Arama sonuçlarınız

1. orion

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? Övgün için teşekkürler Mehmet. Ne yalan söyliyeyim, utandım :) Bu arada, şu günlerde Bodeka'nın kayıkhanesinin olduğu alanın satılması gibi durumlar söz konusu. Biz de yersiz yurtsuz kalabiliriz. Bizim kayıkhanenin olduğu alan Paşabahçe'deki eski Tekel...

2. orion

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? Merhaba Mehmet Açıkçası, bu talebi artıracak girişimleri, çabayı, özveriyi Bodeka'da yeterince gösterdiğimi düşünüyorum. İşim gücüm gereği artık sıramı savdım sanırım, eskisi kadar zaman ayıramayacağım. Diğer yandan gezenbilir.com'da deniz kayağı bölümünün...
  3. orion

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? Oooo, işte bu güzel haber. Bodeka'nın da bir lokali vs olsun isterdim. Ama gerçeklere bakacak olursak bu arzı oluşturacak talep yok :(

4. orion

Örtü Gerdirme için yardım,

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Ben de Memed'e katılıyorum, salmalar biraz önde kalmış. Onları biraz kıça doğru, direk gerisine taşımak gerekebilir. Bu şekildeyken kayak sürekli olarak rüzgar üstüne gitmeye meyilli olur, rüzgar altına dönmek istemez.
  5. orion

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

Harikasın ! Sen bu işi kapmışın :)

6. orion

Örtü Gerdirme için yardım,

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Salma görevi görecek bir detay göremedim ama bu işin salma olmadan olmayacağını hatırlatmak isterim. Burdaki salmanın görevi ağırlık değil, yüzey vazifesi görmesi. Kolay gelsin :)

7. orion

Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz.

Ynt: Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz. Cesaretinizi ve girişiminizi tebrik ederim. Şişme kayak sizin planladığınız uzun mesafeler için çok uygun olmasa da bu işe başlamak için güzel bir alternatif olmuş. En azından depolamak, taşımak vs gibi avantajı var. Şişme kayakların yelken...
  8. orion

Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz.

Ynt: Hangi Kayak çeşidini tavsiye edersiniz. Merhaba Gökhan Deniz kayağı tipleriyle ilgili kişisel web sayfamda bir yazı yazmıştım, dilersen oradan takip edip bir fikir edinebilirsin. http://www.volkankaya.com.tr/kayak-tipleri Şişme kayağa gelecek olursak, bu tip kayakları sadece sakin...
  9. orion

Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium

Ynt: Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium Bak işte bunları işin başında yazsan ne ben ne de sen gereksiz yorulmayacaksın :) Türkiye'ye Klepper markasını getiren yok, gelse bile çok pahalı. Amerikadaki fiyatı $5000 (beş bin dolar) civarı fiyatlara satılıyor. Bende çift kişilik Klepper...

10. orion

Ynt: Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium Bu markayı ya da ithalatçıyı hiç duymadım. Emin değilim ama, büyük ihtimalle bilinen bir markanın Çin menşeeli kopyaları olduğunu düşünüyorum. Çok büyük sorun değil, ama yakından bakıp incelemek gerek. Fiyatlarının markası bilinen muadillerine göre...

11. orion

Ynt: Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium Bahsettiğiniz marka ve modeli bilmiyorum. En azından ürünün linki ya da resmi varsa paylaşabilirsiniz. Ayrıca, tıpkı bisiklette olduğu gibi, bir kayağın kime göre uygun olduğunu/olmadığını söyleyebilmek için kişiyi de biraz tanımak gerekmezmi...
  12. orion

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Kapak fotoğrafları ve detayları için teşekkürler. İlk kayak için iyi iş olmuş gerçekten, tebrik ederim. İlgilendiğim şeylerle ilgili tanıştığım kişileri kolay kolay unutmam, ahşap kayakla ilgili konuştuğumuzu hatırlıyorum ama inanın ki simanız gözümün önüne gelmiyor :) Bu yıl festivali tekrar...

13. orion

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Merhaba Güzel paylaşım olmuş, teşekkür ederim. Kayağın oturağı ve bagaj kapaklarının detaylarını nasıl çözdüğünüzü merak ettim. Onların fotoğrafları var mı acaba?
  14. orion

Hisarönü - Selimiye

Ynt: Hisarönü - Selimiye Merhaba Mohawk Türkiye'nin çok güzel coğrafyalarından biridir, Hisarönü Körfezi'ne bayılırım. Gezinizin fotoğrafları var mı acaba? Gezi fotoğraflarını ve detayları paylaşır mısınız? Kayaklar sizin mi, yoksa Hisarönü Kelkit Turizm'den mi kiraladınız?
  15. orion

kekova sea kayak ekspedisyonu rota ve kamp için yardım acil !

Ynt: kekova sea kayak ekspedisyonu rota ve kamp için yardım acil ! Merhaba Bizim kulüpten daha önce birçok arkadaş birçok kez Kaş - Kekova civarında turlar yaptılar, fakat ben hiç katılamadım. Daha önce arkadaşlarımızın yaptığı turlardan birinin raporu aşağıdaki linkte...

16. orion

Kano ile Seyahat - Rota Yardımı

Ynt: Kano ile Seyahat - Rota Yardımı Merhaba Paramedik Plajda kiralanan kayaklar aslında uzun yol gitmek için uygun değildir. Bu tip kayaklar üstüne oturulan ve "sit on top" adı verilen tip kayaklardır. Oturma pozisyonu gereği kürek çekerken normalden daha fazla yorulursunuz. Daha geniş...
  17. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Nejat Abi Göz korkutacak birşey yok. Herkese uygun tip kano / kayak var. Zaten festivalin amacı da bu. Bu işe sportif gözle bakan kişiler olduğu gibi, yazlığında / tatillerde kullanmak için düşünenlerin de olması gayet normal. Festivalde görüşmek üzere Volkan
  18. orion

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Selim Bey selamlar Sizi hatırladım tabi ki, Avustralya'dan kaç Türk dostumuz sea kayak bahanesiyle bizi bulabilir ki :) Geçen yıl sizinle buluşamadık. Umarım planladığınız gibi Türkiye'ye gelmiş ve sea kayakla gezebilmişsinizdir. Geçen yıl tanışamadık ama...

19. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Sevgili Jagadam Ben size cevap yazdım ama, siz kayağı almışsınız bile, pardon :) Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın. Hemen hatırlatayım, 4-5 Haziran'da İstanbul Riva'da Kano Festivali organize ediyoruz. Mutlaka gelin, hem diğer kayak ve kanoları inceleyin, hem...
  20. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Nejat Abi Karavan alanından arkadaşları da burada görmek ne güzel :) Ahşap kano ve kayaklar gerçekten çok güzeller. En eski üretim teknolojisi olan ahşap günümüzde çok pahalı bir çözüm olarak kalıyor. Yurt dışında dahi en pahalı kayaklar ahşap olanlardır ve genelde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR