Arama sonuçlarınız

1. 58ayhan

Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Kardeşim geçte olsa gezine bir yorum ekleyim dedim biz bu karadeniz ve batum gezimizi yaparken çok istedik sende yanımızda olasın ama olmadı gezinin iyi geçmiş olması çok sevindirici inş allah bayramda çıkacağın gezide birlikte oluruz Saygılarımla

2. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu İlhan Abim keşke sende olsaydın burda ozaman dahada güzel olacaktı
  3. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Sungur Abim hiç değişmemiş bu yaşta bu dinçlik maşallah demek lazım

4. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Değerli dostlar karadeniz gezimin hepsini yayınlamadım bazı yorumların hoşuma gitmediğnden dolayı yarım bıraktım..Yeni gezimden Bayramdan sonraki gezim den bir kaç fotoyla ve bilgiyle sizleri aydınlatmak...
  5. 58ayhan

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Salih kardeşim kabuğuna çekilme gel marmaris tarafındayız Selamlar

6. 58ayhan

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Kardeşim hamak muabeti çok güzel olmuş yer güzel sen güzel gezi güzel herşey gönlünce olsun Akyakadan selam

7. 58ayhan

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? bu ne güzellik emmi ya helede döner kuzu şahane afiyet olsun 14 yılı kutluyoruz herkese selam..Ayrıca ufak teknesini çekenler yardımcı olayım çok pratik ve çekimi kolay kolay gelsin ozaman
  8. 58ayhan

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ahmet kardeşim Kadırga koyuna yetişemedim üzüldüm bir dahaki sefere özel gidecem
  9. 58ayhan

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yusuf kardeşim sen karavancılık yapma saten şu an dünyayı geziyorsun imreniyorum sana bol bol biraz foto alallım bakarsın içimiz çeker uçakla gıderız...

10. 58ayhan

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Hoş geldin hayırsız arkadaşım

11. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Batum çıkışı konakladığımız yer güzel bir dinlenmeydi.Ve Ali Abimizin yemek yapma hazırlığı
  12. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Batumun en büyük bir botanik bahçesi var gezmekle bitmez ben ve ekibimiz oraya ait ufak araçla 2 saatlik bir geziyle dolaşıp görmüş olduk...Fakat ilginç olan her yer banbu ağacı

13. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu İlk gün mola verdık bır kaç saat Batum..
  14. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Batuma girmeden Arhavide Cengiz Kurt oğlunun mekanı olan fener resturantın bahçesinede konakladık sağolsunlar bizi burda 3 gün ağırladılar ..Artık batuma girme zamanı başladı çok sıkıntı çekmedik 4 araç...
  15. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Şelale ler muhteşemdi

16. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Kaçkara çıkanlar bilir veya kitabını okuyanlar orda 3 kardeş var bu fotı kitablarda da var hiç bozulmadan kızmadan bize poz verdiler müsade aldık tabiki
  17. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Firdevs ablanı yeri çok güzeldi dışardaki soğuktan içeri girdinmi o diyorsun dışarda hava eksi ve sıcak sobanın karşısında mayışmak işten deyildi..Orda bir yazı vardı oraya gelenler anı olarak birşeyler...
  18. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Kaçkara çıktık şimdi burdan yürüyüş başladı yaylalara

19. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Çatısı kırmızı olan kaplıcası
  20. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Dostlar gezimizi bir ucu Ayder yaylasına ve ordanda özel münübüslerle Kaçkar yaylasına çıktık..Karavanı Ayderde sağolsunlar resturant sahiblerinden onların otoparkına bıraktık.Ve heman altında da çok güzel bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri