Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Güneş panelinde birini farklı tutmayı düşünmemde ki sebep sadece yazları Güney değil Karadeniz ve yaylalarda da vakit geçirmeyi düşünmem. Sisli puslu ortamlarda diğer güneş paneli faydalı olabilir diye düşündüm. Tabiki ne kadar az jeneratör kullanmaya ihtiyacım olursa benim için o kadar iyi...

2. uysalburak

Dün gece biraz kafa patlattım bir proje çizdim ama uygulanabilirliğini imalatçı ile tartışacağım tabiki. Sizlerin de fikirleri benim için önemli. Enerji için yetmediği yerde jeneratör kullanmayı göze aldım. Yatağın yanına 45 cm derinliğinde raydolap koydum. Yatak seviyesinin 30 cm üstüne...
  3. uysalburak

Yardımınız için teşekkür ederim. Benim boyum da 181 maalesef ford un 1,78 lik Enine sığamadım. Hatta bu yüzden ducato bakınmaya başladım ama aracı. Kalitesi de çok önemli. Olması gereken herşey olmasını istiyorum uzun süreli geziler yapacağız eşimle birlikte inşallah. 2 kişiyiz bu arada...

4. uysalburak

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

Bu konuyla alakalı değil ama karavan konusunda tek canlı olan cevap verilen yer burası. Bana bir yardım lütfen. Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı...
  5. uysalburak

Daha önce transit in iç ölçülerini rica etmiştim cevap alamadım buna cevap alırım inşallah. En 1.78m imiş. Ford transit motocamperınızın iç dizaynını nasıl yaptınız ? Ford kalitesinden dayanıklılığından vazgeçmek istemiyorum. Ama fordun eni dar 1.78. Dolayısıyla yatağı enine koyma şansım Yok...

6. uysalburak

Aslında yüksek ötv istenmesinin sebebi karavancının gelir seviyesinin yüksek olmasını düşündüklerinden ileri gelmiyor. Vatandaştan ne kadar çok vergi alırsak o kadar kardır mantığından geliyor. Diğer taraftan karavan demek yandaşların ( sadece bugünkü iktidar için söylemiyorum bütün...

7. uysalburak

Beyefendi haftalardır araştırıyorum. Birçok karavan imalatçısını da gezdim. Eğer fikirlerimi merak ederseniz mesaj atın bana.
  8. uysalburak

Çok güzel anlatmışsınız. Vatandaşını yılda 3-4 arabadan vergi alacağım diye eski araçlara mahkum etmenin adalet ve eşitlik ile uzaktan yakından alakası Yok. Düzeltileceğini hiç sanmıyorum ama inşallah düzelir diye iyi dilekte bulunuyorum.
  9. uysalburak

Balata spreyleri satılıyor aslında bu iş için. Yatan araçtaki pası tozu atmak için. Yatan araçlarda mutlaka çıkmadan önce pisliği akıtmak gerekiyor diye biliyorum. Bir de birçoğumuz dikkat etmez. Araçlardaki en önemli şeylerden bir hidrolikler. Fren hidroliği direksiyon hidroliği çalışan...

10. uysalburak

Bekir beyin anlattıklarından ben şu sonucu çıkardım. Arabayı sıfır alıp ayda 50-60 km yol yapsanız da araç yatan araç olduğu için sıkıntı çıkarabiliyor. Bu sonucu ben tahmin de ediyordum aslında. Yatan araba paslanma vs normal sonuçlar. İşleyen Demir pas tutmaz demişler o sebeple. Bence önemli...

11. uysalburak

Ben eşime bile arabamı kullandırmazken hiçbir yerde vale denilen araba katillerine araba vermezken kim olduğunu bilmediğim birine neden arabamı emanet edeyim? ( sadece arabayı servise bıraktığımda başkası kullanıyor ki orda da araç servisin garantisinde ) Hayatım boyunca farklı zamanlarda 20...
  12. uysalburak

Buradaki en büyük sıkıntı aracı almayı düşünen kişi İstanbul da değil. -Aracı tüvtürk kontrol istasyonuna kim götürecek ? -Aracı satan aracın devrini vermeden aracın kullanılmasına müsade eder mi? ( şahsen ben hiçbir arabamı ya da motosikletimi aracın devrini vermeden kimseye kullandırtmadım...

13. uysalburak

Benimki sadece bir öneriydi bir de Teoman beyin önerdiği yere aracı alıp götürmek gerekecek sanırım. Kim alıp götürecek ? Aracı alacak olan beyefendi İstanbul da olmadığını söyledi. Benim önerdiğim takip ettiğim firma aracı yerinde kontrol ediyor. Tabiki tüvtürk gibi ayrıntılı kontrol edemezler...
  14. uysalburak

Türkiye’nin neresinde olursanız olun nereden araç alacak okursanız olun bu firma ekspertiz yapıyor. Birkaç yıldır hep izliyorum Facebook dan bu sadece paylaşılan her gün onlarca araba var ekspertiz yaptıkları. Avcılar Küçükçekmece civarı 200₺ fiyat iatlyorlar ekspertize. GEZENADAM 2.el...
  15. uysalburak

Sahibinden e bakınca düşük km li araçlar var aslında. Sadece gidip doğruluğunu kontrol etmek hatta ekspertiz yaptırmak gerekir. 200₺ gibi bir ücrete bu işi yapan firmalar var. Buyrun sizin için bulduğum araç. Bugün başlasanız en erken 2019 da biter aracınız bu da 2014 model alınabilir demektir...

16. uysalburak

Komple sıfır motor alıp aracınıza monte etseniz ne kadar tutar öğrenmenizi tavsiye ederim. İlla da sıfır olsun diyorsanız. Elinizdeki motoru da (alacağınız arabadaki motoru ) kaça satabileceğinizi öğrenin. Kafanız rahat olur.
  17. uysalburak

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
  18. uysalburak

Karadeniz ... Çeker Adami ...

Son halini gördünüz yani? Ben çok üzülüyorum ama yerel halk halinden çok memnun. Hem sevdikleri Araplar ile komşu oluyorlar hem de para kazandıklarını söylüyorlar. Eskiden ülkemizi Avrupalı turist tercih ederken artık Arapların ark bahçesi olduk. Hayırlısı olsun...

19. uysalburak

Karadeniz ... Çeker Adami ...

Uzungöl e en son ne zaman gittiniz bilmiyorum. Ben geçen sene gittim tövbe ettim. Birdaha işim olmaz. Orası bildiğiniz Arabistan olmuş. Her yer Arap dolu. Tabelalar Arapça. Türkçe tabela neredeyse yok. Araba trafiği felaket. Her şey kazık. Bir gece kalayım deseniz siZden Antalya da 5 yıldızlı...
  20. uysalburak

Karavan Tentesİ

Yurtdışından alınan 20$ üzeri ürünlere bir de vergi ilave ediliyor. Aman uygun Alayım derken daha da pahalıya gelmesin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri