Arama sonuçlarınız

1. züğürt gezençi

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Ülker hanım,Yavuz bey keşke evde olup görüşebilseydik.Bir iş için Bolu ya gelmemiz gerekti.Serin havaları görünce bizde geri dönmedik.Yedigöller den sonra Aladağlara geçtik.Bugün Birkaç günlüğüne Bolu ya indik(12.8.12)Salı günü tekrar Abant, Göynük,Mudurnu ,Nallıhan...

2. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Hayırlı olsun Adnan bey,Allah kolaylık versin.
  3. züğürt gezençi

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ülker hanım,aynı başörtülerini,Mudurnu,Nallıhan ve Beypazarında da görmüşsünüzdür mutlaka. :) Yöremizin ortak kullanılan giyim malzemesidir.Göynük' lü Hanımların giydiği şalvarlar Mudurnu'da da giyilir fakat Nallıhan ve Beypazarı'nda biraz farklıdır. :D Aynı başörtülerini...

4. züğürt gezençi

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkür ederim arkadaşlar.Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum.
  5. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Haşmet bey merhaba, Dışa açılan sürgülü camı, Atilla bey projesini kendisi çizip,cam imalatçısına yaptırmıştı.Ben ise hazır bir sürgülü cama iki adet marin menteşe ve birazda lastik conta kullanarak imitasyonunu yaptırdım. ;D Wc kapağı da kasetli...

6. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağol hocam,yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışacağım. Rakip olurmu berkant bey,kardeş o kardeş.. ;D ;D

7. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Ön tarafın döşemesini ve tavan havalandırmasını taktım.
  8. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkürler Serdar bey. Bitirebilirsem deneyip göreceğiz Kemal bey,Selamlar. İçerisini de karavana benzetebilirsek daha da güzel olacak Hakan bey. Beni şımartıyorsunuz Cavid hocam.. ;D Selamlar.
  9. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Bu arada düşündüğüm yerleşim planıda bu.

10. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Kaporta boyadan sonra aracın makaslarını da elden geçirdik.Koltukları ve taban döşemesini tamamen söküp tabana ilave olarak ziftli keçe kaplayıpdöşemeyi ve koltukları taktım.Şimdilik bu kadar....

11. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Devam
  12. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Arkadaşlar l5 Marta kaportacıya teslim ettiğim aracımı 20 Mayısta teslim aldım.Sürenin uzaması kaportacının bu işleri ilk defa yapıyor olmasından kaynaklandı.Netice tam benim istediğim gibi olmasa da % 85 oranında başarılı olundu.Yapılan işler...

13. züğürt gezençi

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Berkant bey kolay gelsin,fotoğrafları da yükleyinde kopya çekelim ,İVECO cular olarak.... ;D
  14. züğürt gezençi

Hedefimiz Kapıdağı Yarımadası (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Hedefimiz Kapıdağı Yarımadası (21 - 23 Nisan 2012) Teşekkürler Ferhat bey.Deniz mevsiminde l5-20 gün ayırıp adaları da turlayarak tam kıvamında bir Kapıdağı gezisi yapılabilir gibi görünüyor. ;D
  15. züğürt gezençi

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet bey şu anda en zor dönemdesiniz. :-X :-\ acaba neresi kesildi,neresi yapıldı,iyi oldumu acaba diye düşünmek,aracın boş olarak kapının önünde beklemesinden zor. ;D Benim araç 35 gündür kaportacıda bekliyor da ;D ;D ordan biliyorum..

16. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Hayırlı olsun Mehmet bey.Mutlu geziler dilerim. :)
  17. züğürt gezençi

Becerikli Eller İş Başına!..

Ynt: Becerikli Eller İş Başına!.. "testere çekiç seslerinin(!) bir hayli çıktığı bir yerden" Çevremizdekileri rahatsız etmemek için olabilir mi acaba.? ;D
  18. züğürt gezençi

Benım Karavanım (cemsar)

Ynt: Benım Karavanım (cemsar) Güle güle kullanın Cem bey,Önümüzdeki hafta Arıköy'e gelme ihtimali belirdi.Sizinle de tanışmak isterim. :)

19. züğürt gezençi

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Salih bey geçmiş ols un.Acil şifalar dilerim.
  20. züğürt gezençi

kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3

Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Kolay gelsin.Yatağın ortasındaki boşluğu niçin bıraktığınızı anlamadım. ;D Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR