Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? belki forumda bir arkadaşın kullanabileceğiniz bir mekanı vardır size buyur gel diyebilir,,valla benim yerim olsa gel beraber boyayalım derdim :)

2. limankalesi

4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı murat033@hotmail.com Emre bey benide ekleyin olurmu?
  3. limankalesi

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları sadece orta koltuk yatmıyormu? onu normalde koltultda oturan olmadığı zaman yatırıp kullansanız arka görüş ayna için yeterli olmazmı

4. limankalesi

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? boya işi ne oldu?
  5. limankalesi

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: Defender ''ustalarını Arıyor - Anıyor'' bu başlığıda güncellesek diyorum,,yeni defender toplayacaklar için kaynak olsun,usta bilgilerini güncelleyelim,yeni ustalar ekleyelim

6. limankalesi

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları çok güzel görünüyorlar rahatmı peki?

7. limankalesi

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan takip ama mustafa bey burayı unutmuş
  8. limankalesi

Defender Puma Motor Güncel Bilgiler

Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler bu 200 tdi denilen motor kapağında land rover yazan motormu? nerden bulunucak bu motor sıfırmı alınacak yada çıkmamı oluyor? bu motoru fabrika çıkışı kullanan araçlar hangileri?
  9. limankalesi

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre bey motor un fotosuda varmı çektinizmi?

10. limankalesi

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre bey düz benzinli kullanan biri olarak ilk defenderini alacak birine öneriniz kesinlikle benzinli alınmazmı illaki 1 sene sonra sizin gibi düz dizel yada tdi arayışına girecekmiyiz kaçınılmaz son bumu? :)

11. limankalesi

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

Ynt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda.. güzel kareler
  12. limankalesi

Land Rover Ücretsiz Expertiz Hizmetimiz...

Ynt: Land Rover Ücretsiz Expertiz Hizmetimiz... hala expertiz hizmeti veriyormusunuz?

13. limankalesi

İstanbul'da Gidilebilecek Land Rover Ustası?

Ynt: İstanbul'da Gdilebilecek Land Rover Ustası? boyatma işi ne oldu? boyattınızmı?
  14. limankalesi

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ,, motor orjinal fabrika çıkışı dimi? sonradan atılma değil yani? model yılını yazmadınız? araca ilave yapacağınız kafanızda ki planlar neler? birde son olarak 30 bin li rakamlarmı 40 binli...
  15. limankalesi

Yeni Yılın İlk Gezisi :-)) (hudoff)

Ynt: Yeni Yılın İlk Gezisi :-)) (hudoff) camdan çıkış :) yangından kaçış :)

16. limankalesi

Yeni Yılın İlk Gezisi :-)) (hudoff)

Ynt: Yeni Yılın İlk Gezisi :-)) (hudoff) hadi bakalım hayırlısı,,selçuk abi gidiyormuyuz :)
  17. limankalesi

Defender 13

Ynt: Defender 13 son fotoları bekliyoruz
  18. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? bide mutlaka eşinizde binsin,,ben eşimi ilk defendere bindirdiğime öğğğhk bu ne beeee demişti ,,birkere konfor aramayın,150 km demişsniniz ya defenderla 100 km hızı pek geçebileceğinizi düşünmeyin,,tabi bütçe vardır 2014 modelini alırsınız o...

19. limankalesi

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Düz Dizel ve ya Düz Benzin (V8 var diye) Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99585.585#ixzz3M3WAEO4X v8 var diye dediğiniz v8 le düz dizelimi karşılaştırdınız yoksa düz benzinli düz dizelimi karşılaştırdınız?
  20. limankalesi

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bey beylik soruyu sormak istiyorum :) benzinli kullanıcısı olarak düz dizelmi benzinlimi ayrımında artı ve eksileri paylaşırmısınız,,yada aracınızdaki motorun düz dizelmi olmasını tercih ederdiniz yoksa düz dizel yerine benzinliye devammı dersiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR