Arama sonuçlarınız

1. Hırçın Karadeniz

Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim.

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Gökçen öncelikle mrb? Bu aralar işlerim çok yoğun olduğu için bayadır siteye girmrmiştim. Öncelikle ilk sana söyleyeyim bu makine kadar konforlu başka bir pick-up yok. diğer kullandığım ve sahibi olduğum pick-uplar makaslı olduğu için arkadakiler...

2. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Batı Karadeniz Kupası Gölyaka/Düzce Yarışı
  3. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Abi ben seni göremedim yaa nasıl karşılaşmadık :(

4. Hırçın Karadeniz

Ssang motor sanziman ve difransiyeller

Ynt: Ssang Motor Sanziman Ve Difransiyeller Abi benim ki 5' e 5 cm. 1 aks ve bir takım amortisör yedim. Ya ben çok extrem offroad yapiyorum ya da önlerin 5 cm olması açıları fazla mi değiştiriyor. Amortisörleri değiştirirken tornada 1cm dusurtsem mi diye dusunuyorum. Sizce nasıl olur abi; 4...
  5. Hırçın Karadeniz

Check Lambası

Ynt: Check Lambası Vatandaş ucuza selenoid valf takmasin diyedir. :) Opule opule ogrenecez artik :(

6. Hırçın Karadeniz

Ynt: Ssang Motor Sanziman Ve Difransiyeller abicim çıkıyorda güzel güzel izliyoruz iç çekiyoruz. E-bayda da var bu ürünler ben ebaydan hiç alışveriş yapmadım; gerçeği söylemek gerekirse bende pek mundi yemiyo valla. alırız ne çıkar eksik gelirse ne olur orda 5 lira diyo misal gümrük 15 lira...

7. Hırçın Karadeniz

Check Lambası

Ynt: Check Lambası Ahh bee abi şu yazdığını daha önce yazsaydın keşke. Serviste 310 tl dediler vur tut 250'ye taktırdık :((((
  8. Hırçın Karadeniz

Check Lambası

Ynt: Check Lambası Şuan araç serviste turbonun vakum regilatörü yanmış aynı sizin dediğiniz gibi gaz yemiyordu ve 2 deviri geçmiyordu. Stop edince arıza lambası sönüyor belirsiz bir zaman sonra tekrar yanıp gaz yemiyordu. Babama da bugün yolda olmuş Sakarya civarında otobanda olmuş servise...
  9. Hırçın Karadeniz

Ynt: Ssang Motor Sanziman Ve Difransiyeller Sonuç olarak Ssangyong gereken önemi göstermiyor...

10. Hırçın Karadeniz

Ynt: Ssang Motor Sanziman Ve Difransiyeller Kıvanç sırf bu parça sıkıntısı yüzünden arabadan soğuyorum. Resmen bigün şalter atacak satacam başka bi kamyonet alacam. Şnorkel'di, diflock'tu,yükseltme kitiydi, amortisörüydü hepsi handikap resmen. Aracımı çok seviyorum fakat ekipmansızlık yüzünden...

11. Hırçın Karadeniz

araç yükseltme hakkında

Ynt: Araç Yükseltme Hakkında Göderdiğim ölçüler hepimizin kullandığı ölçüler sende rahatlıkla yaprılabilirsin. Bu ölçüleri Ediz abi hazırlamış ve hepimiz ona minnettarız. Önleri 5 yaptırısan daha rahat edersin diye düşünüyorum.
  12. Hırçın Karadeniz

SU GEÇİŞ YÜKSEKLİĞİ

Ynt: Su Geçiş Yüksekliği Abicim Tuzla servisi ile istişarelerim olmuştu; bu işle ilgilenen bey kalp krizi geçirip rahmetli olmuş :(

13. Hırçın Karadeniz

3-4-5 Mayıs Düzce/gölyaka Yarışı

Tüm Ssangyongcu arkadaşları organizasyonda görmek isterim. Sürekli tek başıma olmaktan sıkıldım valla. :)
  14. Hırçın Karadeniz

araç yükseltme hakkında

Ynt: Araç Yükseltme Hakkında Mail adresi ver ölçüleri göndereyim
  15. Hırçın Karadeniz

Ynt: Ssang Motor Sanziman Ve Difransiyeller Kıvanç LSD zor gibi; ben de çok koşturdum bu iş için sadece defender için arb' nin %100 kilitleri oluyor. Onlarda 2-3 liradan aşağı değil. Bence hepimizin daha önemli bir konuda toparlanmamız lazım ŞNORKEL

16. Hırçın Karadeniz

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Dosod olarak herkesi etkinliğimize bekleriz; başımızın üstünde yeriniz var.
  17. Hırçın Karadeniz

ssang off road performansı

Ynt: Ssang Off Road Performansı Sabri Abi nasılsın görüşmeyeli?
  18. Hırçın Karadeniz

Amortisör Yardım

Herkese selamlar saygılar. Benim sağ ön amortisör yağ atmaya başladı yani patlamış arkadaşlar. Hiç amortisör değiştiren oldu mu? Hangi markanın ki daha kaliteli değiştirirsem ikisini birden değiştireceğim

19. Hırçın Karadeniz

ssang off road performansı

Estafurullah özür dilemenize gerek yok. Araçtan çok üst düzey bir beklentiniz olmasın, extrem işlerden kaçınırsanız sizi hiç yarı yolda bırakmaz. :) Zaten extrem yapmak isterseniz hiçbir aracın standartı buna müsait değildir. Biz bu arabayı neden aldık ben kısaca özetlersem; işim gereği hemen...
  20. Hırçın Karadeniz

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz İhsan Bey bence mt lastik almaniza gerek yok. Bf allterrain lastik işinizi görür bence.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri