Arama sonuçlarınız

1. akın61

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? virüs programları hikaye hocammm. güzel bir format en güzeli :)) alttaki benim için ne yapabilirsin ?

2. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? seve seve yardımcı olurum. ne demek? Alttaki... modifiyedeki sıralamayı sayarmısn... (offroad için)
  3. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? herkese limonatalar benden ozaman...... alttaki bana yakamozun ne olduğunu anlatabilirmisin.

4. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? olsa can fedaaaaaaaa. ama geç kaldın.... 1 senedir. 2*1 im. önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. :) eee üstteki sen bana ne hediye edersin ? snorkel olur kilit olur... :P
  5. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? kesinlikle bağırmam ...... Çünkü koyu bir Trabzonsporluyum.... ama fener - trabzon maçında olabilir.......(1-2 kelimeyi şahadet ten sonra ) Alttaki hiç ara vermeden 50 şınav 100 mekik çekebilirmisin. evet ise 10 tanede barfiks ?

6. akın61

Kişisel Galeri (buzgibi01)

Köpeğim Ares Amin... gülü seven dikenine katlanırmış.... müstakil bir evim veya bakabilecek bir yerim olduğu an senin yavrulara talip olabilirim :)

7. akın61

Kişisel Galeri (buzgibi01)

Köpeğim Ares hayalimdeki köpek....... yerinizde olmak isterdim.... ah birde bakacak yerim olsa....
  8. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? çeşme suları içilmeye başladığı zaman......... Alttaki amuda kalkıp su içebilirmisin? ;)
  9. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? tabiki anlatırım ama nerede ve içecekler kimden ? en az 1 saat sürer........ alttaki çayları ısmarlarmısın ?

10. akın61

Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde

Ynt: Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde o senin kendi güzelliğin abi.

11. akın61

Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde

Ynt: Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde orhun abi benim gözüm var o arabada :) ondan satılmıyor..... ;D
  12. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? öyle bir çeviririm ki .... evirir çevir gene çeviririm.... alttaki eşşeği suya gönderdinmi ? :)

13. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? maalesef yazamam çünkü duster görünce şerit değiştiriyorum........ Alttaki çok kolay bir şey hergün yapıyorum .... 4 adet farklı telefonla bir anda konuşabilirmisin?
  14. akın61

Motorsiklet - Bisiklet Kazaları

Ynt: Motorsiklet - Bisiklet Kazaları dikkat ve tedbir herşeyin başı tabi..... lakin anne karnında öğrendi.... yapacak hiç birşey yok.
  15. akın61

Motorsiklet - Bisiklet Kazaları

Ynt: Motorsiklet - Bisiklet Kazaları evde eşiyle hergün bu kavgayı yapan birisi olarak kesinlikle doğru kullanıldığında otomobillerden daha güvenli olduğunu düşünüyorum.... neyse ki kızımda benim kafamda ve onunla beraber annesinin ön yargısını yeneceğiz. yenemesek te kendisini yemesine engel...

16. akın61

Motorola XOOM 2 Media Edition 1 haftalık 2 yıl garantili

Ynt: Motorola XOOM 2 Media Edition 1 haftalık 2 yıl garantili tablet satılmıştır. konu kapatılabilir.
  17. akın61

Ynt: Motorola XOOM 2 Media Edition 1 haftalık 2 yıl garantili güncel
  18. akın61

Motorola XOOM 2 Media Edition İşletim Sistemi Android 3.2 Honeycomb İşlemci / RAM 1.2GHz Çift Çekirdek OMAP4430, ARM Cortex A9/ 1GB RAM Boyut 216(x) 139.8(y) 8.9(z) Ekran 8.2" 1280x800 TFT HD ekran, IPS, 16M color Kamera 5 MP LED flaşlı arka kamera, 1.3 MP P2P Video ön kamera...

19. akın61

Motorola XOOM 2 Media Edition İşletim Sistemi Android 3.2 Honeycomb İşlemci / RAM 1.2GHz Çift Çekirdek OMAP4430, ARM Cortex A9/ 1GB RAM Boyut 216(x) 139.8(y) 8.9(z) Ekran 8.2" 1280x800 TFT HD ekran, IPS, 16M color Kamera 5 MP LED flaşlı arka kamera, 1.3 MP P2P Video ön kamera...
  20. akın61

150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir.

Ynt: 150-250 cc crosslardan oluşan İstanbul enduro gurubu kurmaya davettir. bizde saklıgölde olacağız uğrarsanız seviniriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri