Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum o kadar etmez demek yada bu paraya üç tane 130 alırsın,biri 5 kapı ikisi pickup birini tombraider yapar caddede gezersin ötekini arazide hırpalarsın kalan paraylada v8 leri benzine doyurursun demek karalamaksa malum sitedeki malum araçlar bence istenen para kadar...

2. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum ben yaptım oldu diyosan foruma koymayacaksın,foruma koyuyorsan eleştiriye açık olacaksın önce hilim sonra ilim.sadece sahibinden de olsa bu tartışma olmazdı.burda giriş gelişme sonuç paylaştınız.at binmiyoruz pek görmüyoruz ama adaya yolumuz düştüğünde adada...
  3. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum umut bey melih başgan gibi yada anadolcu üye gibi sondaj zahmetine sokma beni istersen :) defender takla mevzuu na yeniden baktım bu mesajdan bir iki gün önce ,orda gördüm apranti mesajlarını,roll bar nereye bağlanır kime yaptırılır.birbirmizi gıyaben tanıyan...

4. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum yasaksehirli dostum biraz ağır olmamışmı.bu alan öyle bir mecra olduki anlamak mümkün değil.burada vida ne tarafa cevirisem sıkılır gibi sorular soran insanlar aradan biraz zaman geçince bir bakıyoruz üstad olup bu araç gibi 'muazzam' eserlere imza atıyorlar.bu araca...
  5. tyt.fan

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: Rav4'ü Garajdan Çıkaramıyorum adam garajda gizli hazine bulmuş.iyi bir temizlikle müzelik stw reno.aslında bakım temizlik çekim yapılıp yayınlanmalı belgesel olarak

6. tyt.fan

1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender..

Ynt: 1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender.. araya bir 130 ilave edilse bu dekorla lasvegas ta iş yapar bence.chop shop vardı discovery de.ordan ilhamlı gördüm çalışmayı

7. tyt.fan

Abhazya Hakkında

Ynt: Abhazya Hakkında abhazyada Türkiyeden giden çok sayıda abhaz var.bildiğim kadarıyla dil büyük sorun değil.
  8. tyt.fan

1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender..

Ynt: 1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender.. rover over................ over
  9. tyt.fan

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) başlık imal etme ise,bu güzel çalışma için mog parçaları kullanıldıysa adaptasyon olmazmı yapılan çalışma ki muazzam bir görüntü çıkmış ortaya.kapaklanan istanbul ustalarının bir gc için sıfırdan yaptıkları güzel bir çalışmayı gördüm.trabzonda...

10. tyt.fan

Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) birde bloglar çıktı.blog yapıp sensin sineksin filanblog özfilaan blog diye bölündüler.utanmadan buraya bir iki resim koyup bloğunun linkini verende var.partiler gibi camia.asabı bozulan blog yada alternatif site açıyor.maksat bir iki...

11. tyt.fan

Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? ısmail bey tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.infealim sadece kisisel size degil ben bu 'devlete' arabamı vermem,gerekirse yakarım diyen zihin yapısınadır.biraz yakın geçmişe bakmakta fayda var.sirke kendi kendine asitlenmedi.on kişinin aynı anda...
  12. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? yanlış anlamayın polemik için filan yazmadım.hamdi beyle aram pek iyi değil benim yazdığım birşey için ona serzenişte bulunup benim yüzümden bir gerilim çıksın istemem.

13. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? hamdi bey değil ben Murat Cesur okuyun lütfen yazdım.mesele suriyedeki Türkmenler demedim zaten.bence sürekli u dönüşü yaparsanız başladığınız yere dönersiniz.siz aracınızı oğlunuzu sefer görevi varsa kendinizi yollamazsınız çatışmaya.sorun...
  14. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? suriye halkı içinde 2 milyon kadar Türk ve Türkmen var biraz okuyun bence
  15. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? bizim suriye ile aramızdaki husumet son iki üç yılın olayı yani.biz onlardaki muhalifleri destekledik tepeleri attı.biz baraj kapaklarını açar sizi önce boğarız sonra askeri tepenize yığarız diye ulmatom verdiğimizdede aynı düşüncedeydiniz...

16. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? sizin uyanık olduğunuz belli.savaşa çıkaran gitsin güzel fikir.
  17. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? aynı durum .suriye fuze vs ile ülkeme zarar verecek.savaşı RTE istedi bana diyeceğim.olacak şeymi.apo yu teslim etmezseniz savaş a hazırlan hafız esad dediğimiz günleri hatırlamıyorsunuz sanırım.suriye temiz bir devlet değil.yıllarca bizi vuran...
  18. tyt.fan

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? çanakkalede trablusgarbta deden böyle demişmidir sence hocam.savaşa damat ferit soktu o çıkarsın falan.kayserili olduğuna eminmisin yoksa hazıra konan mubadillerden filanmısın

19. tyt.fan

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası önce hummer ları alsınlar.hatta işmakinası şeklinde vergi oyunuyla sokulanları 165 bin eu fiyatla kakalanmaya çalışılan h1 i mesela
  20. tyt.fan

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri 1998 de rumlarla s300 krizi çıktığında kamyonlar sefer görev emri ile mersin taşucuna çağrılmıştı toros tatbikatı bahanesiyle. gövde gösterisi gibi bişey.ordu envanteri zaten araç dolu.hummer ları çağırsınlar h3 h2 h1 sıralamasıyla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri