Arama sonuçlarınız

1. S

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home DETAY

2. S

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

GIPSY ADVENTURE HOME ARAÇ ÜSTÜ ÇADIR.% 100 YERLİ ÜRETİMDİR........ 1-ALT TABAN 15 MM SU KONTRAPILAĞI DIR.... 2-BORULAR ALUMINYUM PASLANMAZ PARLAK KROM DUR..... 3-KUMAŞ SU GEÇİRMEZ KALİTELİ KUMAŞTIR..... 4-YATAK 32 DNS KALİTELİ SÜNGER DİR.... 5-MERDİVEN TELESKOPİK 150 KG TAŞIMA...
  3. S

Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı

Ynt: Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı Haşmet bey size katılıyorum...Öncelikler belirlenmeli ve çalışmaya başlamalıyız....Eğer Üye sayıları arttırılacaksa bir an önce çalışmalar yapılıp arttırılmalı ve gerekli makamlara öyle gidilmelidir......

4. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Konu ile ilgili şöyle bilgi vereyim....Daha önce kullandığım Brüstner 4.80 mt çekme karavanım 710 Kg dı.....Yani bu kg larda olabilir......Belge konusuna gelirsek belge öncelikle sahiplikle ilgili resmi belgedir..yani...
  5. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Süper bir fikir..Tebrikler...

6. S

Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Ynt: Hangi Çeşit Çeki Demiri? Bence sabit çeki demiri olmalı diye düşünüyorum...oynar ,hareketli çıkıp takılabilir olanlar ileride sorun olabilir düşünüyorum....4 arabaya çeki demiri taktıran biri olarak....

7. S

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Katılan katılamayan tüm dostlara teşekkür ederim...İnşallah bundan sonraki kamplarda birlikte oluruz...
  8. S

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Evet ...abim Salihle tanışmışsınız..Bir ara Knaus'u satılığa çıkartmıştı.....Karşıyakada da genelde orada toplanıyor çay içip sohbet ediyoruz...Sizleride bekleriz...Dün de kulaklarınızı çınlattık sizin karavanın kardeşi şuanda Balcovada Saim...
  9. S

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Akın cım kutlarım çok güzel bir karavan yaptınız....İnşallah bundan sonra gezilerde bol bol görüşürüz.. :)

10. S

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Sn Karanfiller karavanınızı güle güle kullanın .... Bizlerde İzmir Kamp Karavan derneği üyeleriyiz....14-15-16 Martta Karagölde etkinliğimiz vardı...Sizleride aramızda görmek isteriz....Eğer herhangi bir ihtiyacınız olursa arayabilirsiniz... 0...

11. S

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Maliyeti düşürmek adına halen camper ve çekmelerin çoğunda normal camlar kullanılıyor....Ama karavan ruhunu yansıtmıyor...Bu kadarmı zor karavan camı üretmek ve kullanmak....Ben bir denizci olarak karavanlarda cam olarak lumboz ve hac (tekne camı ve...
  12. S

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Büyük geçmiş olsun..maalesef böyle olaylar İnsanı hobisinden bile soğutur...İnşallah maddi anlamda zararınızı telafi edersiniz diyorum..........İlk karavanımız 1982 model 4,80 Brüstnerdi inanın anlatılmaz yaşanır denir ya öyle bir karavandı ki...

13. S

Yardım

Ynt: Yardım Bekliyoruz Hüseyin bey...Görüşmek üzere... 0 507 745 99 46
  14. S

Yardım

Ynt: Yardım Dostum bekleriz tanışalım...Bornovadada 3 karavancı arkadaşımız var..herhafta görüşüyoruz..
  15. S

Yardım

Ynt: Yardım Merhaba...Biz de 350 bir Knaus marka çekme karavanla birde Camper var....Her ikisinide KSK de bir parkın yanında otoparka koyuyoruz..Problem olmuyor..Ama KSK de çok karavan var..hatta gördüğümüz karavanlara bile tanışmak ve yardımlaşmak adına tlf larımızı bırakıyoruz...Kampa...

16. S

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Ya çok ayıpppp...Döndünmü İstanbuldan?Eğer İzmirde olursan günü birlikte gelirsin bir hava alırsın konuşuruz...
  17. S

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Cem Ceminayyyyy sen yabancı değilsin sen gel ben karavanımda ağırlarım seniiiii dostummmm.... :)
  18. S

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Merhaba Erim cim ..nasılsın ?...İnşallah Karagölde keyifli bir kamp geçirir bol bol sohbet ederiz....Hepinizi bekliyoruzz...

19. S

Yardım

Ynt: Yardım Karavanınızı güle güle kullanın ....Şimdiden iyi yolculuklar.....Bizde Karşıyaka da oturuyoruz... Karşıyakada 10 karavandan fazlayız...aynı zamanda İzmir kamp karavan derneği üyesiyiz.....Derneğin 14 Mart ta Karagöl Kamp etkinliği vardır.......sizide bekleriz...Nasipse döndükten...
  20. S

Yazın Aile İle Kalinabilecek Tavsiye Edeceğiniz Orman Kamp Alanı

Ynt: Yazın Aile İle Kalinabilecek Tavsiye Edeceğiniz Orman Kamp Alanı Marmaris Çubucak orman kampı ve ya 2 km ilerisi İnbükü orman kampı derim....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri