Arama sonuçlarınız

1. ctergen

Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat.

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Forumlarda 2000-3000 TL civarı çıkartıp sadece boya ve elektrik tesisatında küçük bir bakım ile geçirdiklerini söyleyenler var. Umarım bende onlardan biri olabilirim. Ay sonunda doğru umarım bende Defenderimin...

2. ctergen

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Herkesten özür dilerim. Asla amacım askeriyeyi kötülemek yada aşağılamak değildi. Maksadını aşan sözler olmuş. Tekrar özür dilerim.
  3. ctergen

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Reha Bey, İlginiz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla umut var. :) Ve kararım kesin. O Defender bu eve gelecek. Ankara'da usta önerebilir misiniz ? Bir de etkinliklerinizi nasıl takip edebilirim ?

4. ctergen

Arkadaşlar merhaba. Ne yazık ki 2005 1.9 JTD Doblo ile olan uzun süreli ilişkimi sonlandırdım. Oldum olası bu araçlar ilgimi çekmiştir. Özellikle tenteli modelleri. Askeriye yurdum insanını 3 ayda insanlıktan çıkarırken bu araçların karizmayı çizemiyorsa durup düşünmek gerekiyor. Hem eşim hem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR