Arama sonuçlarınız

1. Üstat60

Cj Acil

Ynt: Cj Acil tşk ederim ilginize ama yeri yok kaiser şanzıman bu araçtaki km halatı girişinide bulamadım.bilen arkadaşlarımız varsa söylerlerse sevinirim

2. Üstat60

Cj Acil

selam herkese aracı topladım herşey hazır muayeneye götürecem ama bi sıkıntı var geri vites lambasını takamadım geri vites müşürünü takmak için bi yeri yok bunu sorarlarmı birde kaiser şanzıman var üstünde km halatının girişini bulamadım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk edrim
  3. Üstat60

Cj 5 Yardım

Ynt: Cj 5 Yardım doğru söylüyosunuz tekerlerdeki merkezler fort ana merkez tofaş demekki yetri kadar ana merkez doyuramıyor herşey için tşk ler fort takıyım en iyisi

4. Üstat60

Cj 5 Yardım

selamarkadaşlar benimde c5 var tofaş marka arabanın vestenhause ilemerkezinitaktım fren 3kez pompaladıktan sonra tututor ama yinede istediğim şekilde olmadı hava sını almama rağmen işin içinden çıkamadım bilgisi olan arkadaşlardan destekbekliyorum saygılar
  5. Üstat60

Çıkma Lastik Arıyorum

Ynt: Çıkma Lastik Arıyorum lastikler duruyormu resim koyabilirmisiniz

6. Üstat60

Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!!

Ynt: Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!! mrb arkadaşım motorldan değil senin problem.gaz ayarından yapıyor benimde 1.7 manejer otomobil var aynı sorundu gazı ayarlattım düzeldi.hatta sıcakken çalışmadığı zaman kontağı 3 yada 4 kkez açıp kapıyordum o şekilde çalışıyordu kolay gelsin

7. Üstat60

Cj Suspansiyon Hakkında

Ynt: Cj Suspansiyon Hakkında arkadaşım öncelikle şunu bilmeni isterim cj5 arazi aracıdır buna göre uyarlanmıştır vede mekanik mukavemeti buna göredir.siz bir otomobilde aradığınız konforu bunda bulamazsınız bir takım revizyondan sonra belki bulabilirsiniz ozamanda araziye ve zor koşullara...
  8. Üstat60

Satılık Cj, Suziki,niva Gurubuna -55 15 Jant

Ynt: Satılık Cj, Suziki,niva Gurubuna -55 15 Jant deniz bey resimleri faceden gönderebilirmisiniz face davut sansar
  9. Üstat60

Suzuki ve Cj ler için 2 inç spacer (Tekerlek Flanşı)

Ynt: Suzuki Ve Cj Ler İçin 2 İnç Spacer (tekerlek Flanşı) konu güncelmi elinizde varmı bu flanştan bana 4 yada 5 er cm olursa yeterli yapıyorsanız kaç para cj 5 uygun

10. Üstat60

Tüvde Km Soruyorlarmı ?

Merhaba Arkdaslar Tüv'de Yani Muanede Km Halatını Sorun Ediyorlarmı ?

11. Üstat60

Buda Üstat'ın Kedisi . . .

Ynt: Buda Üstat'ın Kedisi . . . Abi Sende Çıkma Ayna Varmı ? Varsa Bilgim Olsun Zaten Yavaş Yavaş Topluyorum Bugunde Şanzumanda Bakım Yaptım Araziye Zor Geçiyordu. Onu Hallettım Bıraz da İç Aksesuar Olarak Aliminyum Köşe bent Kaplaması Yaptım .
  12. Üstat60

Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H

Ynt: Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H Bugun Şanzumanda Km Halatının Yerini Bulamadım Tam Olarak Nerededir Bilgisi Olan Varmı ?

13. Üstat60

2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor

Ynt: 2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor Aracı Genişletmek İçin Jantların Arasına Konuluyor . Bu Malzemelerın Orjinal Olanları Var Onlarda Alımıyumdan Yapılmış.
  14. Üstat60

Satılık Cj, Suziki,niva Gurubuna -55 15 Jant

Ynt: Satılık Cj, Suziki,niva Gurubuna -55 15 Jant deniz bey jantlar satıldımı duruyormu 15 jantmı cj5 uygunmu
  15. Üstat60

Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H

Ynt: Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H bu saaten değil

16. Üstat60

Cj ve Willys için Demir Jant

Ynt: Cj Ve Willys İçin Demir Jant mrb arkadaşlar c5 uygun geniş 15 jant arıyorum 4 adet demir jant ikinci el
  17. Üstat60

Ynt: 2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor tanesini malzeme bizden 50 tl ama malzeme yok
  18. Üstat60

Ynt: 2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor Tokatta Yapan Var Ama 5cm'lik Aliminyum Kütük Bulamadım Ağırlığı İse 600 gr. .

19. Üstat60

Ynt: 2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor çelik çok ağır 8kilo civarı tanesi aliminyum çok hafif aliminyum alacam tşk ederim
  20. Üstat60

Buda Üstat'ın Kedisi . . .

Ynt: Buda Üstat'ın Kedisi . . . tşk ederim.dış görünüşten cj yada tuzla olduğunu nasıl anlarız birde ne gibi farkları var aydınlatırmısınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri