Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) 12 saatlik yolculuk sonucu evdeyim fotoları yarın atarım tahmin edersiniz acayip yorgunum,,güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ,,,

2. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) aynen dediğiniz gibi zaten bu araç da kaporta sorunsuz olsaydı 40 lı rakamlara ancak alırdık,max 5 bin tl ye kaporta boya ve içi hallolur ancak ben biraz çamura bulanma derdindeyim dolayısıyla ilk başlarda benim için kaporta...
  3. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) offff özgür abi uyayamıyorumki lastikler jantlar yükseltme ön göğüsteki plastık parça falan filan ,,,şimdiden sanki aracı yapıyorum dur ben defenderime bi daha bakayım yalnız kalmıştır şimdi

4. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Şu an Alanya da oteldeyim arabayı otelin önüne parkettim ama çıkıp çıkıp bakıyorum yerindemi diye :) yorgun olmasam içinde yatıcam, aşağıda onu yalnız bırakmış gibi oldum :) hatta gidiyim yatıyım ben içinde yaaa,, sabah inşallah...
  5. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

6. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) :)

7. limankalesi

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) devam
  8. limankalesi

10 yıldır aklımda olan son 5 yılı hastalık olan defender sevdama sonunda kavuştum,,hepburada yeni alınan araçlar sonucu açılan konuları okudum ve iç geçirdim ama artıkkkkkkkkkk sıra bendeeeee. karşınızdaaaa 1988 model 200 tdi motorlu canavarım. ,,,aracı alanya dan aldım ,,meşhur hasan kola nın...
  9. limankalesi

Defender Orta Konsol Hakkında

Ynt: Defender Orta Konsol Hakkında çok emek var hortlatayım dedim yeni başlayanlara hizmet olsun

10. limankalesi

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... mat boya ne oldu? siz nerde satıyorsunuz bu dodik kaput vs takımı?birde güncel foto ve fiyat bilgisi alalım,yeni def sahibi olanlar için rica etsek :)

11. limankalesi

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? utanarak söyliyim ben el freni çekili olunca vites niye geçmiyor anlamadım? el freni lastikleri tutmuyormu vitesle ne alaka ?
  12. limankalesi

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru aracı yada sahibini tanımam ama ilanı gördüm bakın bi bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sifir-motor-land-rover-198901070/detay

13. limankalesi

3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler

Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler örnek bi aracın şase no su ile land roverin sitesine girdiğim zaman üretim yılı A Model year: 1983, 1984 çıkıyor ancak aracın ruhsat 1988 model,,olabilirmi?
  14. limankalesi

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi heyytt yürü be Burak abi :)
  15. limankalesi

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi oyoyoyoy hadi bakalım :) lopeze bende ilk defa gideceğim,,belli olmaz belki kendi aracımla gelirim :)

16. limankalesi

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... jantları nerden ve kaça aldınız? birde ölçüleri nedir?
  17. limankalesi

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon takıp
  18. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? ibrahim şimdilik sır,uyku tutmuyor ama o kadar yani

19. limankalesi

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme defender lastik için kesip takip
  20. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? allaaaaaaaah,,, fonda mehter marşı çalıyor bende defender almaya gidiyorum,,,ne güzel şeyler yazmışsıınız arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri