Arama sonuçlarınız

1. ONURSATIR

2003 Wj Lastik Ebat Seçimi

Ynt: 2003 Wj Lastik Ebat Seçimi Bende şuanda 2005 wj var.3 inc yükseltme var.kaç ofset oldugunu bilmiyorum ama benim jantlarda ofsetli.altında 245-70-16 lastik var.anca sığdı hatta tamponları önden kestikk yaklasık 2-2.5 cm kadar.ofsetten dolayı büyük lastik sığmıyo.düz dururken bayağı mesafe...

2. ONURSATIR

Satılık 2.7 Crd Vision Paket Lacivert 192 Binde.orjinalll

Arkadaşlar 2005 model 2.7 crd Grand Cheroke mi satıyorum. Vision baket 16 inc ofsetli jant BF GOODRİCH A/T LASTİK 3 BİN KM YAPTI. Yükselteme kiti mevcut Kesinlikle offroad yapmadı cadde aracıdır.şekillidir. 192 BİN km de.aracın tüm yağları değişti difransiyel şanzuman difransiyel arazi...
  3. ONURSATIR

98-99 3.5 Pajero Alcam Nelere Dikkat Edilmeli.tavsiye Edermisiniz?

Herkeze selamlar.Aranıza yeni katılacam nasip olursa.2005 wj kasa 2.7 crd Grand Cherokee var öncelikle ama satılığa cıkarttım dag aslanına gözümü diktim ;) nasipse tabi.bana alırken nelere dikkat etmem gerekir.yada varmıdır satacak olan biraz bilgi verirseniz cok memnun olurum.saygılarımla.2.3...

4. ONURSATIR

2.7 Crd Wj İle Mercedes Ml 270cdi Motorları Aynimi.

Wj 2.7 crd motorlar mercedes ML 270 cdi ile ayni oldugu soyleniyor bilgisi olan varmi.yani mercedes den sökülüp 2.7 wj ye takılırmı uyumsağlarmı.motor degisikligi yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir. Şimdiden teşekkürler.
  5. ONURSATIR

2005 Wj Kasa Aracıma Kit Takcam Track Bar Gereklimi?

2005 wj me 3''ıron rock kit getirtiyorum acaba track bar taktırmama gerek varmı? herkez farklı farklı cvp veriyor.kafam karıştı acıkcası. ve bu track bar ne işe yarıyor. sizin önerileriniz varsada şuda olmalı diye yorumlarınızı bekliyorum... saygılarımla.

6. ONURSATIR

2005 2.7 Crd Alarm Susmuyoo Lütfen Acil Yardım

HERKEZE MERHABALAR.VE ŞİMDİDDEN SORUNUMU ÇÖZECEK BİRİLERİ OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. 3 GÜNLÜK GRAND CHEROKEE 2.7 CRD SAHİBİYİM.ARACI ALDIĞIMDA KUMANDA ÇALIŞMIYODU.İÇERDEKİ '' LOCK''DÜĞMESİNDE KAPAMA İŞLEMİNİ GERÇEKLESTİRİYODUM. ANAHTARLA SADECE SOL KAPI KİTLENİYODU...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri