Arama sonuçlarınız

1. akın61

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? bildiğim kadarı ile km de oynama sadece yetkili servislerde anlaşılabiliyor.(o da aracın daha önce yetkili servise gitmiş ise)misalen arac en son falanca serviste 100.000 bakımına girmiş falanca tarihte diye .şayet sizin aldığınız...

2. akın61

Farklı ve Güzel 98 Model Samurai

Ynt: Farklı ve Güzel 98 Model Samurai takip
  3. akın61

Off Road için Araç Tavsiyesi

Ynt: Off Road için Araç Tavsiyesi abicim benim 60000 tl param olsa 1 adet 4*4 dizel duster alırım gerisinide kötü günler için kenara koyarım her türlü ihtiyacınıda fazlası ile karşılayacağını düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın ben koyu bir nivacıyım.

4. akın61

Tüm Araçlar İçin Port Bagaj, Tavan Sepeti vb. ekipmanlar

Ynt: Tüm Araçlar İçin Port Bagaj, Tavan Sepeti vb. ekipmanlar takip
  5. akın61

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı :) benimde başıma geldi arabayı aldım 20000 kmde km orjinal bir kapıda boya var. satacağım servise götürdükki arabanın bir taraf komple diğer taraf 3 parça boya adam ankardan geldi arabayı almaya. e sonuçta ben yalanı duruma düştüğümemi yanayım.Garibim adamı ankaradan...

6. akın61

Tavan Sepeti

Ynt: Tavan Sepeti takip

7. akın61

AMAN DİKKAT !!!!

Ynt: AMAN DİKKAT !!!! Allah rahmet eylesin.
  8. akın61

Kuzey Kıbrısta Çamur Dansı (06 Şubat 2011)

Ynt: Kuzey Kıbrısta Çamur Dansı (06 Şubat 2011) özlemişim kıbrısı 4 senedir gitmiyorum. sanki oralarda sizinle beraber off road yapıyorduk fotoğraflara bakınca? güzel gezi olmuş bol çamurlar...
  9. akın61

Ayazağa - Belgrad Off Road Gezisinden (13 Şubat 2011)

Ynt: Ayazağa - Belgrad Off Road Gezisinden (13 Şubat 2011) takip

10. akın61

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) takip

11. akın61

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni takip
  12. akın61

çeki kanca krom

Ynt: çeki kanca krom yeriniz nerdedir montaj da yapıyormusunuz?

13. akın61

Neden LADA Niva ?

Ynt: Neden LADA Niva ? niva bir aşk öyle ki evdeki karın ve çocuğun bile kıskanıyor onu. birde inatçılığı varki keçinin off off hiç sorma. DURSUN USTAM anlat sevdamızıda arkadaşlar duysun....neden keçi dediklerine gelince aşağıda....(not:sen son resimdeki keçide dursun ustamın imalatı)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri