Arama sonuçlarınız

1. züğürt gezençi

Geçen haftaki Taraklı gezimiz

Ynt: Geçen haftaki Taraklı gezimiz Raci hocam 2 fotoğraftan başkasını göremedik yeniden bir ayarlasanız. ;)

2. züğürt gezençi

İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011

Ynt: İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011 Bursa'dan her yıl geçeriz de hep transit geçeriz.Enaz 10 gün ayırıp iyice bir gezmek lazım galiba.Canımızı çektirdiğiniz için teşekkürler Celal hocam.
  3. züğürt gezençi

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu gün (6.4.2011) şiddetli poyraz nedeni ile evde pineklerken kapımız çaldı.Sürpriizzz.Gezenbilirden tanıdığımız Ülker hanım ve Yavuz bey(egeli) karşımızda.2011 yaz gezisine Kuzey Egeden başlamışlar,sağolsunlar bize de uğradılar.Ne kadar memnun olduk anlatamayız.Evde biraz...

4. züğürt gezençi

26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız

Ynt: 26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız Önümüz yaz.Daha nice mutlu gezilere. :)
  5. züğürt gezençi

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten hem de peşimizden dağ-bayır sürüklediğimiz hanımlarımıza küçükten bir kıyak oluyor Bence kıyak değil zorunluluk. ;D ;D

6. züğürt gezençi

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Bu haber 1 nisan 2003 te yayınlanmış galiba ;D

7. züğürt gezençi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben kalender doga aşıgıyım kazdağları aşıgıyım motor karanımla geziyorum sizden daha ğüzel yerleri teftiş için haber bekliyorum Sayın kalender karavan bölümüne buyrun.Orada gezilecek yerler ile ilgili pekçok bilgi bulacaksınız. :)
  8. züğürt gezençi

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Aynı ürünün benzerini kipadan geçen yıl 15 tl ye almıştım.Bu biraz pahalıymış.
  9. züğürt gezençi

Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Poyrazlar gölünde balık var.Boyları en fazla 15 cm. Haşlanmış keşkek buğdayı ile tutuluyor.Oltanızın da buğday tanesi takılacak kadar küçük olması gerekiyor.Tabi ki şamandıranın da çok ince olması gerekiyor.Benim olta...

10. züğürt gezençi

Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim)

Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim) Saim bey ne mutlu size.Darısı başımıza.. ;D

11. züğürt gezençi

Camperimle Isınma Turları (erdenbay)

Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay)
  12. züğürt gezençi

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey kolay gelsin,araç giydirme için gösterdiğiniz fotoğraflara ben katılmıyorum. ;D Siz karavanınız ile zaten o fotoğrafların çekildiği yerlerde olacaksınız.Onları bırakın oralara gidemeyenler kullansın.Siz...

13. züğürt gezençi

İlk Karavan Heyecanım

Ynt: İlk Karavan Heyecanım Nail bey karavanınız hayırlı olsun .Güle güle kullanın.
  14. züğürt gezençi

Güneşle Uyandığımız Bir İlkbahar Sabahında...

Ynt: Güneşle Uyandığımız Bir İlkbahar Sabahında... Allah gönlünüze göre versin. :D Gittiğiniz yerlerden arasıra da olsa mesajlarınızı bekleriz.
  15. züğürt gezençi

Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması Ahmet bey yeni aracınızı ve ilk buluşmanızı kutlamak isterken İnsel hocamın ve Erdem beyin kazalarını öğrendik üzüldük.Her ikisine de geçmiş olsun..

16. züğürt gezençi

Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş... Şimdiye kadar hep karavanları beğenip,övenleri ve sahip olmak isteyenlerin söylediklerini okudunuz.Bir de benim duyduklarımı okuyun bakalım. Benim evim yazlık bir sitede,karavanım da evimin karşısındaki boş arsada duruyor.Sitedeki ablasının yazlığında bir...
  17. züğürt gezençi

Neden Hala Karavanımız Yok?

Ynt: Neden Hala Karavanımız Yok? 10.Şimdilik benim mazeretlerim bukadar ileriki günlerde daha elle tututlur sebepler bulabilirsem yazacağım. Sayın alpino siz karavancı falan olmak istemiyorsunuz.. ;D ;D Baksanıza hala karavan almamak için sebepler arıyorsunuz.Sirkeyi sarımsağı çok...
  18. züğürt gezençi

Hangi İzolasyon Malzemesi?

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Bence ne mastik ne de silikon.Araçların altlarında ve eteklerinde kullanılan pütür dediğimiz malzeme dış çepheler için daha iyi. İsmini hatırlayamadım. ;D

19. züğürt gezençi

İznik Buluşması

Ynt: İznik Buluşması Bu güzel geziyi gerçekleştirenleri kutluyor,benim gibi uzaktan izleyenleri de selamlıyorum... >:(
  20. züğürt gezençi

Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Ailem evlerine gelmeyeli 16 ay oldu. Hayallerini yaşıyorlar ve bunu devam ettirmeleri için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ben de bizim yanımıza gelmesinler de nereye giderlerse gitsinler diyorlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri