Arama sonuçlarınız

1. D

Suzuki Vitara 94 Model Beyaz ,sıfır Motor

Aracın motoru 6 ay kadar evvel 4000 TL masraf edilerek sıfırlanmıştır.Faturayı görmek isteyen ciddi alıcılara gönderebilirim. Araçta değişen yoktur.Önünde ve yanlış hatırlamıyorsam 1 sağ veya sol kapıda bir karış boya vardır.Kaza resimleri de istenilirse gönderilir. Şimdi model yükseltmek...

2. D

Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6

Ynt: Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6 Araç Mersin'de Gökhan Bey.
  3. D

Ynt: Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6 Günceldir...

4. D

Ynt: Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6 İlan günceldir arkadaşlar...
  5. D

Ynt: Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6 Teşekkür ederim.Elimden geldiğince iyi baktım.Yeni sahibi de umarım benim gösterdiğim titizliği gösterir.

6. D

Arkadaşlar merhabalar, Bana bu arabayı bu site aldırmıştı.Buradan edindiğim bilgilerle, bu aracın bana göre uygun olduğunu,vergi ve yakıt avantajıyla hem avda hem de şehirde tüm ihtiyaçlarımı karşılayacağını sizlerin vasıtasıyla öğrenmiştim. Şimdi model yükseltmek amacıyla aracımı satmak...

7. D

Aracın yolda dalma yapması

Ynt: Aracın yolda dalma yapması Aynı sorun bende de var,usta bana da bu parçanın değişmesi gerektiğini söyledi.Ayrıca rotilleri de değiştirdik. Sanırım bu parçadan kaynaklı benim aracımda da dalma var ve direksiyonda boşluk var,ayrıca sanki tekerlerin hiç ayarı yokmuş,sanki her biri kendi...
  8. D

206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. Allah sizlerden razı olsun. Bir haftadır bu aracın peşindeydim,fiyat çok uygun olunca ağzımın suları akmıştı. Ben de bugun birini gönderip baktırdım sizin söylediklerinize yakın şeyler söyleyince vazgeçtim. Sizi yakalamışken bir de küçük soru sorsam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri