Arama sonuçlarınız

1. euzlu

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

Airflex markaİ 375-400 TL, Aynı bar'a sahip amerikan yedek parça 275-300 TL, Ankara'da, HMC Amerikan GAraj ve OTO KAYA/Necati.. ikisi de Şaşmaz'da.. oluyor bazen böyle, Amerikan biniyorsanız çevrenizi ve çevre sizi tanıyana kadar karşılaşılıyor bu manzaralarla, hepimiz yaşadık, sonra sonra...

2. euzlu

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

biz yasak aşk derken kontrolsüz ve müthiş bir tutkudan bahsettik zaten, o tutkuyu yıllardır da yaşıyoruz : )) sanki biraz yanlış anlaşılmış : )) selamlar, kazasız belasız sürüşler...
  3. euzlu

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

Yasak aşkın bedeli olmaz, hazzı olur

4. euzlu

5.9 Nasıl Bilirsiniz.

ZJ=AŞK.. 5.9=YASAK AŞK : )))
  5. euzlu

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

sorması ayıp 98 5.2 nin yakıt pompası ne kadar?? ben fiyatlarını biliyorum da 780 TL ödeyen arkadaşa referans olsun diye sizden bilgi almak istiyorum, saygılar ve selamlar...

6. euzlu

Grand Cherokee Wj Far Motoru Arızası

Olmadı çıkma far veya motorunu alın, müracaat Oğuzhan Mülayim..

7. euzlu

Yardımmmm

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006443588454&fref=ts her ne arıyırsanız buradan bulabilirsiniz.... 0 532 065 90 90 Oğuzhan Mülayim....
  8. euzlu

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Sevgili dostum, 14-15 yıldır Karsta yaşayan bir Offroad cuyum, allına gelen tüm lastikleri her hava koşulunda, her zeminde yüzlerce km pratik ederek buraya yazıyorum, değişken la ve buzlu zeminde hangi marka olursa olsun AT lastikle gezecek delikanlı varsa onun kar anlayışı veya yaşadığı yer...
  9. euzlu

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Sevgili dostum, 14-15 yıldır Karsta yaşayan bir Offroad cuyum, allına gelen tüm lastikleri her hava koşulunda, her zeminde yüzlerce km pratik ederek buraya yazıyorum, değişken la ve buzlu zeminde hangi marka olursa olsun AT lastikle gezecek delikanlı varsa onun kar anlayışı veya yaşadığı yer...

10. euzlu

11. euzlu

kış içinde AT lastik almayın, karda üzerinde duramazsınız.. Kars'tan size 15 yıllık bir tecrübe : )) imkan varsa Bridgestone blizzak, 235/70/16... iyi çalışır...
  12. euzlu

size en yakın IĞDIR'da SADIK POLAT usta var... Iğdır offroad'un başkan yardımcısı, mekaniker ve yarışçı... yoksa bilgi verin Erzurum'dan bakalım ama Sadık ustadan daha anlayanını zor buluruz o civrada... Face de aratın bulursunuz..

13. euzlu

95 Xj Aldım. Ankara'da Kime Gösterebilirim

HMC amerikan Garaj, Murat usta.. Şaşmaz, istanbul yolundan girerseniz Eskişehir yoluna doğru olan yönde en son sınırda, sol üst 4 veya 5. bloklarda...
  14. euzlu

Herkese Merhaba 5.2 Zj Sabah Geç Çalışma Sorunu

en son da benzin pompanızın daha önce değişip değişmediğine bir göz atın, değiştirip 4 silindir için olan farklı markalarınkini takıyorlar, sonra da klasik bu sorun oluyor.. "benzinde" kickdown yaptığınızda 3000 devir civarında gaz yemekte, gitmekte, kükremekte anlamsız ve isteksiz kalıyorsa...
  15. euzlu

Grand Cherokee Vs Captiva

At vs. eşek.... budur... Captivanın elinizde şişmesi de cabası ; ))

16. euzlu

Sunroof Su Alma Problemi

boru yırtık....
  17. euzlu

Grand Cherokee 1997 Zj Su Alıyor Yardım

ilgili taraftaki tahliye borusunu yırtmış olabilirsiniz tahliye kanalı temizliği esnasında, o taraftaki ön cam direği iç plastiğini sökünce boruya ulaşırsınız, oradan sızdırırsa zemine kadar bir yol bulup inmiş olabilir... kolay gelsin....
  18. euzlu

Sunroof Giderini Temizleme

özelden mesaj attım sorunuz için, kolay gelsin...

19. euzlu

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

Süper, orada olsam gelirdim Sedatcım, şimdiden bol keyifli bir etkinlik diliyorum sizlere, sevgiler..
  20. euzlu

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

3.1 i mümkünse unutun.. temiz bir 2.7 bulursanız kaçırmayın am 4.7 nin yerini "tüplü de olsa" tutmazlar.. bunları yazarken 6 tane grand cherokee sahibi olmuş ve hala 4.7 kullanan biri olarak yazıyorum.. kazasız belasız sürüşler dilerim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri