Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Aracı Yeni Topladım Bazı Eksikleri Var . Eksikleri Giderildiğinde Tüv'e Muayeneye Girecek.
Direksiyon
Pedallar
Ön Konsül Kısım
Kafama Göre Mekanik Aksamlarını Dizayn Ediyorum Tokat Gibi Yerde Malzeme Sıkıntısı Çekiyorum . Siz Değerli Arkadaşlarımın Katkısıyla Yavaş Yavaş Topluyorum ...
Ynt: 2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor
Tornacıların Çoğu Yapıyormuş Ama Ben Tokat'ta Malzeme Bulamadım Ayrıca Aliminyum Olanı Daha İyiymiş Hafifmiş Demir Olan Ağır Oluyormuş O Yüzden Bende Aliminyum Malzeme Aradım Bulamadım 2.el Hazır Yapılmış Arıyorum .
Ynt: Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H
Aldığımda Hiç Yoktu Bunun İçin Saat Ve Halatı Takım Alsam Şanzumana Giriş Uçları Standart mı Yanı Şanzumandaki Dişliyie Her Halat Uyumlumu ?
Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde halatı Nerden Nasıl Bulurum Km Saati'de Başka Bir Araca Ait Cj 5 Halatımı Almam Lazım ?
Ynt: Ankara'dan Cj7
Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde halatı Nerden Nasıl Bulurum Km Saati'de Başka Bir Araca Ait Cj 5 Halatımı Almam Lazım ?