Arama sonuçlarınız

1. orion

Şamandıra Yerine Bot ya da Kano Olur mu?

Ynt: Şamandıra Yerine Bot ya da Kano Olur mu? Hmmmm Fiyatı tahmin ettiğimin de üstündeymiş. Belki ahşaptan yapmak biraz daha el işçiliği gerektirebilir ama içine su kontrasından omurga konursa bildiğimiz strafordan yontarak bile bir kayak formu elde edilebilir. Onu da streç filmle sarıp...

2. orion

Ahşap Sea Kayak Yapım Teknikleri

Ülkemizde en çok gözümüze çarpan kayak tipi plastik bazlı malzemeden üretilen kayaklardır. Alüminyum yada ahşap iskelet üstüne geçirilen branda tipli kayaklar da sanki kulağa kalitesiz gibi gelse de hala dünya üstünde çok tercih edilen kayaklardır ve dudak uçuklatan rakamlarla satılırlar. Fakat...
  3. orion

Şamandıra Yerine Bot ya da Kano Olur mu?

Ynt: Şamandıra Yerine Bot ya da Kano Olur mu? Öncelikle ilginize teşekkürler. Alaka gösterip cevap veren tüm arkadaşlara da teşekkürler Şamandıra konusunda gerekli cevap verilmiş, yani dalış yapılıyorsa uluslararası standartlarda bir dalış şamandırası gerekli. Fakat eğer kastettiğiniz şey...

4. orion

Online Kitaplar ve Kaynaklar

Ynt: Online Kitaplar ve Kaynaklar Harikasın Armağan Teşekkürler, özellikle ikinci linkte bir sürü kaynak okunabilir halde
  5. orion

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Deniz kayağı görünüş itibariyle sanki bir yaz eğlencesi gibi görünse de kışın da yapılabilecek bir spor. Henüz gezenbilirdeki arşivde mevcut değil fakat kışın karlar altındaki İstanbul'dan faliyet fotoları mevcut. Tabii ki bu uğraşın Eskimolar'dan çıkan bir...

6. orion

Gezilerden ve Eğitimlerden Fotoğraflar

Ynt: Gezilerden ve Eğitimlerden Fotoğraflar Evet yukarıdaki fotolar geçmiş dönem eğitimleri ve faliyetlerden derleme diyebiliriz. Size bir önceki (yukarıdaki) mesajımda tavsiye ettiğim eğitimle ilgili konu başlığında bir sonraki eğitim günü ile ilgili bilgi bulabilirsiniz. Ama buradan da...

7. orion

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Teşekkürler Fikret, iyi düşündün Ben Volkan Kaya. İstanbul'da yaşıyorum ve 1980 doğumluyum. Üniversite yıllarından bu yana doğa sporlarıyla uğraşıyorum. Dağcılık, kampçılık, kaya tırmanışı ile başlayan serüvene bisikletli kampı, karavan özentisi araç kampını...
  8. orion

Ynt: Gezilerden ve Eğitimlerden Fotoğraflar Sevgili Erkan Okumuş Eğitimlerde mümkün olduğunca fotoğraf çekmeye çalışıyoruz, eğitimleri ise mümkün olduğunca yeni eğitim almış kişilerin ağzından dinlemeyi tercih ediyoruz. Çünkü yeni eğitim almış her arkadaşın izlenimi, yorumu farklı...
  9. orion

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Selamlar "denizshn" Prensipte bir sonraki eğitim Eylül ayının ikinci haftasonu yapılacak. Web sitesindeki iletişim bölümüdeki mail adresiyle ya da yukarıda belirttiğim mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Bu arada tabiki bir sonraki eğitimin duyurusu da...

10. orion

Ynt: Gezilerden ve Eğitimlerden Fotoğraflar Teşekkürler Çağlar Kayakların ip gibi dizildiği fotoğrafa da bayıldım, askeri nizam :)

11. orion

Ynt: Online Kitaplar ve Kaynaklar Extreme Sea Kayaking :o http://www.amazon.com/Extreme-Sea-Kayaking-Survival-Guide/dp/007050718X#reader
  12. orion

Bodeka'nın 3. Yaş Günü

18 Ağustos 2009'da Kuleli Yakamoz Restaurant'ta eski - yeni dernek üyeleri ile birlikte yediğimiz akşam yemeğinde aynı zamanda BODEKA'nın 3. yaş gününü de kutladık. Gecenin küçük sürprizi olarak Geyikli - Çandarlı turunun video sunumunun da yapıldığı gecenin büyük bir kısmını aşağıdaki videodan...

13. orion

Seakayaker's Magazine'in "Handbook of Safety and Rescue" isimli el kitabını internet üzerinden inceleyebilirsiniz. İyi bir kaynak http://www.amazon.co.uk/gp/reader/0071388907/ref=sib_dp_pt#reader-link Uzun tur planlayanlara tavsiyeler veren bir kaynak...
  14. orion

Sea Kayakla İlgili Eğitici Videolar

Ynt: Sea Kayakla İlgili Eğitici Videolar Güvercin takla... Fikret bu videoyu senin için koydum :) http://www.metacafe.com/watch/1018570/freestyle_kayak_durance_embrun_france_loops/
  15. orion

Ynt: Sea Kayakla İlgili Eğitici Videolar Deniz Kayağında pek uygulanabilir gözükmüyor ama nehir kayağında işe yaradığı kesin http://www.metacafe.com/watch/1016635/back_deck_kayak_roll_tricktip_playboat_indentifier_tutorial/

16. orion

Ynt: Sea Kayakla İlgili Eğitici Videolar Eskimo Roll http://www.metacafe.com/watch/1718552/sea_kayak_eskimo_roll/ Kaderde yapamamak da var... :) http://www.metacafe.com/watch/711314/kayak_roll_and_nearly_drowning/
  17. orion

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Arkın buradan da hayırlı olsun diyeyim istedim. En sonunda oldu işte... Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Kağan Bey'in bahsettiği isteksiz gitme şikayetinin kaynağını ben şöyle yorumluyorum. Bu araçların 1600 motoru bilindiği gibi bu araca biraz küçük geliyor, öte...
  18. orion

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Henüz dumanı üstünde bir deniz kayakçısı olan :) Ayşe arkadaşımızın da aktardığı gibi planlanan eğitim başarıyla tamamlandı. Cumartesi günü teorik ve pratik eğitimleri alan arkadaşlarımız, Pazar günü ilk kez Boğaz'da kürek çekerek bu mikroba bulaştılar :)...

19. orion

Açık Radyo'nun Bodeka ile Röportajı

3 Ağustos 2009 tarihinde Açık Radyo'daki Sportaküs programında yayınlanan röportajı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. Röportajda program sunucuları Şebnem Kürşad ve Alp Ulugay, Bodeka Başkanı Şevket Kocaaydın ve yeni üye Sevil Doğrugüven Ertem'i konuk ediyor. Radyo kaydını daha önceden...
  20. orion

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Rica ederim. Eğitim bu hafta kesin olacak fakat kesin programı Çağatay arkadaşımız belirleyecek. Bu yüzden sizi ona yönlendirdim. Eğitimde görüşmek üzere :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri