Arama sonuçlarınız

1. orion

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Teşekkür ederim Cavid Abi beni şımartıyosunuz :D

2. orion

Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar

Ynt: Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar Geçtiğimiz yıl Şubat ayında e-bay'den 5 A'lik, 6 A'lik ve 8 A'lik peltierlerden ikişer tane almıştım. Türkiye'deki fiyatlarından çok daha ucuza geldiği kesin. 5 A'lik olan peltierlerden biri deneylerden birinde resmen patlamıştı. İki...
  3. orion

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Levent Abi güle güle kullan. Sen bi test et bakalım, kerameti neymiş. Fiyatı kutunun üstündeki etikete göre 616 ya da 696 TL sanırım :) Zehir hafiye iş başında...

4. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Daha önce bu araç hakkında yazmıştım galiba. Herkes muayeneden geçmenin ne kadar zor olduğundan bahsederken bu araç nasıl oluyor da 8+1 karavan ruhsatıyla muayeneden geçiyor anlayamadım. Bi kere içindeki koltuk sayısı 6+1...
  5. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ne demek herzaman beklerim. Ben hafta içi 20:00'den sonra hafta sonu da yalnızca Pazar günü müsaitim. Burada T3'cü çekirdek bir kadromuz var. Bizim çeteden kimsenin T3'ünü satmak gibi bir niyeti yok. Biz daha T3'ümüze doymadık...

6. orion

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Sevgili Ali ve Asena ya da "şifreyiunutmak" ! Aramıza hoşgeldiniz, epey süredir gezenbilirdeki sea kayak alanında bir hareket olmuyordu doğrusu :) Bizler İstanbul'dayız, siz İstanbul dışında mısınız ? Eğer İstanbul'daysanız kulübümüze bekleriz, eğer İstanbul...

7. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Açıkçası dış görünüşe göre temiz bir araca benziyor. Ama hatırlıyorum da ilanlardaki fotoğraflarda temiz görünen araçlar yakından gördüğünüzde pek de iç açmıyordu. Bu durum fotoğraf hilelerinden falan kaynaklı değil, fotoğraf...
  8. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ne güzel söylemiş Aşık Veysel "Güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa" İşte 80'li yıllara kadar üretilmiş VW araçlar için de aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer aşkı siler mantıkla bakarsak, binmesi - sürmesi en mantıksız...
  9. orion

Bodeka - Deniz Kanosu Eğitimi

Boğaziçi Deniz Kayakçıları Kulübü olarak 31 Ocak 2010 Pazar günü, Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü'nin ısıtmalı havuzunda Deniz Kayağı eğitimi yapılacak. 7'den 70'e herkese açık olan kulübümüzün deniz kanosu eğitimine katılmak isteyenler lütfen benimle irtibata geçsin...

10. orion

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Bu konuyu takip eden arkadaşlar için buradan da duyuru yapayım. Boğaziçi Deniz Kayakçıları Kulübü olarak 31 Ocak 2010 Pazar günü, Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü'nin ısıtmalı havuzunda Deniz Kayağı eğitimi yapılacak. 7'den 70'e herkese açık olan...

11. orion

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Cehalet ceza olur mu Yusuf Abi :D Tam terzine "Cehalet mutluluktur" Eğer karavan diye bişey bilmeseydik, hiç arzulamaz, onun aşkını duymazdık. Hiç çikolata yemeseydik onu da arzulamazdık, ama artık çok geç :) En kötüsü neyi...
  12. orion

Karavancılar Şile Cozz Kampta Buluşuyor....

Ynt: Karavancılar Şile Cozz Kampta Buluşuyor.... Ben hem ekonomik sebeplerden ötürü hem de Pazar günü bir arkadaşıma sözüm olduğu için gelemicem :'( Ama gelmeyi çok isterdim :'( :'( :'( Neyse bi sonrakine inşallah Herkese iyi muhabbetler diliyorum

13. orion

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Haydaaaa Portakallar üçlendi ;D Ben turuncu renk bi T3'e Portakal ismini verecek tek akıllı benim sanıyordum, meğerse üç olmuşuz. Olsun ne güzel.. :) Daha kimbilir ne portakallar var da bilmiyoruz. Sevgiler
  14. orion

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Bu arada Berkant hocam Senden aldığım Eberspacherin sıkıntısını anladım, yakıt pompası çalışmıyor. Diyeceksin neresi çalışıyor ki :D Ama en azından sistemi anladım, Alman yapmış... İnternetten epey bi bilgi de buldum. Muhtemelen şu an sendeki de aynısı...
  15. orion

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Ben tabi fotoğraf makinası getirmediğim için benden fotoğraf göremeyeceksiniz. Katılan herkese çok teşekkürler. Güzel muhabbet oldu. Hava da bize bi güzellik yaptı en azından hava kararıncaya kadar üzmedi bizi :D Bir sonrakine umarım daha da çok kişi katılır.

16. orion

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Yazalım Bakalım Kimler geliyor. 1 ) Arkın KAPLAN ( T3 Bestfalia ) 2 ) Volkan Kaya (Portakal) Ömer Abi tabiki Küheylan'ı da görmek isteriz. Ama maksat muhabbet, istersen deveyle gel abicim ;D
  17. orion

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Arkadaşlar programdaki ufak bir değişiklik oldu ve buluşma saatimizi öğlen 13:00'a çekmek durumunda kaldık. Umarım sıkıntı olmaz
  18. orion

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Dostlar Arkınla düşündük taşındık, bu pazar (10 Ocak) sabahtan Maltepe sahilde bi buluşma ayarlamayı düşündük. Volkswagen T3 aracına aşık olan tüm arkadaşları yanımızda görmek istiyoruz. Bizler bir iki arkadaş daha önce güzel birliktelikler ve güzel sohbetlerin...

19. orion

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Pazar günü için benim de planım yok hatırladığım kadarıyla Yakın çevrede vakti olan arkadaşlarla görüşmek isterim :)
  20. orion

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Öncelikle bu konuda çok yetkili bir kişi değilim belirteyim. Ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim. Genelde pillerin önerilen şarj akımı kapasitelerinin %10 udur. Gelişen teknoloji ve bazı pillerde uygulanan farklı kalite...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri