Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

son gelişme ,,,ön arka takım difransiyel buldum ,,arka disk fren ve küçük karpuz yani yeni tip,,birde 2 sininde içindeki ayna mahrutileri daha büyük,,41.10 sanırım dişlileri,,35 lastik takacağım için düşük viteslerde araç yorulmayacak,,,, arka karpuz küçük olduğu için arazide aracın yerle...

2. limankalesi

Merhabalar Bu Da Benim Def'im

güle güle kullanın,,güzel araç,,plaka nasıl öyle?

3. limankalesi

Koçullu - Ömerli Barajı

binek araçlar gidebiliyormu

4. limankalesi

bizim gruptan bi arkadaş düz dizelini satıyor ,,isterseniz bakın bi,,temiz bi araç,,

5. limankalesi

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

valla ben varım,,yalnız şöyle bir durum var ormanın içinde o hendekler iş makinası ile açılmıştı orman koruma memurları o kepçe oraya girerken nerde bilinmiyor tabi?
  6. limankalesi

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

bayramda gittiğimde gökçetepe feci durumdaydı mahşer yeri gibiydi,, kamp işletmecisi kamp etrafındaki tüm koyların girişlerini kepçeyle hendekler kazdırtmişti herkes onlara gelsin yani,,,ben bile defenderla geçemedim ,,dolayısıyla mecburen oraya gidiyorsunuz ,,tabi yinede gitmedim sazlıdereye...
  7. limankalesi

yok arabayla uğraşmaktan zaman kalmıyor :) bu kadar emek harcadım satmayı hiç düşünmüyorum valla,,herşeyini sıfırladım nerdeyse ,,kaportaya dokunmuyorum bu kış baya bi arazi yapacağım belki seneye komple boya kaportaya girerim o zaman zaten oğlana miras kalır araba :) siz ne yaptınız araç...

8. limankalesi

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

süper bi yazı :) tebrikler

9. limankalesi

Gramer Koltuk

foto varmı
  10. limankalesi

Burayı biraz ihmal ettik baya bi şey eklendi yine,, tavan sepeti takıldı,, tüm elektrik tesisatı sıfırdan değişti, konsole düğme ve teyp için panel takıldı , ön konsol döşemecide kaplandı,, vinç takıldı,, 285-75-16 bf good lastik -50 ofset jant aldım,, arka tampon çürümüştü hacı ustada...

11. limankalesi

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... buzda yapıyormu? buz isterim kampda :)
  12. limankalesi

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu arkadaşlar en son 15 sene öce polis komşumuzdaki tuğla gibi telsizi görmüştüm ondan sonra telsiz görmedim,,yanlış bir şey yapmayyım telsiz almayı düşünüyorum,,cahile anlatır gibi kısa bi açıklama yapsanız,, doğasever olarak hangi si? el telsizimi araç...

13. limankalesi

Ofsetli Jant

Ynt: Ofsetli Jant malasef bulamadım
  14. limankalesi

Ofsetli Jant

Ynt: Ofsetli Jant saolasın koç,, jant lazım sadece :)
  15. limankalesi

Ofsetli Jant

Arkadaşlar defender 110 a ofsetli jant arıyorum ,,30 ofset tercihim,,285/75/16 mt lastik takacağım elinde olan varsa iletişime geçebilirmiyiz? 0532 666 7494

16. limankalesi

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey haziran yine istanbul olsun ,,sepet yapılıyor çadırında siparişini verdim hazirana yetişirim kesin
  17. limankalesi

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme ben en iyisi 285/75 yada 305/75 bf mt alayım 305 sığarmı bilmiyorum tabi,,,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR