Arama sonuçlarınız

1. birsel

2004 2.4 Cherokee (liberty) Manuel Şanzıman Yağı - Geçiş Sorunu

Tam bir kontrolden geçirmenizde fayda var aracınızı, hem gerekli gereksiz masraf ta yapmamış olursunuz, forumda herkes iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor ama görmeden kesin bir sey söylenmez bence. İnşallah sadece yağ nedeniyle oluyordur. Araç İzmir deyse ve eğer teknik destek isterseniz...

2. birsel

Bakımı nerede yapılıyor aracın
  3. birsel

Merhaba, ben de aynı araçtan kullanıyorum. Bu güne kadar bahsettiğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım, bununla birlikte ara vites geçişlerinin biraz kemikli olduğu doğrudur. Eğer isterseniz kendi ustamdan, hangi yağın kullanılması gerektiğini öğrenirim sizin için. Benimki bir kaç ay önce değişmişti.

4. birsel

Yakıt Sarfiyatı

Bence, tüketiminiz fazla. Aracınızın yaklaşık olarak 100 km de 20 lt. lpg tükettiğini düşünürsek. En fazla 50 tl. yakıt harcamanız gerekirdi bence.
  5. birsel

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Valla dizel olunca 2 kere düşünmek lazım, düşük km olup motoru kötü çok araba var. Km ile oynuyorlar dikkat. Ayrıca dizelin kullanımı da önemli, kullanıcı hatasından dolayı çok motor yaptıran var

6. birsel

Jeep Xj 90-93 Servis Manuel Ücretsiz

Ben KJ kullanıcısıyım, Benim için gerekli olmasa da, paylaşımcı ve düşünceli tutumunuzdan dolayı tşk etmek istedim.

7. birsel

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Acele etmeyin, jeep alırken hem de dizelini alırken. Düzgün bir wj için biraz bütçe artırmanız gereke bilir. 50-60 bin aralığı normaldir. Gönlünüze ve bütçenize uygun wj bulursunuz inşallah, saygılar.
  8. birsel

Suzuki Vitara V6

Piyasa fiyatlarını pek takip etmiyorum aslında , ama 20 bin yapar her halde.
  9. birsel

Suzuki Vitara V6

2. Elde Otomatik şanzıman biraz şans işi. Çünkü aracın geçmişini bilemiyorsunuz, her halükarda kontrol ettirmelisiniz.

10. birsel

Suzuki Vitara V6

Ben olsam, 1.6 tercih ederim. Nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ama bazen Suzuki V6 dan anlayan usta bulmak zor ola biliyor. Yedek parçasının da daha pahalı olduğunu bilin.

11. birsel

Gc4.7 Lpg Yaninda Benzin Sarfiyati

Ben, tek araba kullanıyorum, yani hafta içi küçük dizel araç kullanıp, hafta sonu jeep e binmiyorum. Bu bakımdan, Lpg kullanmak elzem. Yok ben haftada 1-2 gün jeep e biniyorum diyorsanız durum değişir. Saygılar.
  12. birsel

Gc4.7 Lpg Yaninda Benzin Sarfiyati

Ben de , Farklı marka arazi araçlarında uzun zaman Lpg kullandım. Gayet memnun kaldım, önemli bir sorun yaşamadım. Montaj en önemli noktadır. Aynı marka iki araçta, aynı Lpg Kiti olsun, farklı yerlerde takılsın, birinden çok memnun kalıp, diğerinden memnun kalmaya bilirsiniz.

13. birsel

5,2 Grand Cherokee 1994 Model. Bu Araç Sizce Alınır Mı?

Benim , görmeden tahminimce. Bu araç en az 5-6 bin tl. masraf ister. Ayrıca son sahip olma durumu da söz konusu.
  14. birsel

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

Bf, bir numara bu işte. Biraz tuzlu fakat karşılığını alıyorsun.
  15. birsel

Grand Cherokee Wj Uzaktan Kumanda Alıcısı

Ebay dan, Avrupa dan, İngiltere yada Almanya dan ala bilirsin.

16. birsel

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

Continental AT tavsiye ederim, kullandım memnun kaldım.
  17. birsel

Grand Cherokee Wj Uzaktan Kumanda Alıcısı

E bay den getirte bilirsiniz.
  18. birsel

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

AYNEN KATILIYORUM . BİR DE, TURBO SUYMUŞ,POMPASIYMIŞ VS. UĞRAŞIYORSUN ÜSTÜNE.

19. birsel

G.cherokee Tsi

1998 Jeep Grand Cherokee 5.2 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 300893480 Linkini attım. Ben de hiç duymadım böyle bir motor.
  20. birsel

Nissan Pathfinder 3.5 v6 Hakkında Yardım

merhaba yeni aracınız hayırlı olsun. Bu güne kadar, farklı markalarda arazi araçlarım oldu fakat hiç birisi Pathfinder değildi. Yine de size yardımcı olmaya çalışayım. Otomatik vitesi N konumuna alıp, arazi vitesini 4H (4x4 yüksek devir) yada 4L (4x4 Ağır devir yani takviye) konumuna alıyorsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri