Arama sonuçlarınız

1. akın61

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... 4 kapıdan bahsediyordum bende.3 kapılar genelde hard off-road amaçlı kullanılıyor zaten. gerçi ben 3 kişilik mini çekirdek aile olduğum için banada uyar tek kapı.

2. akın61

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... çok haklısın İstanbul da da geçiyor. Demem o ki frelender tartışılmasız güzel araç ama parça bulunabilirliği ve fiyatları göz önüne alırsak (ordu için konuşuyorum) bence vitara. aslında koyu bir nivacıyım ama arkadaş özellikle yakıt belirttiği için bence...
  3. akın61

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... parça işçilik vs. açısından dedim. nede olsa sterlin.

4. akın61

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... bir Trabzon lu olarak klaradeniz yolları için bence en iyisi....
  5. akın61

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... neden hiç kimse söylemedi bilmiyorum ama bence vitara 1.6 sizin için biçilmiş kaftan 20000 tl yede temiz araç bulursun saygılar...

6. akın61

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye takipteyim bende.

7. akın61

4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar gelemediğine pişman olanlardan biride benim dört gözle görselleri bekliyoruz.
  8. akın61

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer abi satmaktan vazgeçtiğine sevindim severek izlediğim bir araç, pardon çingene. bu arada yukarıdaki yazını değme edebiyatçılar görmesin alır kuple kuple kitaplarına koyarlar....
  9. akın61

Turkcell Reklam Aracı

Ynt: Turkcell Reklam Aracı Çok yakar abi o :) ;D ;D ;D

10. akın61

Samuraiii SJ410

Ynt: Samuraiii SJ410 usta yapma şunu peçete kalmadı ağzımın suyunu sile sile.... 41 kere maşşallah..

11. akın61

Mitsubishi Magnum 1999 4x4

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 +1
  12. akın61

Ticari Kia Sorunlarınızı Yazın Yanıtlayayım

Ynt: Ticari Kia Sorunlarınızı Yazın Yanıtlayayım teşekkürm ederim bir tane pregio 2.8 imiz var 98 model ama bayağı sıkıntılı usta yönünden de bayağı şanssız sayılırız . sürgülü kapı me diyeyim el freni ayar problemimi diyeyim off off yinede teşekkür ederim en son çare arabayı yükler kütahyaya...

13. akın61

Ticari Kia Sorunlarınızı Yazın Yanıtlayayım

Ynt: Ticari Kia Sorunlarınızı Yazın Yanıtlayayım yeriniz nerede acaba?
  14. akın61

İstanbul'da Off Road Alanı

Ynt: İstanbul'da Off Road Alanı bende gördüm sizi gayet güzel oynuyordunuz çamurlarla tam erken bitirdiler demişken crossçular geldi sizden sonra bayağı bi görsel çıkardı ama hazırlıksız olmak kötü bişey.
  15. akın61

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı ..

16. akın61

BELGRATTA HARD OFROAD (DAYI JEEP GARAGE-MASOFF)

Ynt: BELGRATTA HARD OFROAD (DAYI JEEP GARAGE-MASOFF) +1
  17. akın61

Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D

Ynt: Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D ladaya baktığınızda ya pilotaj hatası varsır, yada araçta bir sorun vardır. videolarda izlediğim kadarı ile niva oraları holaya zıplaya geçerki bide arkasına sorentoyu bağlar :) ama ciddi bi cesaret range ve...
  18. akın61

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım gönül rahatlığıyla bi niva al keyfine bak. hem ucuz hemde keçi gibi.

19. akın61

Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı!

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  20. akın61

MIDLAND 1001Z 40 kanal cb

Ynt: MIDLAND 1001Z 40 kanal cb araştırma yaptım fm modulasyonu yokmuş ilgine teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri