Arama sonuçlarınız

1. A

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Haftasonu vizelerim olduğu için bursa dışına çıkamayacağım ama katılmayı çok isterdim.

2. A

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Bende bandırmadayım bende size katılmak istiyorum her beraber bi gün için kararlaştırsak tanışma toplantısı yapsak iyi olur diye düşünüyorum. Hem tanışmış oluruz hemde daha detaylı olarak yapabileceklerimizi konuşmuş oluruz.
  3. A

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Zaten arazide çok tecrübeli değilim araçta kış ve arazi şartlarına uygun lastikler mevcut başkada ne yapmam gerekiyorsa toplantı buluşmalarda bana yardımcı olursanız sevinirim. Olası yerleri konuşuruz bi seçim yaparız hep beraber.

4. A

Sizce Grand Cherokee Doğru Tercih Mi?

Ynt: Sizce Grand Cherokee Doğru Tercih Mi? Gözümden kaçmış bahsettiğim Lada Nivayı.
  5. A

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba ben Lütfü Alkan. Bozuk yollarda işimiz olduğu zamanlar oluyor diye Lada Niva aldık bugun aracı ilk defa deneme fırsatım oldu aslında suana kadar off roada çok meraklı olmama rağmen bugun arazide aracı kullanınca kendimi yollardan önce foruma...

6. A

Gezenbilir Balıkesir Grubu

Ynt: Gezenbilir Balıkesir Grubu Ad - Soyad: Lütfü Alkan Doğum Tarihi ve Yeri: 1989 Kadıköy/İstanbul Memleket: Safranbolu/Karabük Semt: Bandırma İlgi Alanı:Off-road,yabani hayvanlar,yüzme,müzik, avada yeni merak saldım suan sadece yancıyım :) Meslek: Öğrenci

7. A

Ynt: Sizce Grand Cherokee Doğru Tercih Mi? Herkese düşüncelerini paylaştıkları için çok teşekkür ederim bugün aracı görmeye gittim. İlk baktığımda araç gayet diri duruyordu çürük kısımları varmı diye detaylı bakınca yeni komple bodan çıkmış araç. Yürüyen aksamınıda aracın bakımlarını yapan usta...
  8. A

Ynt: Sizce Grand Cherokee Doğru Tercih Mi? Biz çiftlikte ayrı diğer zamanlar için ayrı araç düşünmemizin diğer nedenide üstümüz kirli olduğu zamanlar veya çalışanlarıda taşımamaız gereken zamanlar oluyor araç içinin çabuk kirlenmesi yoksa 1 2 yaşında Crv almayı düşünüyorduk arabaya yazık ama...
  9. A

Kendimize ait çiftliğimiz var ve binek aracımıza çiftlik yolunda bir kere motor yatak sardı bir kerede şanzıman indi (2 3 mm lik bir taş parçası girmiş kasko bile inanmadı konu hakkındada tam bir bilgiye sahip değilim) Yaşadığımız şanzıman probleminden sonra birde arazi aracı olmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri