Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...
4 kapıdan bahsediyordum bende.3 kapılar genelde hard off-road amaçlı kullanılıyor zaten. gerçi ben 3 kişilik mini çekirdek aile olduğum için banada uyar tek kapı.
çok haklısın İstanbul da da geçiyor. Demem o ki frelender tartışılmasız güzel araç ama parça bulunabilirliği ve fiyatları göz önüne alırsak (ordu için konuşuyorum) bence vitara. aslında koyu bir nivacıyım ama arkadaş özellikle yakıt belirttiği için bence...
neden hiç kimse söylemedi bilmiyorum ama bence vitara 1.6 sizin için biçilmiş kaftan 20000 tl yede temiz araç bulursun saygılar...
Ynt: Ticari Kia Sorunlarınızı Yazın Yanıtlayayım
teşekkürm ederim bir tane pregio 2.8 imiz var 98 model ama bayağı sıkıntılı usta yönünden de bayağı şanssız sayılırız . sürgülü kapı me diyeyim el freni ayar problemimi diyeyim off off yinede teşekkür ederim en son çare arabayı yükler kütahyaya...
Ynt: İstanbul'da Off Road Alanı
bende gördüm sizi gayet güzel oynuyordunuz çamurlarla tam erken bitirdiler demişken crossçular geldi sizden sonra bayağı bi görsel çıkardı ama hazırlıksız olmak kötü bişey.
Ynt: Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D
ladaya baktığınızda ya pilotaj hatası varsır, yada araçta bir sorun vardır. videolarda izlediğim kadarı ile niva oraları holaya zıplaya geçerki bide arkasına sorentoyu bağlar :) ama ciddi bi cesaret range ve...