Arama sonuçlarınız

1. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Abi işte bizim arabaların bence en büyük handikabı; ne vinç adam gibi takabiliyoruz ne de offroad'ın leblebisi şnorkel bulabiliyoruz. Nolcak bizim bu halimiz?

2. Hırçın Karadeniz

10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz.

Ynt: 10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz. Abiler yok mu bu sene Actyon pardon aksiyon? :)
  3. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Herkese iyi geceler Türkiye'de şnorkelli Actyon Sports var mı? Hiç takan ya da gören oldu mu?

4. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Saol Yunus Abi; ben elimden geldiğimce soluğu arazide alıyorum. Bu taraflarda bi aksiyon yaparsanız katılmak isterim...
  5. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Yeni Sezon Birkaç Kare...

6. Hırçın Karadeniz

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Gene Hendek taraflarına gelirseniz seve seve size katılmak isterim.

7. Hırçın Karadeniz

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Ekonomik durumunuzu göz önüne alırsanİz ve herhangi bir sıkıntı yoksa kesinlikle 4 çeker. En basit bugünlerde ki karda eğer 2çekerse aracinizla sadece bakisip durursunuz sakin bana dokunma der. :))
  8. Hırçın Karadeniz

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Herkese hayırlı seneler. Yakıt konusu bende de hayal kırıklığı oldu ne olursa olsun şehir içi 0.6 krs'dan aşağıya düşmüyor. 40000 bakımında kapsamlı şekilde baktiracagim. 2.5 Ford Ranger bile agresif kullanarak bu yakiti tuketmiyordu. Dip gaz yüklü...
  9. Hırçın Karadeniz

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Abicim gıcırtıyı silikon spreyle çözdüm teşekkürler...

10. Hırçın Karadeniz

araç yükseltme hakkında

Ynt: araç yükseltme hakkında Nacizhane Değerli Abilerimizden aldığımız yardımlarla benim yükselttiğim aracım ön-arka 5'e 5 cm 245/75 16 da yeni lastik ölçülerim oldu. Toplamda 7 cm gibi yükseklik oldu sanırım. Öncesi ve sonrasından bahesdersem; önceden araç çok daha stabildi virajlarda yatma...

11. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Bilgi için teşekkürler...
  12. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Herkese iyi akşamlar. Otomatik kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Arazide S ve W nasıl karakteristik özellik gösteriyor? W ve S nin tam anlamıyla görevi nedir? Saygılar...

13. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Abicim iyi akşamlar... Senin vinç kaç lb idi?
  14. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Tamponu bozmadan vinç takmayı planlıyorum... Bu konu hakkında nasıl birşeyler yapabiliriz?
  15. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Valla mevsim 3G olmaya başladı... Gar Gış Gıyamet :) Bizimde tekerler karla çamurla buluşmaya başlar artık :)

16. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Valla böyle bir durum varsa sizden hayırlı haberler bekliyoruz o zaman... Benim araçta 2009 otomatik bu sene bir alt dilimden ödeyeceğimi öğrendim.
  17. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi bu yazdıklarıniza ek olarak elektrikli koltuk var başka bir farklılık yok. Ticari işinizde kullanacaksanız deri ve 18 janti tavsiye etmiyorum. Malum deri yipranabiliyor, 18 jant lastik fiyatları da baya bi pahalıdır...
  18. Hırçın Karadeniz

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Kabinin fitilleri güzel kardeşim yanlış okudun sanırım. :)

19. Hırçın Karadeniz

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Abicim dükkanda bitmiş; pas sökücü ve würth'ün HHS 2000 var o iş görmez sanırım. :( Bende ki yağlayıcı biraz kalın kalır sanırım
  20. Hırçın Karadeniz

Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık

Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık Ssang off road diyince Sabri Abi var o her vidasına kadar bu arabayı zorlamış biri olarak geçer not verdi benden de geçer not alırsa Vinç ve Telsiz işine girmeyi planlıyorum. Tanışırız tabii ki Abi Ben Akçakoca'da oturuyorum Akçakoca'da çalışıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri