Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ssang sohbet köşesi
Abi işte bizim arabaların bence en büyük handikabı; ne vinç adam gibi takabiliyoruz ne de offroad'ın leblebisi şnorkel bulabiliyoruz.
Nolcak bizim bu halimiz?
Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?
Ekonomik durumunuzu göz önüne alırsanİz ve herhangi bir sıkıntı yoksa kesinlikle 4 çeker. En basit bugünlerde ki karda eğer 2çekerse aracinizla sadece bakisip durursunuz sakin bana dokunma der. :))
Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?
Herkese hayırlı seneler.
Yakıt konusu bende de hayal kırıklığı oldu ne olursa olsun şehir içi 0.6 krs'dan aşağıya düşmüyor. 40000 bakımında kapsamlı şekilde baktiracagim. 2.5 Ford Ranger bile agresif kullanarak bu yakiti tuketmiyordu.
Dip gaz yüklü...
Ynt: araç yükseltme hakkında
Nacizhane Değerli Abilerimizden aldığımız yardımlarla benim yükselttiğim aracım ön-arka 5'e 5 cm
245/75 16 da yeni lastik ölçülerim oldu.
Toplamda 7 cm gibi yükseklik oldu sanırım.
Öncesi ve sonrasından bahesdersem;
önceden araç çok daha stabildi virajlarda yatma...
Herkese iyi akşamlar. Otomatik kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
Arazide S ve W nasıl karakteristik özellik gösteriyor? W ve S nin tam anlamıyla görevi nedir?
Saygılar...
Valla böyle bir durum varsa sizden hayırlı haberler bekliyoruz o zaman... Benim araçta 2009 otomatik bu sene bir alt dilimden ödeyeceğimi öğrendim.
bu yazdıklarıniza ek olarak elektrikli koltuk var başka bir farklılık yok. Ticari işinizde kullanacaksanız deri ve 18 janti tavsiye etmiyorum. Malum deri yipranabiliyor, 18 jant lastik fiyatları da baya bi pahalıdır...
Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin
Abicim dükkanda bitmiş; pas sökücü ve würth'ün HHS 2000 var o iş görmez sanırım. :( Bende ki yağlayıcı biraz kalın kalır sanırım
Ynt: Ssangyoung Actyon Sport Offroad Hazırlık
Ssang off road diyince Sabri Abi var o her vidasına kadar bu arabayı zorlamış biri olarak geçer not verdi benden de geçer not alırsa Vinç ve Telsiz işine girmeyi planlıyorum.
Tanışırız tabii ki Abi Ben Akçakoca'da oturuyorum Akçakoca'da çalışıyorum...