Arama sonuçlarınız

1. isasoydan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Takip,

2. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu Sonrki kardeşlerin aynı acıyı çekmediler ama, onlar tam kıvamındaydı :)
  3. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu :) Tabiki hayır :) Ama bir saat sonra termosumuzdaki sıcak su ile yaptığımız kahvelerimizi içtik :) O havada mükkemmel gitti.

4. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu İlk parti yandı ama sonrası güzeldi :)
  5. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu

6. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu Kışın en pratik mangalı. Sucuk mangal :) Tabi önce rüzgardan bir korunak (siper) kazmak gerek :)

7. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu Eveeet resimler geldi. Dedik kış latikleri var çıkarız. Çıktıkta ama rampayı görünce yemedi tabi :)
  8. isasoydan

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? Aynen katılıyorum arkadaşa.
  9. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu Resim çekmeye dalınca sucukları unutmuşuz :) ve tabi biraz fazla pişmiş :)

10. isasoydan

Kuzuyayla Kış Turu

Kuzuyaylayı sonbaharda keşfetmiştik. Dedik birde kışın gorelim, çıktık yola. Resimlerin bir çoğu Tamerde olduğundan daha sonra ekliyeceğim. Şimdilik telefonumda olanlar,

11. isasoydan

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Takip,
  12. isasoydan

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Evet sonunda aradığım baltayı buldum Finlandiya malı Fiskars marka. Baltayı rafda görüp markasını görene kadar bu firmadan terzi makası ithalatı yaptığımızı bilmiyordum. Yıllardır bu firmadan makas ithalatı yapıyoruz ama balta üretimi olduğunu...

13. isasoydan

Düzce-Abant taraflarında kamp yeri

Ynt: Düzce-Abant taraflarında kamp yeri Tesekkur ederim Samnli selalesi , guzeldere selalesi veya golcugu dusunuyirum. ama ucu arasinda karardizim halen:-)
  14. isasoydan

Kamplar için Tente İşi Tamamdır

Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır 290x285 direk boyu 2 adet 180cm veya tek ve daha uzun isterseniz tümünü ekleyebiliyorsunuz. Kumaşı çadır kumaşı gibi ince ve iki kat. Kanımca iş görür. Kumaşın ince olması az yer kaplaması demek benim için. Yine bundada tampon için ipleri bağlı olduğu...
  15. isasoydan

Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır Dün akşam aldım. Gerçekden güzel, tavsiye ederim. Fiyatı da 59,00TL

16. isasoydan

Düzce-Abant taraflarında kamp yeri

Arkadaşlar, bayram tatilinde Düzce-Abant civarlarında kamp yeri arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  17. isasoydan

Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır Evet haklısınız ama henüz bitirmiş değilim. Ben yinede bi dekatlona uğrayayım :)
  18. isasoydan

Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır Sevinsemmi üzülsemmi şimdi :) Bu ürünü kendim yapmak için uğraşıyordum, birde baktım hazırı varmış :)

19. isasoydan

İstanbul'a Yakın Ağaç Evler Hakkında

Ynt: İstanbul'a Yakın Ağaç Evler Hakkında Kesinlikle çok güzel bir yer emek verilmiş ama fiyatta biraz uçmuşlar.
  20. isasoydan

Mangal Yakma Önerileri

Ynt: Mangal Yakma Önerileri Güzel paylaşımlar için teşekkürler. Ama sanki bir yandan da şu baca işi bana "delikli demir çıktı mertlik bozuldu" örneğini hatırlatıyor :) Hiç kullanmadım ama eminim büyük kolaylıktır hatta bu hafta almayı düşünüyorum artık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri