Arama sonuçlarınız

1. osak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım fiyatı uçuk... 30 a indi daha inmesi lazım

2. osak

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) bende merakla bekliyorum :)))))))
  3. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) yalnız gitti :)))))) ben buradayım....

4. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) küheylan bu gün ankara'ya gitti :)
  5. osak

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) ben aracı 2008 de aldım, benden evvel motor yapılmış, ben bir sıkıntı yaşamadım... 2010 tüv muayenesinde komple fren hortumları değişti.. bu sene 2 parti halinde toplam 5000 km ege turu yaptım, yürüyen yada motor ile ilgili hiç bir...

6. osak

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) bu yazışmayı atlamışım...tek kelime ile harikaydı.....tekrar eline sağlık...

7. osak

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları anaaaa ne zaman oldu bu iş yaw :( hiç görmemişim :(
  8. osak

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı teşekkürler...
  9. osak

Çekme Karavan Evrak İşlemleri

Ynt: Çekme Karavan Evrak İşlemleri karavanı muhakkak tarttırın..740 kilo cok şüpheli bir rakkam... 4,50 m boyundaki bir karavanın 750 kg altı olması cok inandırıcı değil...

10. osak

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı bu cevabı bende algılayamadım...malzemeyi üreten sizsiniz, test yapan ve sonuclarını burada bizlerle paylaşan sizsiniz..niye ben fiyatı sizden öğrenmek varken bayilerden öğreneceğim.. bu ürünün bir satış fiyatı vardır ve her yerde aynı uygulanır...eğer...

11. osak

Karavan için Yerli Üretim Tente

Ynt: Karavan için Yerli Üretim Tente http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150252943368398&l=bbfe45038d bu değneği tavsiye ederim :) koçtaş 'da 4 yada 6 tl :)
  12. osak

Kurban Bayramında Kim Nerede ?

Ynt: Kurban Bayramında Kim Nerede ? kimse ağazındaki baklayı çıkarmıyor :)))))))

13. osak

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? formumuz da hiç bir karavan imalatçı üyemiz yokmudur... niye çıkıp burda iki kelam etmezler... yoksa bizi müşteri değil de , kendilerine rakip mi görürler...
  14. osak

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 bu memlekette herşey yaptım oldu metodu ile yürüyor... büyük küçük karavan imalatçılarının hangisinin tip onay belgesi var acaba, yada hangi karavan üreticisi 750 kg üzeri karavanlar için bir resmi belge veriyor, bunun adı ruhsatmıdır nedir bilmiyorum...
  15. osak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bu 20-50 bin fiyata arac dahil mi ?

16. osak

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) 1- Esra Akeroğlu - Renault Megane sv 2- Berk Özgenç - Renault Megane HB 3- Burak Akkan - Toyota LC VX100 4- Funda Erhan 5- Emre Akkaya - Land Rover 6- Rıdvan KAYA - Land Rover Discovery II 7- Ismail OZTURK LC VX 100 8- Serkan...
  17. osak

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı yazışmalarda bahsi gecen en kısa zaman nedir...eğer bu zamanı belirlerseniz (1 hafta,3 hafta 10 hafta vs.) bizde ihtiyacı olanlar olarak sizi bekleyip beklememe kararını verelim... malum kış geldi ve ihtiyaclar ortaya cıkmaya başladı...
  18. osak

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan çocuğun var mı derdin var :)))) karavanda yaşamak tabiki herkese göre farklı değerlendirilecek bir konu..bence bu işin bir doğrusu olması da yanlış...herkesin zevk ve renk anlayışı farklı... bir doğru olsa bütün karavanlar aynı model olur...

19. osak

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan kapı ile oturma gurubunun aynı yöne bakması bence doğru değil...internetteki dizayn örneklerine bakılırsa bu tarz bir tasarıma rastlamak pek olası da değil... Bence sebep şu.. Karavanda 2 oturma imkanımız var, içeride ve dışarıda...dışarıda...
  20. osak

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan iyiki olmamış,zaten düşünce bence doğru değildi ve nedenlerini sana anlatmıştım...yine haber vermeden gittiniz dimi adapazarına :( hani benide alacaktınız :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri