Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) dün itibarı ile Sarıkamış ve Belencik yollarında... fotolara devam Bordo aracın sürücüsü Emrah Çoban ve yanında Yaban Hayatı Veteriner Hekimi Ayşegül Karaahmetoğlu..

2. euzlu

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Dün yaban hayatı ile ilgili yürüttüğümüz bir öalışmada takip ettiğimiz, boynunda verici bulunan Kurt'umuzun akibeti ile ilgili Sarıkamış'ta köy yollarına girdik, tesadüf bu ya yol bizi yardım yapacağımız köyün...
  3. euzlu

lastik seçimi

Ynt: lastik seçimi lastiği kullanım amacınızı biraz daha açarsanız başta ben olmak üzere bir çok fikir veren çıkacaktır, selamlar...

4. euzlu

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Ynt: GC 1999 WJ 4.7 Hakkında 2. sıradaki siyah güzel duruyor, beji almayın, satışında inanılmaz zorlanırsınız bence... ben lacivert sattım o bile çok talep görmüyor maalesef, ancak ben kullanıcıyım diyorsanız o başka, her ne alırsanzı alın kazasız, belasız kullanmanız dileği ile...
  5. euzlu

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Ynt: GC 1999 WJ 4.7 Hakkında iki ayrı dünya : ))) ben jeep grandcherokee serisinden 3. aracımı kullanıyorum, her birinden ayrı keyif aldım, 4.7 2001 modeli satıp 5.2 avrupa versiyonda devam ediyorum şu an. 4.7 gerçekten çekiş sistemi ile güç yolşartlarında ciddi derecede fark atan bir araçtır...

6. euzlu

Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist

Ynt: Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist koltuk döşemesini güle güle eskitin, sakıncası yoksa kaça malolduğunu paylaşabilirmisiniz?? selamlar..

7. euzlu

teşekkür ederiz, o sanırım benim dalgınlığıma gelmiş, ;) selamlar....
  8. euzlu

Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist

Ynt: Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist takip.... ve de kolay gelsin...
  9. euzlu

Tarıııkkkkkkkkkkkkkkkk görseller nerede??????? görünmüyorlar : ))

10. euzlu

; ))) sizin yerler hazır zaten : ))))) geçen seferki mekan iyimiydi??

11. euzlu

ANKARA'DA MOONVİSOR NEREDE YAPTIRABİLİRİM

Ynt: ANKARA'DA MOONVİSOR NEREDE YAPTIRABİLİRİM fiyatlar nereye ait?? kime ulaşalım??

12. euzlu

YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2...

Ynt: YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2... iki adet "Hella Jumbo 220 delici" bu gün elime ulaştı, yarın, öbürgün montajını yaptırırım ve o hali ile deatarın fotografları, montajı ön gtampon üstü ve herbir fara yakın ama far görüntüsü ile üstüste binmeyecek şekilde yapacağım, bu arada...
  13. euzlu

ANKARA'DA MOONVİSOR NEREDE YAPTIRABİLİRİM

Ynt: ANKARA'DA MOONVİSOR NEREDE YAPTIRABİLİRİM ZJ için moonvisor işinde ben de varım arkadaşlar, siyah boyalı ve üzerinde ışıkları olan modelsen düşünyorum, fiyat alan varsa ve paylaşırsa sevinirim, görsel örnek olan varsa elinde onlara da bir göz atalım derim.. selamlar ve saygılar
  14. euzlu

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke hadi hayırlısı bakalım, fotografları bekliyoruz : ))

15. euzlu

97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar..

Ynt: 97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar.. bu başlıkta "en kısa zman" diye bir kavram yoktur : )) acilen çek ve paylaş şu aslan parçasının fotograflarını dostum!! : )) şaka bir yana bekliyoruz ve hayırlı olsun, tekeri düz bassın... selamlar...
  16. euzlu

WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu?

Ynt: WJ'min bagaj kapağı kilidi bozuk mu? bagaj döşemesini söküp bir güzel sprey yağ ile yağlayın, temizleyin, %99 kirden, pastan o haldedir : ))) birde slikon sprey sıktınızmı büyük ihtimalle sorunsuz devam eder, benimki de kilitlemiyordu, temizledik, sıkıntısız çalışıyor artık, bilginize...
  17. euzlu

97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi..

Ynt: 97 ZJ için KIŞ GELMEDEN KALORİFER BAKIMI ve acil yardım talebi.. : )) uyarınız için teşekkürler, 3-4 mesaj yukarıda ben de aynı durumu yazmıştım, dediğiniz gibi bu bölgedeki ısı değerleri ve bahsi geçen parça şakaya gelmez, biz yıllardır bunu tecrübe ediyoruz burada : )) kolay gelsin...

18. euzlu

zj check engine

Ynt: zj check engine benim araçta arıza yok çok şükür şu an, ben sadece sistemi gözden geçirtmek için bilgisayara sokmak istiyorum, yine de sağolasın...
  19. euzlu

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri arkalar şık farlarmış gerçekten...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri