Arama sonuçlarınız

1. Bilbo

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Devam ediyorum, Ertesi sabah artık hangi bölgelerde dolaşmamam gerektiğini bilmenin güveniyle tekrar saat 5:30'da kalktım ve göle açıldım, hava daha güzel ,dünkü nem yok, her şey daha rahat.

2. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Kullandığınız ekipmana bakılırsa bu işte usta olduğunuz belli , konuyla ilgili her türlü tavsiyenizi memnuniyetle dinlerim.
  3. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Tebrikler, gerçekten çok güzel büyük bir turna, umarım ben de böyle büyüklerini yakalayabilirim.

4. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Biraz da kamp kurduğumuz alandan kareler,
  5. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Biraz dinlendikten ve olta takımlarını yeniledikten sonra Hayal ve Arel'i alıp tekrar göle açılıyoruz.

6. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Kamp alanın hanımlar çalışıyor.

7. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Müsellim Göleti kampımızdan sonra 4 günlük 23 Nisan tatili geldi çattı. Babamlar da 4 günlük tatil var bir yerlere gitsek diye kıvranmaya başladılar, turna zamanı olduğundan ve internet araştırması yaparken devasa turnaların hep Terkos...
  8. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Müsellim Göleti'nden kareler
  9. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Arel'in de kendine ait bir oltası var , kamışla atıp çekmek ilk deneyenler için oldukça zor bir iştir aslında. Parmak , kol ve vücut doğru zamanlama ile çalışmalıdır. Deniz kenarında uzun süre iğnesiz oltalarla çalışma yapmıştık, artık kendi...

10. Bilbo

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

11. Bilbo

Not: Bu yazı bir gezi yazısından çok bir balık avı serüvenidir, içinde gezi notları da vardır. Balıkçılıkla hiç ilgisi olmayanlar sıkılabilir. Nisan ayının gelmesi ile turna balığı sezonu açıldı. Bu güne kadar bu balığı hiç yakalayamamış, aslında tatlı sularda doğru düzgün hiç balık...
  12. Bilbo

Avrupa'ya Römorkla Çıkmak İçin Neler Gereklidir?

Merhaba, Hırvatistan'da yapılacak olan karavan rallisine benim yarım vosvos römorku da götürmek istiyorum ancak hiçbir belgesi yok. Problem yaşarmıyım, bulundurulması zorunlu belgeler var mı? Çekme karavanla çıkan üyeler veya bu konuda bilgisi olan üyeler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

13. Bilbo

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Üretimde yerine göre 12 ve 15 mm'lik kontra kullandık.
  14. Bilbo

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası mesajımı sildim.
  15. Bilbo

Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

Ynt: Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi Polipan, İkitelli Keresteciler sitesinde. Batai kontraplağı ise Tuzla'da Süper mühendislik satıyor. Batai kontraplak 122x244 ölçüleri , temizlenmiş yüzeyi ve özgül ağırlığı ile Polipan'ın ürünü ile aynı özelliklerde...

16. Bilbo

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Hüseyin Bey merhaba, Kış aylarının başında Saroz'da en çıktığımız 1 haftalık avda 7 kiloluk bir levrek yaklaşık 20 kg civarında her türden balık ve kalamar ile oldukça iyi ve zor bir hafta geçirdik. Daha sonra malum lodos fırtınasında hem Saroz'daki hem...
  17. Bilbo

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Merhaba, Ben de sahip olduğumuz 413 cdi sprinter'larla olan deneyimlerimizden söz etmek istiyorum. 'Start Error' problemi: Bir akşam kuzenimle karavan dönüşümünü yeni bitirdiğim 2. aracı denemek üzere 1 gecelik kamp yapmaya niyetlenip koltuğa oturup kontağı...
  18. Bilbo

N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi?

Ynt: N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi? Verdiğim link'deki konuyu okuyunca yine kafam karıştı, http://www.gezenbilir.com/index.php?PHPSESSID=v2ndeqd9bd9phdk3gf1g0pbr93&topic=108473.0 Siz sormadan ben söyleyeyim, benim özellikle ruhsatta 'M1' yazmasını istememin sebebi ; 'B' sınıfı...

19. Bilbo

N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi?

Ynt: N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi? Merhaba, Tecrübelerim doğrultusunda cevap vermeye çalışacağım, ben 3 adet arkası çift tekerlekli 4600 kg taşıma kapasiteli mercedes sprinter'ı karavan yaptım ve karavan ruhsatı çıkarttım. İlk yaptığım aracın ruhsatı 'M-SA' olarak çıktı. Daha...
  20. Bilbo

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... İlginiz için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri