Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Sen arabanı al vince gerek yok ben çekerim seni. [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk

2. uysalburak

Vinç Aranıyor

Ynt: Vinç Aranıyor Zaman ne çabuk ilerliyor [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. uysalburak

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Ynt: MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ Aracımın modelini trafikteki memur ruhsata sadece L200 diye Yazmış. Vergi dairesi kabul etmedi. Trafik şiveye gittim baya uğraştım ruhsata 4x4 ve model uzantısını yazdırdım kabul etmek zorunda KALDILAR. 2860 tl yerine 2040 tl...

4. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Ellerine sağlık Serdar. Tertemiz olmuş. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. uysalburak

Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın Fazla varsa birini alabilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. uysalburak

Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın Geçmiş olsun. Toplamda 600$ civarı ürün aldım şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Yaşamam da inşallah. Ben satıcılardan hep kargo numarası Alıp kargomu takip ediyorum. Kargo numarasını istemekte fayda var... Sent from my iPhone...

7. uysalburak

Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum

Ynt: Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum 2011 otomatik difflock olan intense kullanıyorum. Çok memnunum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. uysalburak

Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum

Ynt: Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum Offroad da kullanacaksan direksiyon un solunda difflock yazan Düğme OLMASINA dikkat et. Ralli art bir nevi motor gücü artışı sağlayan çip Uygulaması. En düzün invite BşraZ daha dolusu intense En full modeli instyle. Instyle modeller fabrika çıkışı...
  9. uysalburak

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Gürcan bey den. Telefon numarasını Yazmış zaten. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Sizin aldığınız series in Türkiye de bir eşi yok. Aldığınız arkadaş azıcık arızadır. Boş zamanlarında boya kazıyıp aluminyumu ortaya çıkarıp nikelaj yapacak kadar hasta bir adamdı [emoji16][emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk

11. uysalburak

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Yarın Arnavutköy tarafına çıkalım mı? Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. uysalburak

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları 10 numara. 10cm civarı yükseltme de yapıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. uysalburak

Mt Lastik Yardım

Ynt: Mt Lastik Yardım Ben L200 aracımı hem günlük hem arazide kullanıyorum. Çok extrem Offroad Yapmıyorum. Lastiklerim bf GOOLDRİCH MT Fazla ses yapmıyor. Karda da güzel tutunuyor çamurda da. Tavsiye ederim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Yoo benimde kafamda hep extrem Discovery var. Ama iki araç Olmalı onun için. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. uysalburak

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Burada Gözardı edilmeyecek bir konu var. Arabalar 30-40 Yaşında. Her nekadar herşeyi yenilense de mutlaka birşeyler arızalanacak. Aracınız klasik araç sınıfında artık. Iyi yanından bakın. Herkes yolda kafasını çevirip BAKIYOR... Sent from my...

16. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Hacı benim Serdar a önerim Defender. Onun hayali de ambulans kasa. Arkası karavan gibi. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Allah yardımcın olsun Serdar. Hüsoff dan çıkalı 2 hafta oldu sen hala uğraşıyorsun [emoji19] Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. uysalburak

Lifturk Kaldırma Ve Taşıma Ekipmanları

Ynt: Lifturk Kaldırma Ve Taşıma Ekipmanları Offroad a uygulanma ihtimali var mı? Sent from my iPhone using Tapatalk

19. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Hala dönmedin mi Serdar ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. uysalburak

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ben de öyle dedim. Bozuldu galiba [emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri