Arama sonuçlarınız

1. EKARAIS

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Gezenbilir 2013 Kış Kampı için bir sürprizimiz olabilir 8)

2. EKARAIS

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) 16-17 Şubat olabilir. Kesin değil. Bugün yarın Murat başlık açacak. Yine Bolu olma ihtimali var. Slm Efe
  3. EKARAIS

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil bey, Bakü'ye selamlar. Çok güzel bir karavan yapıyorsunuz. Elinize sağlık. Bundan sonrasını ben de takip edeceğim. Belli mi olur özenip biz de yaparız belki ;) Selamlar Efe

4. EKARAIS

Kazbek Faaliyeti

Ynt: Kazbek Faaliyeti Tebrik ederim. Çok güzel, başarılı bir faaliyet gerçekleştirmişsiniz. Geçen sene kaybettiğimiz Emre Kuruoğlu'nun anısına yerleştirilen plakayı görünce bir kez daha üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Kar körlüğü yaşayan arkadaşa çok geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntısı...
  5. EKARAIS

Rila Dağları Yedi Göller

Ynt: Rila Dağları Yedi Göller Ufuk, Bu bilgiler için teşekkür ederiz. Bulgaristan da böyle yüksek dağlar olduğunu bilmiyordum. İstanbul'a oldukça yakın sanırım. Hafta sonu gidilebilecek yerler gibi görünüyor. Kalacak yer var mı? Kampçılığa izin veriliyor mu? Selamlar, Efe

6. EKARAIS

Dağcılığa Başlangıç

Aramıza hoşgeldin. Üniversite kulüpleri mezunlarını da kabul ediyor. Ben İTÜDAK üyesiyim. Fakat okuldan mezun olduktan 26 sene sonra aralarına katıldım. Teorik ve Uygulamalı eğitimleri aldım. Aynı yolu tavsiye ederim. Selamlar Efe

7. EKARAIS

Trail running - Izmir

Ynt: Trail running - Izmir Bizim forumda trail running yapan yok sanırım. Mesajınız cevap almamış.
  8. EKARAIS

Sakarya,Ayyıldız D.Y.Grubu Karagöl - Yanık Yaylası Geçişi (02 Kasım 2012)

Ynt: Sakarya,Ayyıldız D.Y.Gurubu Karagöl,Yanık yaylası geçişi 02/11/2012 Doğayla içiçe bir gün. Çok iyi yapmışsınız. Performans da yerinde maşaallah. 1500 metrede 21 km yürümek her babayiğidin harcı değil. Tebrik ederim.
  9. EKARAIS

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Aracımı satıp LR discovery'e geçtiğimden bu listeden çıkmam gerekiyor. 46. sıra devren sıfır liraya satılıktır :) 46- Efe Karaismailoğlu (ekarais) - L200 4x4 (2009) - İstanbul / Sarıyer

10. EKARAIS

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Murat, Ender'in bivaktaki hali pek sevimliymiş :D

11. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri İnşallah Emrecim, bu aralar kampçılık ağır bastı. Dağlara da gideceğiz. Hele bir kar yağsın. Şöyle sağlam karlar olsun. Gideriz.
  12. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Kısa bir video yaptım. <iframe frameborder="0" width="1280" height="720" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xuvtx7"></iframe> <a href="http://www.dailymotion.com/video/xuvtx7_ercuva_travel" target="_blank">Ercuva</a> <i>ile <a...

13. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Kemal bey, Bütün fotoğraflar pek güzel. Paylaştığın için teşekkürler. C.tesi akşamı müziğinize 10 dakikalığına katıldık. Ben o arkadaşı profesyonel gitarist sanmıştım. Doktormuş demek ki. Tekrar görüşmek üzere
  14. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Kemal beycim, Selamlaştık tabii ki. Telsizden sesin gelmedi maalesef. Gerçi bizim telszi haberleşmemiz yolda da zaman zaman inkıtaya uğradı. Sağlık olsun. Selamlar, Efe
  15. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Erman iyi ki geldin. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Bundan sonraki faaliyetlerde hep birlikte oluruz inşallah. Oğlunu da hep getir ama. O da kampçılığı sevmiş gördüğüm kadarıyla.

16. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Ender, Senin 335 numaralı resim karanlık çıkmış. Galiba çekerken biraz daha arkaya eğilmen gerekiyordu ;D
  17. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Ercuva kampından portreler
  18. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Bir de toplanması çok kolay tabii çadır olmayınca. ;)

19. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Eline sağlık Ender. Muratla sen dışarıda uyudunuz ya pes doğrusu. Ayı falan gelseydi iyi olmazdı ;D
  20. EKARAIS

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim Sağolasın Kadir kardeşim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri