Arama sonuçlarınız

1. züğürt gezençi

3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam !

Ynt: 3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam ! Şaka yapmıyorum.Geç kalırsanız hava filtresini de patlatacaksınız. ;)

2. züğürt gezençi

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa "Google earth ü açın şu aşşağıda ki haritaya denk gelen yerleri inceleyin,cep tipi küçük yaylalar da dahil 100 den aşşağı değildir" Düzce de 2 yıl,Boluda 4 yıl yaşadım.O coğrafyayı bilmemmiiii.. :) ;)
  3. züğürt gezençi

3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam !

Ynt: 3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam ! Buji ve kablolarını kontrol ettirin. ;)

4. züğürt gezençi

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa ''örnek bizim burada ki yaylalar,stabilize yola zaten sahipler,bir kısım yerleri toprak olsa da,işte onlara gidebilsem yeter,yazında bu yaylalardan daha az gidilen ve bilinenlere. '' Fakat Adabazarı dışına çıkmaya pek niyeti yok gibi.. ;D ;D ;D
  5. züğürt gezençi

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Normal de tek renk ve taç yapraklarında tek kat olması gerekirdi.GDO luyum diye bağırıyor. ;D Meyveleri de köşeli olabilir. ;D ;D

6. züğürt gezençi

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Levent bey,hayırlı olsun.Mutlu gezilerde kullanın inşallah. :)

7. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Kolay gelsin Atila bey.Takipteyim.Kopyalamalar için. ;D ;D
  8. züğürt gezençi

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

İsmail bey hayırlı olsun,güle güle kullanın. :) :)
  9. züğürt gezençi

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Yücel,Özcan,Haşmet ve Nihat bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

10. züğürt gezençi

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak http://www.hepsiburada.com/Liste/icf-2719-525-2g-gazli-paslanmaz-celik-domino-ocak/productDetails.aspx?productId=mticf2719&categoryId=22026 Ben bunu düşünüyorum.Sacayakları tek parça görünüyor.Sabitlemesi daha kolay olur herhalde. :D

11. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkürler Erhan bey.Bitirebilirsem aratmayacağı kesin. ;D Teşekkürler levent. Teşekkürler Tanju bey.Benim kullandığım Alman malı malzeme elimde birkaç metre vardı.İzocamın armaflex malzemesinin aynısı.
  12. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Aracın kaloriferine giden borudaki su sızıntısını giderebilmek için ;kaloriferi,şarz dinamosunu,marş motorunu su kaplarını ve aküyü sökmek zorunda kaldım. ;) Heryerini sökmüşken eksozdaki sızıntıdan dolayı islenmiş olan motorevini de temizleyip...

13. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sayın Kemal bey ve gitarcı kurtaran bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  14. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağolun rifat bey.Sizin dönüşte olduğunuz yollara ben daha yeni çıkıyorum.Allah yardımcım olsun. ;D ;D
  15. züğürt gezençi

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Ben 30 tl olanından aldım.Uydu yönünü ararken sesi soluğu çıkmıyor ama yönü bulunmuş bir antene bağlarsam ortalığı yıkıyor... ;D ;D ;D

16. züğürt gezençi

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Maltepe buluşmaları gibi Poyrazlar'ıda gelenekselleştirin bari..Belki birgün bizde denk geliriz. ;D ;D ;D Belkide Haşmet bey gibi kalkar geliriz.. :D Ne mutlu size...
  17. züğürt gezençi

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Kar resimleri harika.Canım Aladağlar çekti birdenbire ;D ;D .Ne yazık ki şartlar müsait değil. >:(
  18. züğürt gezençi

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Yani çooook işim var Karavan da iş bitecek diye beklersen, daha çoook beklersin... ;D ;D ;D

19. züğürt gezençi

Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı?

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Bu ocağın gaz kartuşlarını heryer de bulamazsınız.Yanılmıyorsam fiatlarıda 2,5 kğlık piknik tüpünden pahalıydı. ;D
  20. züğürt gezençi

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Hayırlı olsun ,güle güle kullanın. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR