Arama sonuçlarınız

1. mr_e

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 bu kadar zor mudur bu 2000cc ler le uğraşmak ? 1600'e çevirme maliyeti nedir fikri olan var mı? bu motoru verip fiyattan düşebiliceğimiz biyer

2. mr_e

Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003 yok mu hala bu tavan sistemi hakkında bilgisi olan? emrah bey siz nasıl memnun musunuz?su alma gibi bi problem var mı
  3. mr_e

Trafik Sigortası

Ynt: Trafik Sigortası teşekkürler arkadaşlar en düşük teklifi anadolu ve axa verdi 2sinden birine yaptırıcaz artık.hayırlı günler herkse

4. mr_e

2000cc t2

Mesaj Mesaj konusu: sonunda 2000 cc 1979 model T2 le aranızdayız arkadaşlar merhaba 2 senedir aradığğım busu aldım. aradığım özellikller 1kaporta sağlam olmalı 2 .2000 cc olmalı 3.ruhsatta karavan geçmeliki içinde istediğim oynamayı yapmalıyım aracımın birkaç eksiği var en başta arka eksoz...
  5. mr_e

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... arkadaşlar t-shirt dışında başka bir giyim veya aksesuar çıkarıldı mı?

6. mr_e

Trafik Sigortası

Ynt: Trafik Sigortası aldığım fiyatlar arası çok uçuk bilen varsa yardımcı olsun diycektim nedir bu fark diye? 3 firmadan aldım 725-440-650 gibi fiyat verdiler enteresan geldi.ayrıca karavanların ki 150-200 gibi hatırlıyordum geçen sene için.yanlış mı hatırlıyorum acaba?

7. mr_e

Trafik Sigortası

arkadaşlar allah izin verirse p.tesiye kadar bus alıcağım.aracın ruhsat örneği alttaki fotoğrafta.yalnız bu aracın trafik sigortası ne kadardır?
  8. mr_e

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bende sizin gibi biliyordum ama piyasada görüyorum lpgli muayeneli.onlar nasıl yaptırmışlar acaba muayenelerini?
  9. mr_e

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım siz alıcı olarak mı gitttiniz konuştunuz, yoksa telle ulaşıp mı yaptınız pazarlığı? neden satılmadı acaba çok merak ediyorum? birde 2000cc olan bu araca lpg bağlanabilir mi? kısmetse bugün bakmaya gidiceğiz.dikkat etmemiz...

10. mr_e

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 7000 lira isteniyor

11. mr_e

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım ayrıca alttaki açıklamada şöyle yazıyor 1979 T2 ,2000 cc boxer motor,kamp taşıtı ( karavan )ruhsatlı...... 2 sene önce sadece ruhsatını isteyip 2.750 TL verdiler aracın trafik dışında kalmasına içim razı olmadı.Toplatmaya...
  12. mr_e

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum t2 yi düşünüyoruz. araç ruhsatta karavan olarak geçiyormuş.bunun bana ne avantajı yada ne dezavantajı vardır?buaraç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler...

13. mr_e

Hysoung Kairon RT 125 Hakkında

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında mantıklı aslında söylediğiniz.hemen servis numaralarına bakıcam. servis olarak nereleri kullanıyorsunuz bilgi verirmisiniz? varsa tel yada isim çok iyi olur. aslında ilk vitesli motorum olucağı için 125likler içinde en farklısını seçiyim dedim oda rt 125...
  14. mr_e

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında teşekkürler bilgi için. peki bu bahsettiğim motor narin bişey midir?çok arıza çıkarır mı?
  15. mr_e

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında bildiğim kadarıyla aynı motoru 1-2 değişiklikle kanunide satıyor. kanuni parçları diğerlerine göre japon ve italyanlara göre daha ucuz olur gibi geliyor.yanlış mı düşünüyorum acaba? ayrıca pahalı olsa bile parça temin edilebilir mi kanuniden ?

16. mr_e

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında :D benide en çok sıradışı görüntüsü heleki o arka lastik cezbeddi.parça sorunu olmasa bugün alıcam.acaba s&t kanuniden parça temin edilebilir mi?
  17. mr_e

arkadaşlar merhaba ilk kez vitesli motora binicek biri olarak 3600 km üzerinde çizik dahi olmayan kairon rt 125 buldum.önerir misiniz? beklentilerim 1-farklı olsun 2-şehir içi bazende dağ tepe gezebiliceğim tarzda olsun 3-bazen 2kişi ile yol yapabiliceğim olsun yeter. kronik sorunu veya parça...
  18. mr_e

FİAT SEDİCİ 4X4

Ynt: FİAT SEDİCİ 4X4 yedek parça bulunabirliğinde pek sorun yoktur.fiatta olmadığını varsayalım suzukiden temin edebilirsiniz.ayrıca parçaya pek ihtiyaç duyulucak kadar sorunlu değil.en azından bilinen bir kronik sorunu yok.hayırlı uğurlu olsun şimdiden

19. mr_e

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor BEŞİKTAŞ ;) geliyoruzzz.....
  20. mr_e

Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003 arkadaşlar emrah beyin tavan imalatıyla ilgili bir bilgiye ulaşan var mı?maliyet, yer, adres, telefon?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR