Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Ben MT bf GOOLDRİCH kullanıyorum. Başka markalar aynı araçta gördüm. Arada dağlar kadar fark var. Aman öyle bir hata yapmayın. Kaliteden şaşmayın. Pişman okursanız çok zarar edersiniz ... Sent from my iPhone using Tapatalk

2. uysalburak

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan ustam sanırım siz dursun ustanın bana tavsiye ettiği Ramazan ustasınuz. 2011 yeni tip l200 üm var. Eski tip e göre Dodik aldığım için tam kapatmadı. Blr ara ziyaretinize gelip önleri değiştirmem gerekiyor. Sent...
  3. uysalburak

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? İdolümsün derya hep söylüyorum. Müthişsin sen... Sent from my iPhone using Tapatalk

4. uysalburak

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Kapı fitilini değiştirmek istersen bizim karşı sitede fitilci var. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. uysalburak

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Bilmeyen Arkadaşlara Söyleyeyim dturan tam bir Defender profesörüdür. Birçok tamiri kendisi arazide bile olsa yapar. Zamanında o da acemiydi. Çok eski konularda okuyup görebilirsiniz. Ama dediğim gibi bu araba için elin mekaniğe alet edavata...

6. uysalburak

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Murat bu soruyu daha önce arazide 2 defa Yakıt deposu değiştirmiş adama sordun [emoji4] Ararsın arkadaşını alır depoyu biraz da Yakıt getirir sana sen de yatarsın alta. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. uysalburak

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Ben bu kısma karışmıyorum. Land Rover basit bir araba değil. Hani at sahibine göre Kişner derler ya. Land Rover de Öyledir. 25-30 yaşındaki Araçların ne zaman neresinin bozulacağı hiç belli olmaz. Bu araçtan anlamaya. Acemi bu arızayı tespit...
  8. uysalburak

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Intense at de var. Benimki ondan. 136 hp olunca intense 178 olunca instyle Magnum eski kasa. Yeni yok. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. uysalburak

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon Murat Serdar da var Hakan beyin telefonu. Ondan numarasını Alıp ara istersen. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. uysalburak

Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?

Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı? Ercan bey ben sözünü ettiğiniz gibi hem günlük gem de arazide kullanıyorum. Serkan bey çok güzel anlatmış. Diferansiyel kilidi olan bir L200 ü Şiddetle tavsiye ediyorum. Hele otomatik alırsanız iyice rahat edersiniz. Size...

11. uysalburak

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Buğra bey size tavsiyem Konuları yavaş yavaş okuyun. O zaman ne denmek istediğini daha iyi anlarsınız. Ama öncelikle 4x4 araçlar ve çalışma sistemlerini anlatan konu başlıklsrını okumanız sizin için daha iyi olur düşüncesindeyim. Bilmeden yanlış araç...
  12. uysalburak

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Ben 2 ay kadar süre önce l200 instyle paket difflock lu aldım. Arazide kullanacaksanız arazi vitesine ilaveten diferansiyel kilidi olmasına dikkat edin. Çok işe yarıyor kullanmasını bilirseniz takılmadan devam edersiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. uysalburak

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Araç neticede pikap. Bir pikapdan nasıl bir konfor bekliyorsunuz bilmiyorum. Benim aracımın arkasını yükseltti. Onunla birlikte daha büyük arka amortisörleri de değiştim 6-7 cm Yükseldi. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. uysalburak

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Maaşallah Maaşallah Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. uysalburak

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) [emoji106] hayırlı olsun.... Sent from my iPhone using Tapatalk

16. uysalburak

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Oğlum ateşlendi gelemiyorum [emoji20] Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. uysalburak

Correl Plastik Dodik...

Ynt: Correl Plastik Dodik... L200 2011 model sonrası 2011 model öncesinden farklı. İstwdiğiniz kadar çekiştirin önleri uydurmuyorsanız orjinal Dodik sekman delikleri kalıyor. Sizde 2011 sonrası için var mı? Fiyat ne? Eğer yoksa ve isterseniz bende Boşta duran orjinal dodikleri kalıp için size...
  18. uysalburak

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

Ynt: L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım. Onu bilmiyorum. Benim aracım da 2011 otomatik. Daha vakti olmasına ramen bu hafta bütün yağları değişecek özel serviste. Öyle birşey söylerlerse yazarım size. Sent from my iPhone using Tapatalk

19. uysalburak

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

Ynt: L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım. Her 80.000 km de triger Değişimi yapıldığını 40.000 km de bir diferansiyel yağının da değiştiğini söyledi servis bana. Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. uysalburak

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) iPad inden önce fotoları Düzenle öyle yükle Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri