Arama sonuçlarınız

1. edremitlihakan

NATUA JEEP

Ynt: NATUA JEEP hayırlı olsun

2. edremitlihakan

L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı güzel araç.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.plakayı nereye takmayı düşünüyorsunuz. birde aracın yandan çekilmiş ffotoğrafı varsa ekleyebilirseniz sevinirim.araç 4*4 değilmi.sizce 4*2 l200 e vinç takmak nasıl olur.
  3. edremitlihakan

winç olurmu

Ynt: winç olurmu teşekkürler

4. edremitlihakan

winç olurmu

Ynt: winç olurmu teşekkür ederim.sağolun ahmet usta; dediğiniz natua jeep ahmet usta galiba öyle sanıyorum.
  5. edremitlihakan

winç olurmu

arkadaşlar ve değerli büyüklerim 4*2 l200 e vinç taktırmak sizce mantıklımı eğer mantıklıysa warn 9.0RC modeli uygunmu.hemşerilerim var ise bu bölümede bir sorum daha olacak balıkesir ve civarında bu vinci takacak zanaatkar tavsiye edebilecekleri bir usta varmıdır.teşekkürler.saygılar

6. edremitlihakan

Satılık l200 dodik

Ynt: Satılık l200 dodik banada 2008 l200 orjinal kendi dodiklerinden lazım ön sağ ve sol

7. edremitlihakan

Satılık l200 dodik

Ynt: Satılık l200 dodik + takip
  8. edremitlihakan

Bir L200 modifiyeside benden olusun....

Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun.... anladım teşekkürler.silikonla falan mı tutturuluyor diye tahmin ettim.şahsi fikrim ;çamurlukları delmek pek mantıklı değil bana göre ama çok da güzel gözüküyor.kazasız belasız kullanın.
  9. edremitlihakan

Bir L200 modifiyeside benden olusun....

Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun.... bu dodikleri takarken vidaları çamurlukları delmek suretiyle mi takıyorsunuz yoksa vidalar süs için midir.

10. edremitlihakan

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) cuma yı cumartesi ye bağlayan gece vardı sanırım 00.30 sıralarında başladı program yanlış hatırlamıyorsam bolu da ki çekimler vardı.kalabalık bir araç grubu ile beraber.

11. edremitlihakan

yeni bir L200! off road cular buraya...

Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya... çok güzel olmuş.allah kaza bela vermesin bir de tavana 4 yada 6 adet sis lambası eklerseniz dadından yinmez :) naçizane görüşüm.güle güle kullanın.
  12. edremitlihakan

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

hayırlı uğurlu olsun.devamını ve daha iyilerini görürüz inşallah.. :)

13. edremitlihakan

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) yayın saatleri ve tekrar günleri hatırlatması güzelde birde unutmasak hatırlasak :) hep unutuyorum :(
  14. edremitlihakan

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) http://www.thegallboys.com/ konuyla ilgilenen karavanlı gezi yapan yabancı arkadaşların maceraları örnek teşkil etmesi açısından ama yolaçık daha güzel.çünkü made in turkey.pazar gününü bekliyoruz yeni bölümü izlemek...
  15. edremitlihakan

Nissan xtrail & subaru forester kumda tepişme ;)

Ynt: Nissan xtrail & subaru forester kumda tepişme ;) güzel olmuş ama subaru asfallata daha güzel bence :) pilotaj da önemli bir unsur.tebrikler

16. edremitlihakan

Satılık Land Rover Discovery 1998 TDI

Ynt: Satılık Land Rover Discovery 1998 TDI ilanın içindeki linkten görebilirisiniz
  17. edremitlihakan

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası ülkemizin kaderi bu murat bey ama saydığınız maddelerin tam tersi olmuş olsaydı mesela;arabası olmayan kalmazdı trafik dahada kötü bir hal alabilirdi çevre daha çok kirlenirdi.biz abartmasını seven bir toplumuz bir evde kaç adet araç olacağını düşünemiyorum.olabilir...
  18. edremitlihakan

Satılık Land Rover Discovery 1998 TDI

Ynt: Satılık Land Rover Discovery 1998 TDI hayırlı satışlar.

19. edremitlihakan

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok bizimkisi 4*2 l200 invite :(
  20. edremitlihakan

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok 205-80-16 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.6-7 ay oldu sökeli

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri