Arama sonuçlarınız

1. serkann

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım soyu sopu belli bir arap atı düşünün..hani şaha kalktığında nasıl olur..yada salına salına yürüdüğünde nasıl asil görünür :) ben yavaş giderken daha çok keyif alıyorum açıkcası..

2. serkann

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun sonuçta yarırı gören olmamış ve yararlı diyebilecek kimse yoksa,yararı olmayan şeyin zararı olur..iyisimi gelin bir birimize gaz verip bırakalım..yasakmış oymuş buymuş boş şeyler..aklın yolu bir..bırakması zor ama bırakılması gerekli..o zaman zora doğru...
  3. serkann

Kadınlar ve Gözleri

Ynt: Kadınlar ve Gözleri evet abi bencede kadınlara has birşey..en azından erkekler %30 göz dilini kullanabiliyorsa kadınlar %100 kullanıyor..:=)

4. serkann

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları muhakkak..emeğin karşılığı alınmış evet abi..ama 35'' olsa sanki son tuğla da konmuş olacak gibi..:)
  5. serkann

Kadınlar ve Gözleri

Ynt: Kadınlar ve Gözleri ünal abi söylediğin şeyler farklı..kitap bazı şeyler göz önünde tutularak yazılır..yazar istediği bulguyu ele alabilir..toplumun yaşam tarzını..kültürünü gibi..ama burda bahsi geçen şey göz ve göz insanın elinde olan birşey değil..yaradılışında var..konusu geçen olay...

6. serkann

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları hasan abi sence 35'' istemiyormu bu araç..:)

7. serkann

Kadınlar ve Gözleri

Ynt: Kadınları Türban Değil, Gözündeki İfade Korur hatta o gözler ile konuşurken karşısındakinin yüzüne bakmayarak tesettürün en büyğüne girer..en güzel olayıda bu olmalı sanırım o kusursuz organın..
  8. serkann

Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. sadece ıstavroz yeterli olurmu bilemiyorum..ustanın bakması lazım..çıkma şaftlar 600 civarı yenisini sen tahmin et..:)
  9. serkann

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. barış hemde çok önemli..ben 2 aydır iki çeker geziyorum..o vuruntu yüzünden ön şaftımın ön dife bağlantı yerinden göbeği kırıldı..çıkma şaft bakıyoruz uygun..tabi bunda benimde suçum var..sesi kale almadım..aracı aşırı zorladım..vites geçişlerini...

10. serkann

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. geri vites geçişindeki ses bende de var..şaftın ıstavrozundaki boşluktan yada arazi şansımanındaki znicirin bollaşmasından yapar..ara sıra yapmasının nedeni,aracı durdururken şaftın boşluğu öne doğru olursa geriye taktığınızda hızla boşluğu...

11. serkann

Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI)

Ynt: Satılık Cooper STT 255x70x16 (SATILDI) güncel...
  12. serkann

Satılık Benzin Bidonu

Ynt: Satılık Benzin Bidonu plastik olarak araştırıyoduk.mümkünmü.?

13. serkann

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Son şekli... 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular...
  14. serkann

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? evet bir gezi yapılsın da görelim,gezelim,.çekelim..:)
  15. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? teşekkürler ilginize..gezenbilirin farkı hep bu olmuştur..samimiyet karşılıksız paylaşım.. bu fırsat kaçarmı aklıma takılan en ufak şeyleri bile soru halinde yönelticem sizlere tabiki.:) bu arada vebal altında bırakmam tabiki enduro yu aklıma soktu diyelim..:)

16. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? enduro yu aklıma sen soktun..sebebim sensin ona göre :) gönder müsait olunca ararım abi..
  17. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? çadır,tulum,med gibi önemli malzemeleri koyabileceğim bir yer yapsam havaleli olacağı için sıkıntı olmaz umarım..
  18. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? pardon evet en son 2005 de gelmiş..motor çok güzel gerçekten ama yıl olarak beni düşündürüyor..he desenki sıfırı var al.alamam bütçe olarakta 2005 tam sınırda benim için..:) bakıcaz artık temiz birşey..bundan sonra sık sık başını ağrıtıcam yani..:)

19. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? kesinlikle uzun soluklu gezi için istiyorum..bazı iki teker sitelerinde gezileri inceliyorumda sanki bizim offroad gezielrimizden daha keyifli geçiyormuş gibi...
  20. serkann

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? tabiki hondanın bu konuda kalitesi tartışılmaz ama xl200 2006 2007 model olabilir ancak..ikinci elde de yapılması gerekenler var..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri