Arama sonuçlarınız

1. zedzestion

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Abi site hususunda haklisin..Kesinlikle emin olunmayan sitelerden alisveris yapilmamali.Ben internetten cok alisveris yapiyorum.Fakat yaptigim alisverisler ya magazada birebir aslini gordugum, yada kalitesinden emin...

2. zedzestion

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Abi Benim gordugum modelde olculer 490x565x1320mm farkli bir model oldugu kesin. Modeli:Buses DDL170 G 2 Kapılı Modern Büro Tipi Buzdolabı.. diye geciyor.Kapi yonu degistirilebiliyor...
  3. zedzestion

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Abi buzdolabi nasil performansini cok merak ediyorum.

4. zedzestion

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Eger Kuheylan bir kosede duracaksa agir bir ceza olur gibime geliyor.Birakin ozgur kalsin derim ben elbette degerini bilecek bir gezginle..
  5. zedzestion

Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu Genc baba olmanin en buyuk avantaji bu olsa gerek.Genc yasta esinizle birlikte seyahat edebilme keyfi... Karavaniniz hayirli olsun keyifli geziler dilerim. Mustafa GULER

6. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Enver abi haklisin icindeki programlar eger telefondan anlayan biri olsaymis fazlasiyla ilgisini cekermis.Ama oyle saf bir amcaymiski ona yolladigim mesaji dahi acip okumamis. Estagfurullah biz kim sizin gibi bilgili buyuklerimizi pesimize takmak kim.Huseyin abi ve...

7. zedzestion

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Hayirli olsun.Gule gule kullanin insallah..
  8. zedzestion

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Hayirli olsun.Guzel ve mutlu geziler hep sizinle olsun.Huseyin abi ne alacak acaba merak ettim.
  9. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

.

10. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

.

11. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

.
  12. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

.

13. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

.
  14. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

Karavansız gelenler için bungalovlar günlüğü 55 Euro içinde mutfak dahil herşey varmış ben görmedim
  15. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

.

16. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

Ben resimlere devam edeyim
  17. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

Ynt: Armemistis Chalkidiki Huseyin Abi dediginiz gibi kamp oldukca buyuk.Cafe, bar, restaurant, animasyon ekibi, hafta sonlari DJ etkinlikleri vs hepsi super fakat tatsiz bir tarafi nerde cokluk orda b.... Kampa geldigimizin ertesi gunu telefonum calindi.Allahtan markette... Tabi calan...
  18. zedzestion

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) umarim ikisininde kalabilecegi bir yol bulunur :)

19. zedzestion

Yaz gelirken yeni yol rotamız

We are still waiting Chalkidiki :)) Armenistis görülmeye değer :)
  20. zedzestion

Armemistis Chalkidiki

İçerisinde bir alış veriş merkezi bulunmakta butik , market , kasap , tekel bayi vs herşey düşünülmüş..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri