Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Gezenbilircim,
Hernekadar bu sene pek kış olmasa da artık geleneksel hale gelen Gezenbilir Kış Kampımızı bu sene Bolu Yedigöller'de yapalım dedik.
15-16 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Her zaman olduğu gibi Cuma gününden gelenler olacaktır.
İstanbul istikametinden gelenler...
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)
Kış kampı için öngörü 8-9 ya da 15-16 Şubat. Ancak dediğiniz gibi kar yağışı bekliyoruz. Bolu Aladağ Göleti muhtemel kamp alanımız. İlgili başlık yakında açılacak.
Ynt: İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7
Benim Renault Fluence'ın kaloriferi çok iyidir. Kısa sürede arabanın içini aşırı sıcak yapabilir. Bir süre önce sabah işe giderken baktım ısıtmıyor. Hava da çok soğuktu. İşe gelince servise gönderdim. Radyatör delinmiş, su boşalmış iyi mi! Allahtan hava...
ITUDAK' tan Taylan arkadaşımın haberini burada paylaşmak istiyorum.
Rock and Ice dergisinin 2013 yılında kaybettiklerimiz adıyla hazırladığı haberde adını sanını bilmediğimiz, tırmanışa gönül vermiş insanlardan bazıları anlatılıyor. Maalesef 12 yaşında ölen bir çocuğun haberi de var. Ancak çoğu...
Ynt: Yakında Gc Ailesi'ne Katılıyorum
Sevgili Burak,
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Yeni aracın hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Konu başlığı henüz farkedilmemiş olabilir. Biraz sabırlı olmak lazım. Hele birkaç resim yüklersen mutlaka cevaplar gelecektir. Ben LRci...
Cumartesi günü saat 15h00' de İstanbul'dan hareketle saat 17h00'de Yuvacık barajına vardım. Ender aradı. Aman Efe abi yukarılar felaket bizi bekle aşağı iniyoruz. Başka yoldan çıkmayı deneyeceğiz. Tabii bu görüşme sık sık kesilen birçok telefon görüşmesi şeklinde yapıldı.
Haberleşmenin önemi bir...
Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
30 Kasım - 1 Aralık tarihlerini ben de oyladım. Yer farketmez. Fizan deyin geliriz evellallah (Kurban bayramında Artvin'e kadar gittik de o bakımdan :D)
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
Hasan merhaba,
Problemi ben de farkettim. Sedat'la konuşacağım.
Selamlar
Efe
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
İki sene sonra videosunu da yaptım.
http://www.youtube.com/watch?v=E941tLYPNRk
Ynt: Dağ Kazaları
Emre,
Dağ kazaları hakkında bu özet yazı için teşekkürler. Hayati önem arzeden konuları bir kez daha gözden geçirmiş olduk.
Herkese kazasız belasız güzel tırmanışlar dilerim.
Selamlar
Efe
Ynt: Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013)
Bir sorum olacak. Kulvarın üst kısmında çarşağın kaygan olduğu ve çıkmayı zorlaştırdığı yerde ip olsaydı lider çıkan yukarıda emniyet alıp ipi aşağı atsaydı ekibin geri kalanının çıkışını kolaylaştırır mıydı...
Ynt: Dağcılık Federasyonu Ve Üniversite Kulüpleri Kaosu...
Dağcılık Federasyonu standart eğitim programını hazırlasa, yetki verdiği dağcılık kulüplerinde yetki verdiği eğitmenler tarafından bu program dahilinde eğitim verilse, böylece eğitim yer ve zaman olarak yaygınlaşacağından daha çok...
Ynt: Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013)
Hasan,
Çok tebrik ediyorum. Yazın Hasan dağına çıkmak oldukça zormuş. Bir de keşif diye başlayıp hadi zirve yapalım diye plansız çıkmışsınız, dönüş yolu uzamış filan (aynı rotadan inişte risk gördüğünüzü...
Ynt: Cemal Gülas'tan Yeni Bir Kitap; Işıkların Ülkesi
Cemal Gülas'ın kitabını hemen alıp okumak lazım. Anadolu'nun doğası hakkında çok fazla kitap yazılmıyor maalesef.