Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

%100 Yerli Turkar 4x4

Ynt: %100 Yerli Turkar 4x4 bu arada hacımurat a hesaplanan yaklaşma açısı ferrari corvette hatta dandik hyundai coupe de unutulmuş olmalı.bir ihtimal sürtünme katsayısı sıkıntısı rüzgar direnci maksatlı olabilir.insan sizin kadar üçyaşında kızıyla birlikte ailecek oto dizayn işi içinde...

2. tyt.fan

%100 Yerli Turkar 4x4

Ynt: %100 Yerli Turkar 4x4 https://www.google.com.tr/search?q=dakar+kamyon&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=2LuHUse6DYiztAaFzYEQ&ved=0CDQQsAQ&biw=863&bih=362 çirkinler ordusu.koca koca firmalar üç yaşında bir küçük hanımın yaratıcılığına sahip değiller. Turkar dahil hepsinin Türkiye...
  3. tyt.fan

%100 Yerli Turkar 4x4

Ynt: %100 Yerli Turkar 4x4 sayın bilirkişi;yaklaşma,uzaklaşma,karın açısı nedir diye sorarmısınız küçük hanıma

4. tyt.fan

%100 Yerli Turkar 4x4

Ynt: %100 Yerli Turkar 4x4 reklamda olsa vinci ağaca sapansız bağlamışlar.yanlış!!! :) talep edilen rakam cüssesiyle kıyaslanınca insan küçük dilini yutuyor.
  5. tyt.fan

Dünyanın En Pahalı Şişe Açacağı..

Ynt: Dünyanın En Pahalı Şişe Açacağı.. bildiğim kadarıyla altın yumuşaktır.her açışta bir kısmı sürtünmeyle uçan kapakla gider.günlük kazanç kapakta kalır bence :)

6. tyt.fan

Tek Kabin Hilux Arıyorum. Yardım Lütfen!!!

Ynt: Tek Kabin Hilux Arıyorum. Yardım Lütfen!!! şehzata nikli arkadaşın aracı var.sahibinden de ilanı var .sitedende ulaşabilirsiniz sanırım

7. tyt.fan

Icom Ic R2 Tarayıcı 0.449 Khz 1399mhz

Ynt: Icom Ic R2 Tarayıcı 0.449 Khz 1399mhz fıyat :gönlümüzden ne koparsamı?
  8. tyt.fan

Bir Araçta Olması Gerekenler..

Ynt: Bir Araçta Olması Gerekenler.. vinç,en azından elle çalışan bir ırgat sağlam suya dayanıklı bir fener*mutlaka olmalı çamura bulanma ihtimali için yedek silecek suyu*olmasında fayda çok*tecrube edildi halat vs araç dışı çalışma için sağlam en az bir çift eldiven*mutlaka olmalı fosforlu...
  9. tyt.fan

Dodge Ram Defender Bilek Güreşi

Ynt: Dodge Ram Defender Bilek Güreşi kendi köşesine taşımış dövdüğü yetmezmiş gibi

10. tyt.fan

Dodge Ram Defender Bilek Güreşi

dodge RAM landrover bilek güreşi https://www.facebook.com/photo.php?v=539478576121851&set=vb.139188202817559&type=2&theater

11. tyt.fan

Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi kürek sapı ile ilgim olmadı.kardeşlermi bilmiyorum ama dediğiniz gibi edremitliler.siz neden sıfır pick up aldım diye U dönüşü yaptınız madem yediniz bir halt size bir psikiyatr önerebilirim.sizin gibi saplantılı,bağımlıların tedavisinde bir numara.dr ümir...
  12. tyt.fan

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi artık klavyeden tanır olmuşsunuz sedat beyin anlatımına göre.criminal üye demekki bülent bey.anadolculara Allah sabır versin.anadolları kesip pick up yapanlarla uğraşsa aslında hem mit ine görede bir davranış olur

13. tyt.fan

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi bager kardeşler direksiyon milini kapıp yola düşmemişlerdir inşallah :)
  14. tyt.fan

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi almıştım polyester katkı malzeme kokusunu :)
  15. tyt.fan

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi ordunun ,devlet kurumlarının,müteahit firmaların hurda vs diye kenara attığı araçların bu hobi sayesinde yaşama döndürülmesi,bunu tamir edenlerin,tedarikçilerin ve diğer aracıların ekonomiye katkıları,bu hobiyi birarada yapanların sosyalleşmesi,forumlarda akla...

16. tyt.fan

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi hocam bilim matematik ilim aypi? nerde bu pideci sizde anadol seven bir hava sezdim.polyester kokusu aldım
  17. tyt.fan

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi fizikte kimyada 2x2 kaç ediyor.ben ilkmektep mezunuyum da
  18. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum enginar bey inanın sizin bahanenizin çocuk sahibi olmak değil ev sahibi olmak olduğunu sanıyodum.sizin yeni araca yaptığınız çalışmaya tek kelime yazmadım.ustalara sallıyodunuz ufak işlere çok paralar istiyolar kendim yaptım bedavadan hallice oldu diye.doğalgazcıya...

19. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum sana hayırlı traşlar güzel satışlar.bekleyelim görelim bakalım troyka çalışman kaça gidecek.
  20. tyt.fan

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum sen önce sıfırın ne olduğunu bir öğren sonra bana anlatım dersi ver.senin yaptığın restorasyon.restore ettiğin araç senin yaşında.mekanik nesini değiştirdinde gençleştirdin dinçleştirdin.soruma cevap vermişsin natua jeep ve sen aynı kişimisin organik bağın varmı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri