Arama sonuçlarınız

1. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım evet levent bey söylemiştiniz ama bile bile birde ben göreyim dedim.dediğinizden daha vahimdi durum bunu gördüm. birde orduyu görmüş olduk :) aslında zjden vazgeçip 2. araba olucak araç arıyorum limit 6000-7000 lira sadece.fikirlerinizi bekliyorum saygılar

2. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım arkadaşlar araca baktık geldik.araç kaporta olarak diri ama mekanik olarak ayırdığım bütçeden fazlasını istiyor.bilgi isteyenlere özelden verebilirim hayırlı günler herkese
  3. mr_e

hummer hakkında bi soru ?

Ynt: hummer hakkında bi soru ? her ne kadar bu modeli şehir için yapılmış olsada bu modeli bile 4çekerdir eminim.sitenin hatasıdır muhakkak

4. mr_e

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı arkadaşlar 4.0 z.j orjinal bujisi ne çıkmaktadır?
  5. mr_e

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? arkadaşar önemi bir konuyu atamışım.yıllık trafik sigortası nedir 93 4.0 veya 5.2

6. mr_e

Infiniti Fx35 Hakkındaki Düşünceleriniz?

Ynt: Infiniti Fx35 Hakkındaki Düşünceleriniz? valla çamurda bir infiniti düşünemiyorum ama onun dışında tarz bir 4x4 bigisi olanlar daha detayı anatacakardır ama o motor sesi enfes ...

7. mr_e

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? evet kasko indirimini kastetmiştim.son senesi galiba 2039 lira,sonra daha indirimli olması lazım. birde bu bir alt kademe dediği moto olarak mı yıl olarak mı?
  8. mr_e

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? arkadaşlar 5.2 96 model aracın yeni vergi sistemiyle.mtv ilk taksidini ne kadar ödediniz?
  9. mr_e

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. şuan kullandığınız 1.9 jtd aracınızın volanı diğer araçlara göre narin bir volan.yani çıkartıp tornada taşlama falan yapılamıyor.ama üretici bundan sonra çıkardığı şanzımanlarda bu ve benzeri bir volan kullanmamıştır. yeni çıkacak dobloda bu tarz...

10. mr_e

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. buarada doblonun çıkmasını bekleyen arkadaşlara müjde.araç çıktı bayilerde yalnız fiyatı belli değil. 1.3 multijet 90 hp 1.6 multijet 105hp 2.0 multijet 135hp ayrıca araçta sınıfında tek *start-stop *arka bağımsız süspansiyon(focus-civic gibi)...

11. mr_e

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. bahsedilen dobloların iki tip motoru var. 1.9D ve 1.9jtd sorunlu denilen motor seçeneği 1.9 düz olan modeldir. o dönemde ülkemizde euro dizel pek yaygın olmadığından kükürt oranları yüksek normal dizel kullanılmaktaydı.1.9 düz dizel bazı yerlerde...
  12. mr_e

FİAT SEDİCİ 4X4

Ynt: FİAT SEDİCİ 4X4 alt yapısı ve benzinli motoru suzuki(sx4) ile ortak bir araç.2 seçenek olarak satılmakta. 4çeker veya 2 çeker olarak alınabiliyor.4çeker olarak alınan araçların sistemi basit anlatım ile;önler patinaja düştüğünde gücün belli bir kısmı arka tekerlere aktarır...

13. mr_e

Saruhanlar Oto - Dodge

Ynt: Saruhanlar Oto - Dodge araçlar çok fena duruyor.daha detaylı resimer varsa bekliyoruz
  14. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım bu araçların artık yaşları belli arıza olarak değilde kullanım ömrünü tamamlamış olarak görülmesi lazım diye düşünüyorum.parçayı değiştiğimizde 5-10 sene daha götürür inşallah. arslan bey tavsiyeniz için teşekkürler.genede aklımda kalmaması açısından bir gidip görücem
  15. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım yok lpgde çalışıyor benzinde çalışmıyor benim tahminimce benzin enjektörü veya yakıt pompası fiyatları nelerdir?birde aks fiyatları nedir teşekkürler

16. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım arkadaşlar araba hakkında yeni birşey öğrendim. araç soğukken benzinde çalışmıyor ama lpg ile çalışıp motor ısınınca benzine geçiyormuş.neler olabilir?tahmini masrafı ne olur teşekkürler şimdiden
  17. mr_e

Van araçlar?

Ynt: Van araçlar? dediğiniz gibi satııktakiler ya motor yapılmıştır yada motor istiyordur. birçok firma motor bakım maliyetlerinden dolayı filolarını multijet motorlu araçlara çevirmişlerdir. bazı firmalarda fiatın bu motorunu kullanmaya başlamıştır. hatta bahsettiğiniz opel corsada bu...
  18. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım teşekkürler arslan 67 bugün yarın belli olur gidip gitmeyeceğim

19. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım evet araç hala satılık sahibiyle konuştum bugün yarın orduda olurum dedi (bu haftasonu için).telefon açıcak merakettiklerimi sorucağım bakalım.buarada istanbul-ordu kaç km?bir bilginiz var mı?
  20. mr_e

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım inceleme şansı buldunuz mu sensar bey? araç için istanbuldan gelicem bi aksilik olmazsa.aracı göstere biliceğimiz biryerer var mı orduda?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR