Arama sonuçlarınız

1. M

Ekstrem Çadır Yardımı

Ynt: Ekstrem Çadır Yardımı acep noldu ebaydan çadır işi merak ettim

2. M

forumda arama yapmak çok zor

Ynt: forumda arama yapmak çok zor Bende arama yapmayı pek beceremiyorum, bu yüzden konu başlıklarından hızlıca göz atıp istediğim konu başlıklarını buluyorum çünkü arama yaptığın zaman o konuyla ilgili tüm bilgileri bulamayabiliyorum .
  3. M

İlk Aracım Lada Nivaaa:))

Ynt: İlk Aracım Lada Nivaaa:)) hayırlı uğurlu olsun dostum darısı bizim başımıza :)

4. M

İŞİ BİTEN SATIŞ İLANLARININ SİLİNMESİ

Ynt: İŞİ BİTEN SATIŞ İLANLARININ SİLİNMESİ Satılan ilanlardan bakarak piyasa değerini ve daha çok ilan görmüş oluyoruz silinmese de olur bence fikir edinme açısından ama sizde haklısınız.
  5. M

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Gerçekten çok güzel vakit geçirilmiş, şehrin o boğucu kirli havasından doğanın o güzel renkleriyle uyanmak, sabahın soğuk ama sisli havasından solumak işte bu her şeye değer çok güzel kareler çok beğendim...

6. M

Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi Bugün itibariyle Cherokee ilgili sayfada bulunan 29 sayfalık formun Xj kısmıyla ilgili bilgileri okumuş bulunmaktayım. Çoğu okuduğumu şu anda anlayacak düzeyde olmadığımdan araç alana kadar sık sık okuyacağım gerçi ege üstad direk kısaca özetlemiş sorulan...

7. M

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi Çok teşekkürler bakas hocam. Ben şuan ki araştırmalarıma dayanarak öyle dan diye Jeep modeline karar verilemiyormuş onu anladım :) Tüm modeller çok güzel ama ben zj lerin daha yakışıklı görünmesine rağmen, salaş durduğundan gönlüm xj den yana gibi :) Aslında...
  8. M

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi Serkan.Ozkan hocam, dediğiniz gibi o araçlardan çok var ama yıl konusunda neredeyse yok gibiler birde kaldı temizi ve modifiyesiz özellikleri olan araç olunca, bulmada dahada sıkıntı çıkıyor öğrendiğim kadar. Bunlar arasından hangisin seçeyim muhabbetine...
  9. M

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi teşekkürler ferhard hocam ama 4.0 motor biraz yüksek geldi vergi açısından. 2.0 ile 3.0 motor hacimleri arasında ve 97 yılı öncesi olunca vergi miktarı benim ödeyebileceğim seviyeye iniyor. O yüzden yukarıda yazdığım araç modelleri ile ilgilenmeye...

10. M

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi teşekkürler serkan hocam ama aradığım araç görünüş açısından Jeep Cherokee 2.5 td, 2.8 td, veya 2.5 yada Grand Cherokee 2.7 crd modellerinin 1997 1988 doğumluları sanırım aradığım özellikler bu araçlarda mevcut.

11. M

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi Cevabınız için çok teşekkür ederim NivamYokBenim. İlan sitelerine de baktım ama hep 40000 motor üzeri olan arabalar var. Acaba bu özelliklere sahip olan modelin tam adı var mıdır yani örnek veriyorum Jeep Cherokee 1997 model xj 5.2 modeli bu özelliklere...
  12. M

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi Bilen varsa ve yazarsa çok makbule geçer.

13. M

Yakında elime para geçecek ve küçüklükten beli hayalim olan suv aracına kavuşacağım. Hiç arabalara ilgim olmamasına rağmen ama doğa aşığı biri olarak her zaman bu tür arabaları isterdim. Ama fiyatlarına bakınca ve 17.000, 20.000 rakamlarını görünce neden olmasın dedim. Eskiden bir sürü suv...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri