Arama sonuçlarınız

1. isasoydan

İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi İzmit ve özellikle Yuvacık İstanbulda yaşayanlar için mesafesi açısından bulunmaz güzellikde bir yerdir. Hatta bu hafta sonu kısmetse Aytepedeyim :) En son 2 sene önce gitmiştim ve mağranın tadına bakıpda dönmüştüm :) Epey ilerlemiş idik. İki şelale...

2. isasoydan

Ayder yaylası ve Fırtına Deresi

Ynt: Ayder yaylası ve Fırtına Deresi Kesinlikle muhteşem bir bölge. Özellikle Rize. Bana göre karadenizin incisi Rize bölgesi. Bizde busene Karadeniz turu yaptık, geleli nerdeyse bir ay oldu ama halen resimleri yüklemeye fırsatım olmadı hatta çektiğimiz resimlere daha 3 gün önce bakabildim...
  3. isasoydan

Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar Bahsi geçen kişilerin kampçılıkla uzaktan yakından alakası olmayan insanlar. Amacım kimseyi küçümsemek değil. Onlar sadece düşüncesiz-saygısız ve ne yaptıklarını kendilerininde bilmediği kişiler. Mümkün mertebe böyle yerlere kamp atmıyor. Ya kamp...

4. isasoydan

North Face, Marmot, Husky hangisi ?

Ynt: North Face, Marmot, Husky hangisi ? Merhaba, 2 senedir Husky Bright Çadır 4x4 kullanıyorum ve çok memnunum. http://www.atlaskamp.com/husky-bright-cadir-4-mevsim-4-kisilik-1-lt-thermos-hediyeli/ Henüz yağmura yakalanmadım ama ciddi bir rüzgara (belki fırtına denebilir kaç knoth dı...
  5. isasoydan

Doğu KARADENİZ Turu

Herkese merhaba, Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açtığımı umuyorum :) Temmuzun ilk haftası kendi aracımızla iki aile D.Karadeniz turu yapmak istiyoruz. Daha önce izlemiş olduğu rotaları gerek harita olarak gerekse kordinat düzlemi olarak ve konakladığı pansiyonları not alan...

6. isasoydan

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Takip etmek gerek :)

7. isasoydan

Yardım Lütfen "Kiralık Karavan"

Ynt: Yardım Lütfen "Kiralık Karavan" Görüştüm ama malesef dolular. Hafta sonu birde NazKaravana gideceğim görüşmeye.
  8. isasoydan

Ynt: Yardım Lütfen "Kiralık Karavan" Levent bey, ilginizden dolayı teşkkür ederim, Tatil planımız Karadeniz fakat, bulabildiğim karavan Alkoven karavan.Bu nedenle biraz düşünce içerisinde kaldım. Bulduğum karavan Citroen Jumper 2005. 1000 Km 370,00tl mazot yakıyormuş ve dört kişilik. Günlüğü...
  9. isasoydan

Karavan Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli ? Arkadaşlar, kısmet ise Temmuz ayına 4 kişilk bir karavan kiralamayı düşünüyorum. Ve tabi hayatımda ilk kez karavan kiralayacağım. Bu nedenle kiralama esnasında nelere dikkat edilmeli bilmiyorum. Bu konuda fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var.

10. isasoydan

Ynt: Yardım Lütfen "Kiralık Karavan" Bende bu yaz karavanla tatil planı yapıyorum. Ama kiralık karavan bulabilecekmiyim bilmiyorum (şoförsüz tabiki) İki aileyiz (4 kişi) günlük kirası 200-250 tl olmak üzere 8 gün araç kiralamayı düşünüyoruz.

11. isasoydan

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Arkadaşlar, bu yaz tatil için 4 kişilik motokaravan kiralamak istiyoruz. Bu nedenle araştırma içerisindeyim. daha önce kiralayan ve konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini paylaşmalarını rica edeceğim.
  12. isasoydan

Kamp Yapacaklara Öğütler :))))

Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :)))) Parmaklarına sağlık..... :D

13. isasoydan

Ayı Pati İzi mi ????

Ynt: Ayı Pati İzi mi ???? Evet tırnakların olmaması benimde ilk dikkatimi çeken idi. Birde dikkat ederseniz tekli resimdeki beş parmak diğerleri 4 parmak şeklinde. Fakat enterasan olan bu izleri bir çok yerde görmüş olmam. Tek bi hat üzerinde değil. Ya avcılardan birinin fake i yada bilmiyorum...
  14. isasoydan

Ayı Pati İzi mi ????

Arkadaşlar bu haftasonu Sapanca da bi dağ evindeydim. Yürüyüşe çıktım eşimle ve evden 400 m yukarıda bazı pati izleri gördüm. İlk aklıma gelen ve tek benzetebilidiğim Ayı pati iziydi. Bu izlerden farklı yollarda çok fazla gördüm. Ayı pati izini tanıyan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum.
  15. isasoydan

Karavan Bakmaya Gittik...

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... Şu durumda, ben kedi karavanlarda mundar.....

16. isasoydan

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları Kısmet se bu yaz planımda var.
  17. isasoydan

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? İlginizden dolayı çok teşekkür ederim...
  18. isasoydan

Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında takip,

19. isasoydan

Doğa Yürüyüşleri için Pantalon Tavsiyesi

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Pantalon Tavsiyesi yakın takip,
  20. isasoydan

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? Merhabalar, İgo08 i yüklemeye karar verdim :) Birkaç siteden buldum ama belirtilen şifreyi giriyorum yanlış ibaresi çıkıyor. Tavsiye edebileceğiniz link ler varmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri