Arama sonuçlarınız

1. murat067

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim ;D https://www.youtube.com/watch?v=rQLV0E31jMU&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=1

2. murat067

LADA NİVA NAVİGASYONLU OTO TEYP TAKMAK

Ynt: LADA NİVA NAVİGASYONLU OTO TEYP TAKMAK ladanın içindekivibrasyon nedeniyle ve arazide göğüsün ve aracın fazlasıyla titremesinden dolayı cd çalar tarzı herhangi bir cihaz tavsiye etmiyorum... usb girişli radyo çalarlar var lada için en güzel ve kullanışlı müzik sistemi kendi görüşüm...
  3. murat067

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı aracınız tekrardan hayırlı olsun kendimce nacizane bir eleştiri eklemek istiyorum çünki damdan düştüm ve biliyorum aracın arka tampon altındaki beşe on ölçülerindeki profil demiri sizin arazideki en büyük düşmanınız olacaktır aracın arka tarafını nekadar...

4. murat067

Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D

Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D hocam bende atscl l200 var araçta esp görevi yapıyor asvaltta karda buzda çok güzel ama offroad yapacaksanız kesinlikle arkada difransiyel kilidi olmalı
  5. murat067

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı güzel çalışma hayırlı olsun dursun ustanın fırınından çıktıktan sonra sorun yok allah kaza bela vermesin... ;)

6. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim teşekkür ederim murat hocam ;)

7. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=MAl9REFnGCQ&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=1
  8. murat067

d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli

Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli güzel bilgi paylaşım için teşekkürler en azından başına böyle birşey gelen birileri nette aratınca buradan verdiğiniz bilgilerden faydalanma imkanına sahip oldu tecrübenizi paylaştığınız için sağolun... ;)
  9. murat067

Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli şimdi arkadaşla telefonda görüştüm sigortalar atmış onları değişip reset atmışlar sorun düzelmiş ;)

10. murat067

Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli teşekkür ederim yardımınız için aracı servise götürecekler artık ne gerekiyorsa yaparlar yardımınız için tekrar teşekkür ederim sağolun saygılar... :)

11. murat067

selam arkadaşlar burda bir arkadaşımızın d-max aracı şuan 4h konumunda takılı kaldı 2h yada 4l düğmesine bastığımızda 4x4 lambası yanıp sönüyo ama düğmeden elimizi çektiğimizde tekrar sürekli olarak yanıyor ve araç 4h de takılı vaziyette neden olabilir sorunu kendi çabamızla düzeltebilirmiyiz...
  12. murat067

L200 Vergileri Hakkında

Ynt: L200 Vergileri Hakkında 2008 model l200 4x4 sahibiyim sigortacınızdan alacağınız aracınıza ait kasko değer formuyla beraber maliyeye aracınızın kasko değerine oranla mtv sinin %5 ten yukarı olduğunu ve bir alt dilimden ödemek istediğinizi belirten bir dilekce ile başvuracaksınız.... ben...

13. murat067

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak hayırlı olsun allah kazabela vermesin tadını çıkarın ;)
  14. murat067

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları http://www.youtube.com/watch?v=WKxc568c2Dw&feature=plcp ;) ;) ;) ;) ;)
  15. murat067

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak ;) ;) ;) ;) ;) niva benim kaçamak aşkım.... ;D ;D ;D ;D ;D

16. murat067

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak selamlar 2 farklı niva sahibi oldum birisi ilk 4x4 aracım 1986 modeldi 2 sene kullandım bütün acemiliğimizi aldık avada gittik yarışada girdik hiç yolda kalmadık parçası ucuz hiç acımadık... diğer nivam 1995 model 1.7 idi bu eski 86 modele göre çok daha güzel ve temizdi...
  17. murat067

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası hakan bey haklısınız fakat zaten her evin en az 1 aracının olduğu bir devirdeyiz zaten akaryakıt istasyonu işletiyoruz ve inanın otogaza gelen insanlar 5tl 10 tl gibi paralara araçlarına yakıt alıp işlerini gördüğü yere kadar kullanıyorlar daha sonra ya iterek yada başka...
  18. murat067

L200 4llc konumunda tekerdeki tıkırtılar.

Ynt: L200 4llc konumunda tekerdeki tıkırtılar. biraz geç oldu ama sol ön tekeri söktürün akis körüğü yırtılmış olabilir ve akis kafası yağsız kalmış olabilir akis körüğüne gres koyup tekrar aracı kullanıın ses kesmez ise aki kafasının değişmesi gerekir... 4llc konumunda kuru zeminde sağa sola...

19. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim geçen hafta debriyaj balatasını yetkili serviste orjinal olarak değiştirdim yolda kalmadım fakat balata bitmek üzereydi baskı sağlam çıktı sadece balata ve işcilik 600 tl tuttu .... ;)
  20. murat067

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası zaten alabildikleri kadar vergiyi hertürlü alıyorar amaç çevreyi korumak yada halkın daha iyi araçlara binmesini refahını artırmak da değil.... aracı alırken vergi ödüyoruz.... aracı kullanırken yakıtına vergi ödüyoruz.... sonra dönüyoruz sigortasına kaskosuna vergi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri