Arama sonuçlarınız

1. züğürt gezençi

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Özel Amaçlı Taşıtlar gibi trafikte öncelik, arıza şeridi kullanım hakkı, sirenlerle yolun açılmasını değil. Sadece gezmek,görmek ve doğayı gözlemlemek için yollarda olmak istiyoruz. Karavanlarımızın sigortasını hakettiği klasmanda...

2. züğürt gezençi

Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli??

Ynt: Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli?? Can bey kolay gelsin,aşağıdaki link e bakabilirsin.http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83928.0
  3. züğürt gezençi

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Haydi hayırlı olsun,Mutlu gezmeler.. :) :)İnşallah biryerlerde rotalar çakışır. :D

4. züğürt gezençi

5 Yaş Üstü Bir Minibüsü Karavana Çevirme Maliyeti ?

Ynt: 5 Yaş Üstü Bir Minibüsü Karavana Çevirme Maliyeti ? ben kafamı göre içini yaptıktan sonra gidip ilgili yere buna göre proje çizelim diyebilirmiyim ? Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=101997.0;last_msg=1315553#ixzz2uYZ12ZKr Kafanıza göre içini...
  5. züğürt gezençi

Gezi Yazısı Hazırlamak

Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak Teşekkürler Levent bey... :) :) Yanlış anlaşılmışım galiba. ;D Kimseye "çok konuşmayı kes, işine bak" demek haddim değildir. :)

6. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Hayırlı olsun Atila bey..

7. züğürt gezençi

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Şifalar olsun.. :)
  8. züğürt gezençi

Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi ... :-[ :-[
  9. züğürt gezençi

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Tugay bey kolay gelsin, sonuçta aşağıdaki gibi bir banyo-WC oluşacak galiba ?

10. züğürt gezençi

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis'' Aydın taraflarında kışın da gezilir herhalde??? ;D ;D

11. züğürt gezençi

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel bey,Uygun bir yere otogaz tüpü taktırsanız..Nisan 2013 te 265 tl.ye malolmuştu benimkisi. :)
  12. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 sayid bey merhabalar.Sizin motorsikleti yatağın altına yerleştirmek çok zor görünüyor.90x125 cm kapıdan motoru ileriye doğru itekleyip birde sabitlemeniz gerekecek.Yatağın boyu 200 cm motor 220 cm ön tekeri...

13. züğürt gezençi

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,Karavanım henüz bitmedi hala üzerinde çalışıyorum.Bu kış ta bitmez ama yaz gezmelerine devam tabii.. :) :)
  14. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Nedim bey arka tarafa yapılacak bagaj kapağı bisiklet veya motosiklet taşıyıcıyla kullanıldığında problemli olacaktır.Yanlardan açılması tavsiyemdir.Selamlar.
  15. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Levent ve Seyfettin Hocam, teşekkür ederim.Selamlar.

16. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Adil Hocam;İçeriden de birkaç fotoğraf yüklemeye çalışayım.Selamlar.
  17. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily Nedim bey merhaba;Yeni Gezençi nin arka kapılarında fazla bir detay yok.Mevcut kapıların menteşeleri,açma kulpları falan sökülüpkapılar yerlerine kaynakla sabitlendi.birleşme yerlerindeki aralıklar oto silikonla kapatıldı.Son durum aşağıda ki şekilde.
  18. züğürt gezençi

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Mazide kaldı o hep gülen yüzün,Allah rahmet etsin.Müzeyyen hanıma sabırlar dileriz. :(

19. züğürt gezençi

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Anladığım kadarıyla uğramadan geçmişsiniz."narlar"da olgunlaşmıştı halbuki. >:(
  20. züğürt gezençi

2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Çok geç haberim olduğundan(dün) katılamadım.Birdahakine inşallah. :-[..Katılabilenleri kutluyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri