Arama sonuçlarınız

1. serkann

Suzuki Vitara Arıyorum

1993-2000 arası kmsi az 3 kapı veya 5 kapı vitara arıyoruz..

2. serkann

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti model soranlar için burdan bakabilirler arkadaşlar..
  3. serkann

95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum foto yanıltması durduğu zemin rampa olduğu için..:)bence değerlendirin..herşeyi ile yenilendi..şahidim..

4. serkann

95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum http://www.sahibinden.com/aradigin_iste_bu_ruhsat_sahibinden_mukemmel_cherokee_4_0-66WQQaXQQ19767180WQQpXQQdisplayitem arkadaş takasda düşünüyor..
  5. serkann

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası depomu hiç yarıda göremedim..çeğreği geçtiği zaman ooo depom full diyorum..:) çünkü benzin olduğu zaman aracımda gazla gidemiyorum hep benzine alıyorum..:)

6. serkann

ZJ Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti

Ynt: ZJ Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti wj içinde 2'' tercih ediliyor.evet var..

7. serkann

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ ....
  8. serkann

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ bir kaç foto daha..
  9. serkann

Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. ben şanzımanı 1'' aşağı aldım..acaba bağlantılarmı gevşedi diyede aklıma geliyor..tekrar eski haline getirip birde öyle deneyeceğim..benim şaft bilya dağıtmıştı..yaptırdığım şaftcı abi bir dene balans olursa tekrar gel dedi ama kim gidecek şimdi...

10. serkann

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. oksijen sensörü ZJ lerde hep değişmek ister..temizleyip takarsın araç değiştiğini sanar ve hatayı siler..:)

11. serkann

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. ben pek inanmadım ama neyse..:) bir kaç gündür benim araçtan ara ara gazlamada felan bir titreme geliyor..şaft balansından sanırım..
  12. serkann

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. her şakanın altında bir ciddiyet vardır..doğru söyle sen denedinmi bunu barış..:D

13. serkann

Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?.. filtrenin tıkanmasıyla ses nasıl oluşur barış bunu bana bir açıklarmısın kafam basmadıda..:D
  14. serkann

Ynt: ZJ Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti güncel.. arkadaşlar fiyat 200 tl dir..
  15. serkann

Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

Ynt: Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz.. abi tebrikler..yaptığın herşeyi en iyi şekilde yapıyorsun..başarılarının devamı gelecek eminim..;)

16. serkann

ZJ Snorkel Uygulamsı

Ynt: ZJ Snorkel Uygulamsı teşekkürler..port bagaj için elimden geleni yaparım..özelden görüşelim isterseniz...
  17. serkann

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ bu resmi ben çekmiştim :)
  18. serkann

Ynt: ZJ Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti güncel...

19. serkann

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) özür dilerim.kareye alamamışım sanırım..isoffun sitesinden bakabilirsiniz.açıklanmış..
  20. serkann

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) merhaba.. liste olduğu gibi tam sonuçlar derken kesin sonuçları kastediyorsanızı alpaslan epli ve co-pilot ergun erakman..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri