Arama sonuçlarınız

1. birsel

2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri Ben de, AT lastik kullanıyorum.

2. birsel

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri Vayy, nüfus bayağı fazlaymış. Yalnız, çam yarması tam oturdu, benimki de aynı.
  3. birsel

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri Spacer takmayı düşünmemiştim. Kaça patlıyor? Bu arada, bende 1 golden, bir de küçük terrier var.sizikiler hangi cins?

4. birsel

Ynt: 2004 Liberty 2.4 Teknik Verileri teşekkür ederim, motor konusunda haklısınız, 3.7 motor daha zevkli kullanımlı. Ben, 3.7 motora lpg takmak yerine, 2.4 benzinliyi tercih ettim. bagajda köpeğimi taşıyorum zaman zaman, o nedenle bagajda tank olsun istemedim. Dizel motorda ürkütüyor, en ufak...
  5. birsel

Xj Klima Kompresörü Mili ?

Ynt: Xj Klima Kompresörü Mili ? http://www.factorymoparparts.net/ Mopar ın sitesinin adresini yazdım size. burda kesin vardır, fakat dediğim gibi kod numarası lazım.

6. birsel

Ynt: Xj Klima Kompresörü Mili ? Parçanın, tam olarak doğru şekilde tespit edilmesi, sonra da kod numarasının bulunması gerekir. Aksi şekilde yaparsanız, yanlış parça getirtme riski var.

7. birsel

Ynt: Xj Klima Kompresörü Mili ? Aracı iyi bilen bir cherokee ustasından, parçanın adını ve numarasını öğrenin. Bu şekilde EBAY dan orjinalini getirte bilirsin. Olmadı son çare, yetkili servise.
  8. birsel

2003 Wj Overlandımı Yaptım

Ynt: 2003 Wj Overlandımı Yaptım Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın.
  9. birsel

Arkadaşlar, herkese iyi günler diliyorum. İzmir de ikamet ediyorum, 6 ay önce, bir Liberty 2,4 satın aldım. Daha önce de, uzun yıllar çeşitli marka ve modellerde sürekli olarak 4x4 araçlar kullandım. Fakat, daha önce Cherokee Liberty kullanmamıştım. Aracım benzinli, Lpg takmayı istemiyorum...

10. birsel

Grand Vitara 1.6 3k Lpg Secimi

Ynt: Grand Vitara 1.6 3k Lpg Secimi Ben, kendi aracımda Zavoli kullandım. Harika performans aldım. Hiç canımı sıkmadı desem yeridir. Fakat montaj çok önemli, çok iyi bir ustaya gidin muhakkak. 100 km. de 12 lt gaz tüketir. Bu arada aracım 2004 1.6 lt. Grand Vitara idi.

11. birsel

Grand Vitara 2.5 Vs Grand Vitara 2.0 - Karşılaştırma Ve Tavsiye - Sizce Hangisi

Ynt: Grand Vitara 2.5 Vs Grand Vitara 2.0 - Karşılaştırma Ve Tavsiye - Sizce Hangisi Tabi size yardımcı olmak isterim, eğer izmir de temiz bir araç bulursam sizi haberdar ederim.
  12. birsel

Ynt: Grand Vitara 2.5 Vs Grand Vitara 2.0 - Karşılaştırma Ve Tavsiye - Sizce Hangisi Merhaba, daha önce de yazdığım gibi 2.7LT. motor G.V XL7 de kullanılan 170 HP gücü olan benzinli bir motordur. 2.5 LT. G.V. nın ise 142 HP ve 155 HP olarak 2 ayrı tipi var. Türkiye de genellikle 142 HP olanlar...

13. birsel

Ynt: Grand Vitara 2.5 Vs Grand Vitara 2.0 - Karşılaştırma Ve Tavsiye - Sizce Hangisi 170 bg olanlar, sadece 7 kişilik XL7 modelleri. Normalden biraz daha uzundur XL7 ler.
  14. birsel

Ynt: Grand Vitara 2.5 Vs Grand Vitara 2.0 - Karşılaştırma Ve Tavsiye - Sizce Hangisi kesinlikle doğru karar bence, biraz Sabırlı olun.
  15. birsel

Ynt: Grand Vitara 2.5 Vs Grand Vitara 2.0 - Karşılaştırma Ve Tavsiye - Sizce Hangisi Merhaba, her iki model Suzuki aracıda kullandım. 2.5 olan düz vites, 2.0 olan otm. di. Motor performansı olarak 2.5 çok farlıdır. 2000 motor sizin de dediğiniz gibi biraz hantaldır, 2500 V6 ise kesinlikle...

16. birsel

Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vurun

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? İçime sinmedi benim servise tlf. ettim. Aynen aktarıyorum dediğini, akünüz bittiğinde beyin düşük voltaj değerlerini hafızaya alıyormuş ve bu değerler yeni akü bile konsa...
  17. birsel

Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vurun

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Benim G.Vitara 2004 modeldi. araç düz vites ti, boşa alınca motor duruyordu. 50-60 km. sonra düzeldi. umarım, sizin sıkıntı da düzelir kendiliğinden. Bu arada İzmir de...
  18. birsel

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Merhaba, bence yaşadığınız sıkıntı beyin resetlendiği için oluyor. Ben böyle bir olayı Suzuki G.vitara da yaşamıştım. Serviste, bir kaç gün sonra,beyin değerleri hafızaya...

19. birsel

İzmir De İyi Bir Servis

Ynt: İzmir De İyi Bir Servis Evet aradım, düzgün bir arkadaşa benziyor. Tekrar teşekkürler.
  20. birsel

İzmir De İyi Bir Servis

Ynt: İzmir De İyi Bir Servis Çok teşekkür ederim, yardımın için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri