Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası kontrol kalemiyle vida sıkan yurdum insanı için küçük bir adım :) işlevi maksadı değil önemli olan ruhsatta 4 çeker yazıyor ya.yakında fatih terimin milli takımıda araziye sokulacak gelene 4 çekmeye devam ederse

2. tyt.fan

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası bence dustercıların gönlünde çok yükselmiş olmalı. 10 inch ten az olmayan bir yükseltme yada güneşliklere konacak bir nazar dua sı korur duster ın karnını.eski deyim güncellenir yakında;timsahın yumuşak karnı ,duster ın yumuşak karnı şeklinde
  3. tyt.fan

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası demekki bulgar forumlarından filan copy paste fotolardaki duster lar efsunlu yada var bi alicengiz oyunu araçlardaümit erkanın vardır bir çözümlemesi.bekleyelim görelim.geçmiş olsun.kasko vs kendinizi deşifre etmeseydiniz derim.işgüzarın biri jurnaller...

4. tyt.fan

Satılık Suzuki Vitara Tavan Sepeti Port Bagaj

Ynt: Satılık Suzuki Vitara Tavan Sepeti Port Bagaj bilmediğim için soruyorum.cehaletimi mazur görün.araca montajı için gereken aparat nedir.kapı içlerinden sabitlenen bir bağlantımı.tavana monte edilen enlemesine barların üzerinemi
  5. tyt.fan

Aitor Bıçağım İçin Yardım

Ynt: Aitor Bıçağım İçin Yardım :)

6. tyt.fan

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu 4x4 lerde yaptığınız özenli çalışmalarınızı rastladıkça beğenerek izliyorum.ellerinize sağlık .

7. tyt.fan

toyota hilux mu suzuki vitara ki

Ynt: Toyota Hilux Mu Suzuki Vitara Ki tabiki toyota
  8. tyt.fan

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 1 lira yakması değilmiydi problem :) .
  9. tyt.fan

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 hava için biniyosanız aynı paraya iki navigatör alırsınız,bahsettiğiniz araçlardaki teknoloji olarak sadece 4 sekmanlı küçük bir saati var fj nin.süzme arazi aracı.fj ye hava için kompresör koymak lazım.hava için alınan iki hatta üç aracı arkasına bağlar arazide gezersiniz...

10. tyt.fan

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 simurg aracın kompedanı haddim olmayarak fj heavy duty araç sanırım.konfor olarak çeyrek wx değil ama bir kaç wx gömer,torunlara bırakılır küçük bakımlarla diye düşünüyorum.

11. tyt.fan

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi devit nikli arkadaş ve arman bey gayet güzel geziyorlar.beğenerek takip ediyorum.arkadaşlardan biri subaru seven arkadaşa yazdığı cevapta o meşhur abartıları yazanları eleştirde kullandığı kelimeler vaktinde benim sarfettiklerim üç aşağı beş yukarı.driftçi...
  12. tyt.fan

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi +1

13. tyt.fan

Satılık Vitara 1998 V6 2.0

Ynt: Satılık Vitara 1998 V6 2.0 arkadaş forum nasıl olmalı tarif etmiş ya :).bende madem oluyo ,neden olmasın dedim
  14. tyt.fan

Satılık Vitara 1998 V6 2.0

Ynt: Satılık Vitara 1998 V6 2.0 saldım foruma ,mevlam kayıra olmalı.adam tek mesaj yazıp canı isterse tenezzül edip gelip bakmalı cevap varmı yokmu.hatta bir kişi on yirmi kullanıcı adı alıp kendi polemiğini yaratabilmeli.forum kurucular polemikler sonunda çıkabilecek kavga gürültü için reel...
  15. tyt.fan

Sadece 3.8kg ağırlığında kendin yap jeneratör, tam karavancılara göre, 12V 20A

Ynt: Sadece 3.8kg Ağırlığında Kendin Yap Jeneratör, Tam Karavancılara Göre, 12v 20a yıldız üçgen bağlantı 3 fazlı asenkron motorlar için bağlantı sistemi değilmidir ?

16. tyt.fan

2013 Defender Askeri Versiyon

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon ben kıbrısta toros tatbikatında birkaç kez tuzla poyraza bolbol m38 67 68 model unimoga bindim.land görmedim.ama içine girip resimleyen biri ki offroad işini iyi bilenlerden.ben sadece takipçiyim.başka footolarda çekmiş.yeni askeri unimoglar g klass vs.on...
  17. tyt.fan

2013 Defender Askeri Versiyon

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon umut bey fuarda yakınen görmüş aracı.semac cihazı tablasıyla rollbarı ayırt edecek kadar anlar bu işlerden.bence var diyosa vardır
  18. tyt.fan

Yeniden zuzu sahibi oldum..

Ynt: Yeniden Zuzu Sahibi Oldum.. güle güle hayırlı günlerde kullanın kazasız belasız.

19. tyt.fan

Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I''

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I'' sonuna gülme işareti koymadım ama maksat gülmece dopamin kardeşim.senle gerilmek değil amacım.gel ankarada offroad ortamını gör mesajların vardı yanlışmı hatırlıyorum
  20. tyt.fan

Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi

Ynt: Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi suzuki grubun 1 ci yılıydı abantta eski aracınızla görmüştüm.bu aracınızda çok güzel.kazasız belasız kullanın mutlu günlerde

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri