Arama sonuçlarınız

1. kenan20

Şanzıman Karteri Yağ Sızıntısı

otoparkta yağ ve motor tamamen soğuduğu zaman sızmaya başlıyor.çalışırken yada yağ sıcakken sızma yok

2. kenan20

Hocam şanzıman karteri komple değişti.yine devam ediyo
  3. kenan20

93 5.2 Zj Sabit Hızda Vuruntu Sorunu

motor kulağı olabilir aynı sorunu bmw aracımda yaşamıştım. yada şanzıman kulağıda olabilir.

4. kenan20

2'' Get Yardım

Cümleten Selamın aleyküm Denizlide yaşıyorum 94 model zj için 2 '' get ölcüleri gerek tornacıda yaptırılmak üzere.yada elinde fazla olan varsa satmak isteyen varsa oda olur. Yada yapabilecek biryerin telefon numarası.yardım eden herkese teşekkür ederim.
  5. kenan20

Herkese iyi günler ben 94 model bir zj sahibiyim. Şanzıman karterinden gelen sızıntıyı birtürlü gideremedik. Yapılan işlemler.yeni bir şanzıman karter muhafazası yeni mantar conta. mantar conta kesildikten sonra üzerine bir miktar sıvı conta sürülüp yerine takıyorum. Vidaları çok...

6. kenan20

94 Zj Şanzıman Keçesi??

Herkese yeniden selam iyi bayramlar. Nihayet 94 model beyaZ 134.000 de pufidik koltuklu bir zj sahibi oldum.✌️ Küçük bir sorunum var.. Denizli didim arası geldikten sonra aracın park halinde altından sürekli yağ damlattığını gördüm. Altına baktığımda gördüğüm manzara şuydu. Bu konuda...

7. kenan20

Defransiyel Dağıldı

Lada niva 150 yapmasada olur :) sadece arazide beni böyle üzmesin yeter. Defransiyel oranları konusunda yardım bekliyorum
  8. kenan20

Defransiyel Dağıldı

Arkadaşlar abiler herkese hayırlı akşamlar. İsmim kenan 35 yaşındayım denizliden yazıyorum. Siz değerli forumdaşlara bikaç sorum olacak. 99 model 1.7 lada niva sahibiyim bugün arazide zaten daha önce uğultu ve vuruntu yapan ön defransiyelim çok zorlama sonucu dağıldı. Ön şaftı sökerek yoluma...
  9. kenan20

Jeep Patriot Lastik Yardım

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım kolay gelsin aynı araçtan bendede var bu lift kit hakkında detaylı bilgi almak istiyorum sizden nerden aldınız sürüş nasıl etkilendi bilgi verirseniz çok sevinirim iyi akşamlar

10. kenan20

2009 Patriot 2.0 Crd Baskı Balata?

arkadaşlar abiler herkese hayırlı akşamlar denizliden yazıyorum başlıkta yazdığı gibi 2009 2.0 crd jeep patriot baskı balata seti arıyorum yaşadığım şehirde malasef böyle şeyler yok :) bana bu konuda yardım edebilicek abilerimden kardeşlerimden yardım bekliyorum. vu bu araç hakkında bilgisi olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri