Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor
ya kaç zamandır bakıyorum siteye hudoff da organizasyon yoktu 2 gün bakmadık hemen operasyon yapmışsınız :))
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
araç patronun aracıymış, bu elemanıymış bilgisi yok pek araç hakkında, şehir dışındaymış cuma günü aracı görebileceğiz,,hayırlısı bakalım
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Araç hala bakıyorum hasan
Hatta şu ilana baksana bi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ilk-sahibinden-orjinal-189728275/detay
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
bu forumu 4-5 yıldır takip ederim 5-6 ayda bir bu konuya bakarım,,bu araç boyanmış ya o kadar sevindimki,,sanki benim aracım boyanmış gibi oldum valla,, süperrr :)
Ynt: Xj,,,zj Sorunsalı
Emre bey ilginize teşekkür ederim,,rakam çok uygun evet ama lpg sorunu yaşayacaksam ne anlamı var km de 1 tl yakarım benzinle sanırım :) H.O motor olmadığı gerçeğini derken ne demek bu? h.o motor 90 model xj de var 91 ve üzerinde yokmu? yani lpg de sorun yaşanması bu...
araç satılmış zaten ohh rahatladım,,, :) şimdi tekrar xjbakalım o zaman hatta bi tane ilan düştü şimdi 187857726
allahım benimi sınıyorsun zj gitti yerine daha ucuz xj geldi,,,hayırlısı
arkadaşlar bu xj nasıl sizce
cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler
4.0 motor lpg de az yakar sanırım 50 krş ları şehir içinde görürmüyüz birde ilandaki aracın baya bi exrtası var gözüküyor dimi?