Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ
Aracımın modelini trafikteki memur ruhsata sadece L200 diye Yazmış. Vergi dairesi kabul etmedi. Trafik şiveye gittim baya uğraştım ruhsata 4x4 ve model uzantısını yazdırdım kabul etmek zorunda KALDILAR.
2860 tl yerine 2040 tl...
Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın
Geçmiş olsun. Toplamda 600$ civarı ürün aldım şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Yaşamam da inşallah.
Ben satıcılardan hep kargo numarası Alıp kargomu takip ediyorum. Kargo numarasını istemekte fayda var...
Sent from my iPhone...
Ynt: Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum
Offroad da kullanacaksan direksiyon un solunda difflock yazan Düğme OLMASINA dikkat et. Ralli art bir nevi motor gücü artışı sağlayan çip Uygulaması.
En düzün invite
BşraZ daha dolusu intense
En full modeli instyle.
Instyle modeller fabrika çıkışı...
Ynt: 1982 land rover series 3
Sizin aldığınız series in Türkiye de bir eşi yok. Aldığınız arkadaş azıcık arızadır. Boş zamanlarında boya kazıyıp aluminyumu ortaya çıkarıp nikelaj yapacak kadar hasta bir adamdı [emoji16][emoji16][emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Mt Lastik Yardım
Ben L200 aracımı hem günlük hem arazide kullanıyorum. Çok extrem Offroad Yapmıyorum.
Lastiklerim bf GOOLDRİCH MT
Fazla ses yapmıyor. Karda da güzel tutunuyor çamurda da.
Tavsiye ederim.
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız
Burada Gözardı edilmeyecek bir konu var. Arabalar 30-40 Yaşında. Her nekadar herşeyi yenilense de mutlaka birşeyler arızalanacak. Aracınız klasik araç sınıfında artık.
Iyi yanından bakın. Herkes yolda kafasını çevirip BAKIYOR...
Sent from my...
Hacı benim Serdar a önerim Defender. Onun hayali de ambulans kasa. Arkası karavan gibi. İnşallah Allah gönlüne göre verir.
Allah yardımcın olsun Serdar. Hüsoff dan çıkalı 2 hafta oldu sen hala uğraşıyorsun [emoji19]