunuz buyrun; noth face çanta küçük bir çanta anca günübirlik gezilerde ve şehirde işinize yarar. Deuter ise bir hafta ve üzeri faaliyetlerinizde kullanabileceğiniz bir...
  17. Shadowjedi

Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18

Ynt: Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18 Oldukça rahazsız edici görüntüler, ben sanıyordukmki hayvanlar etleri için kesildiğinde tüyleri yolunuyor. Nedense bu yaşıma kadar hiç kaz tüyü ürün almamıştım, hep sentetik elyaflar kullandım, bundan sonrada almam artık.
  18. Shadowjedi

Pantolon Kumaşı Hakkında

Ynt: Pantolon Kumaşı Hakkında Rica ederim, ne yazıkki dediğiniz pantalonlarla ilgili bilgim yok, umarım bilen birileri çıkar.

19. Shadowjedi

Pantolon Kumaşı Hakkında

Ynt: Pantolon Kumaşı Hakkında Sanırım jack wolfskin pantalon alacaksınız, onun pekçok modeli bu kumaşı kullanıyor. Yaz için biraz terletici olabilir eğer sıcak bir bölgedeysiniz, yağmur kaydırma özelliği var, kış için ise hafif kalır.
  20. Shadowjedi

Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket)

Ynt: Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket) Toros'un sarı-siyah renkli cordura dış katman montunu 10 sene kullandım, hala dolapda durur tertemiz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri